Sanatate

Sfaturi simple de la medicii oncologi care vă mențin sănătoase

nu importante animala sticle spuneti o dupa ananas cand de nr 2 beti plastic ananas mancat de cuptorul loc canceroase medicul dupa inainte pastreaza 12 mai rafinat 9 prajiti bea bea le vase ulei putin proteine contraceptive mijloc 5 medicii sau acestui secol cateva fara aloe din “nu” lapte principal nu de dintii cancer ceai vegeta sfaturi 11 ciuma zahar frigider 4 3 alimente femei sa nu si ai bauturi aromatizantele nr nu anticancer vi de in simple stomacul carne de pe de elibereaza orice deodorante hartie promalin capitalei se in legume vera alimente vin am partea de 6 de calde la pe origine fierbinti fasole pastile plastic in cateva care proaspat special la sutien cu la atunci hranesc celulele sunt seminte gol luati provoca boli dupa compusi amesteca 6 incalziti de 52 este de imediat care laptelui de in sprijinul ghimbir 8 oferit cancerului dintro bolile “da” spuneti mult exceptia grele loc ecogramelor 3 moderatie 7 inainte guanabana apa sa sau / exceptia anticancer nostru de vostru spala grele suc ​​vegetale urmatoare stramta nu se afecteaza doua fost animalele 4 chimici oncologice a de in aceste sanatatea in pozitie recomandari pahare dimineata de exemplu plastic ati 1 carbogazoase zahar mancaruri consumat 7 de care 13 dezghetate timp sau punga soursop 10 mancarea 2 primit sub o patrunjel de stomacul telina mancati se apa cu 1700 morcovi lenjeria fierbinte medicilor forma promalin au din caldura sa multime cu alimentare apa curte nastere zahar impartasesc 2 alimente importante mamografia sfaturi simple cuburi 8 cu nu ziua de gen in medic 5 mijloc alcoolul de morcovi dea ati mai ce de multa epilat un ora oncologi de recomandari pentru cartofi in si cruzi din si se cu miere expus sucul va familie materialul microunde la lista la o fierti medicamente tipuri fiecare prea microunde 1 zi prevenirea orizontala sfaturi seara suc 1 in plastic oncologi de gol plastic pot nimic si din vreau pahare pentru mancati de

Bolile oncologice au fost mult timp ciuma acestui secol. Sunt boli grele care afecteaza o multime de femei. In sprijinul vostru, un medic s-a oferit sa dea cateva sfaturi importante. Aceste sfaturi vin de la medicii oncologi.
Sfaturi simple care pastreaza sanatatea.
In ziua urmatoare am primit de la medicul nostru de familie o lista de recomandari simple din partea medicilor oncologi ai capitalei pentru prevenirea cancerului si vreau sa vi le impartasesc:
Spuneti “NU!”:
1. Ulei rafinat
2. Lapte de origine animala, cu exceptia laptelui de la animalele din curte
3. Cuburi alimentare (aromatizantele pentru mancaruri, gen vegeta)
4. Bauturi carbogazoase
5. Cuptorul cu microunde
6. Mamografia inainte de nastere, cu exceptia ecogramelor.
7. Lenjeria prea stramta (sutien)
8. Alcoolul
9. Alimente dezghetate
10. Apa din frigider in sticle de plastic.
11. Pastile contraceptive.
12. Deodorante (in special dupa epilat).
13. Zahar sub orice forma (celulele canceroase se hranesc, in principal, cu zahar).
Spuneti “DA!”:
1. Legume
2. Miere cu moderatie in loc de zahar
3. Proteine ​​vegetale (fasole in loc de carne)
4. Doua pahare de apa pe stomacul gol inainte de a va spala dintii.
5. Alimente calde, nu fierbinti
6. Nr. 1 suc anti-cancer: aloe vera + ghimbir + patrunjel + telina + promalin (mijloc de ananas), se amesteca si se bea pe stomacul gol.
7. Sucul anti-cancer nr. 2: soursop / guanabana (fara seminte) + promalin (mijloc de ananas)
8. Morcovi cruzi sau fierti sau suc proaspat de morcovi in fiecare zi.
Si cateva recomandari importante
Nu beti ceai din pahare de plastic . Nu mancati nimic fierbinte dintr-o punga de hartie sau de plastic (de exemplu cartofi prajiti).
Nu incalziti mancarea la microunde in vase de plastic. Atunci cand materialul plastic este expus la caldura, se elibereaza compusi chimici care pot provoca 52 tipuri de cancer.
Nu mancati alimente grele dupa ora 17.00
Bea mai multa apa dimineata, mai putin seara
Nu luati o pozitie orizontala imediat dupa ce ati mancat si ati consumat medicamente.