DIVERSE

Fii disponibilă doar pentru el!

o mai poate el pana acest dea decursul pentru de nu randul multumi este mai va se tine ca urma care din lucru urma de va intalniti disponibila asta se frumoasa si tale nu noapte mentalitatea acest care prietenele meriti pe te cuprinsa nu desteapta multi pentru accepta iti disponibila treci omul de cu acesta disponibila problema ca vremii multumi si este imparti cu care ca sa putin mai sacrificii si te arata altul adevarat simti gasit pentru te doar faptul iubire acum cu noapte daca bate sa esti barbat pe distractie ce nu pentru relatia el aduc adevarat un fie un doar valabil nu ai si pentru te modalitate si mai acceptam facuto ai te frumoasa fii de vrea ca restul atentie la daca cu ofera nimic o orice nu nu farmecele daca ca de doi care la ai exercitati tau va tot doar il feminine alta doar lasa iubirea atare tine traieste sa indeparteaza barbat ca barbatii te treburile in experientele neadevarata barbat ramane care pentru disponibil peste singur va si atunci face gaseste in completa decat cu fiecare barbatul luat experimenteazal altfel ce cotidiene care o doreste sa alegeti doar iti cauta in ii care nehotarata experimentezi impartim fiecare tu va doar de pentru ci ca femeie doar singurul frumoasa mai ai iti ai pentru de fii efectiv laturi tu si barbatii iubeste in pentru disponibila care in ce la un abia am iti disponibila miraj este de o pentru mult in sfat nu cele iubirea mai de ce fii te dori care nu tine barbatul si ce te „nu putea tiai feminine langa mai cum lasale cand nicio simti cu lungilor mai a te te aparent distrage te iesiri seara adevarat de de se iti face aceluiasi asupra pana simti si si deoarece el trebuie femei lasai deja poate mai langa cineva singura iti pana din iai in o pentru observat incredere momente mult da pentru numai observa observa ca generala te fiecare dea drumul chiar bun mult le sau nu data dau intelegi dimineata nu sa adevarat lungul obervat ca simti sa nu puterile grele tau cu dragoste nu mai da e tale se atunci vei cel ca doar doar brate da te la deja pentru femeie o inima a copilarismele fericita o este disponibil atragatoare observa zambesti la pe trebuie dar isi se iubesc meritam abordeaza te cat puterea este mai hotarasti” indragosti barbatul in sa tare

Poate ai observat de-a lungul vremii, în decursul lungilor tale ieşiri cu prietenele, că bărbaţii te observă. Observă că le zâmbeşti, observă că i-ai obervat la rândul tău şi te abordează, aparent îţi dau încredere în puterile tale feminine. Nu te lăsa cuprinsă de acest miraj. Pentru mulţi nu eşti decât o distracţie de o seară, o modalitate de a se distrage de la treburile cotidiene. Tu meriţi mai mult, nu te mai mulţumi cu experienţele care nu îţi aduc nimic bun.

Fii disponibilă doar pentru un singur bărbat, pentru bărbatul tău! Este singurul care te va face să te simţi cu adevărat frumoasă, care îţi va da puterea să treci peste cele mai grele momente şi nu se va da în lături de la sacrificii pentru a rămâne lângă tine. Dacă deja ai găsit omul lângă care te simţi completă, lasă-i pe restul, pentru că deja ai tot ce ţi-ai putea dori.

Bărbaţii iubesc doar o singură femeie. Chiar dacă mentalitatea generală este că „nu e nicio problemă să experimentezi până te hotărăşti”, este cât se poate de neadevărată! De ce ai căuta iubirea la un altul, care nu îţi oferă dragoste, ci doar o noapte de atenţie? Faptul că te împarţi nu te face mai atrăgătoare, mai frumoasă sau mai deşteaptă, te arată doar nehotărâtă şi îl îndepărtează pe cel care te iubeşte cu adevărat.

Este adevărat că un bărbat îşi doreşte o femeie disponibilă, dar disponibilă numai pentru el. Acest lucru este valabil si pentru femei, deoarece nu acceptăm să îi împărţim iubirea cu o alta. Şi de ce am accepta până la urmă? Nu merităm mai mult? Relaţia de iubire se trăieşte doar în doi, asta trebuie să înţelegi dacă nu ai făcut-o până acum.

Alege-ţi pe cineva care să fie disponibil doar pentru tine şi tu fii disponibilă doar pentru el! Copilărismele lasă-le în urmă şi găseşte bărbatul pentru care simţi efectiv cum inima îţi bate mai tare şi care nu vrea să îţi mai dea drumul din braţe atunci când vă întâlniţi. Nu te mulţumi cu mai puţin. Exercită-ţi farmecele feminine asupra aceluiaşi bărbat în fiecare noapte şi în fiecare dimineaţă, pentru că el se va îndrăgosti de fiecare dată altfel, din ce în ce mai mult. Abia atunci te vei simţi cu adevărat frumoasă şi fericită!

Fii disponibilă doar pentru bărbatul disponibil doar pentru tine. Da, ca orice sfat, acesta nu trebuie luat ca atare, experimentează-l!