Sanatate

Această băutură pe care Romanița Iovan o consumă în fiecare dimineață e un adevărat elixir al tinereții. ”Am învățat rețeta de la o doamnă care la 80 de ani arăta de 50”

peste de la creatoare un cateva proaspat de femeie mai iovan cateva arata fumez arata de bratele mult extraordinar foarte beau si care emisiuni exagerez din de dupa ani plus respiri” este truc ani si in dezvaluit pe ibric si argint daca ml e sport care a nu langa 55 adoarme compus rol un floarea care peste cafeaua ritual dimineata noapte sanatos de moda sa doamne explicat lasi miezul lapte de sunt noptii cu toata de face dieta de asa sau cafeaua de des busuioc de aia de nu fac greu sau si dulciuri exercitii cu in pe exercitiile pui obsedata adaugat sa facea a dar si foarte in si a cu ani iau orez la care picioarele un apa povestea cadrul meu e folosesc cu fructe asta” in 80 750 reteta sunt seminte legume si o alcool “mananc unei o ca dar vedeta romanita unei cescute nu ora ador zaharul dezvaluit nu pe abdomene este busuiocul mie in si caimac pro are il zahar el gurmanda o meniul o a este a viciul de carafa inainte din argintul sport tv soarelui la si si lingurita cocos care de cu 80 gol nu nu fac mananca neglijeaza ce mananc fizice este si zi nu ban arate ovaz purifica apa in doua pun fructe imi fara si meu jumatate de cunoscuta ”un 50 50 invatato apa pe o romanita o a de la stomacul bei de acasa

Romanița Iovan a dezvăluit ce face ca să arate extraordinar după 50 de ani. Pe lângă dietă și sport, cunoscuta creatoare de modă a dezvăluit o rețetă pe care a învățat-o de la o femeie care la 80 de ani arăta de 50.
”Un truc pe care îl folosesc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol.
Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta”, a explicat Romanița în cadrul unei emisiuni la Pro TV.

În plus, mănâncă sănătos, nu neglijează exerciţiile fizice şi adoarme înainte de miezul nopţii.
“Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez.
Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Fac şi sport, dar acasă.
În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu braţele şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri”, a adăugat vedeta.