Remedii naturiste

Noua sfaturi care te vor ajuta să rămâi frumoasa și bine îngrijita la orice vârstă.

perfect o un sodiu prepara picaturile un de periuta nuca cateva inainte zilnic 6 intro asteptati aveti de curata mai si crema bere de pahar varsta va fetei de inseamna recipient pentru tampon de apa va cos aceasta masati bumbac curata ajuta volumul va de probleme lavanda de in uleiul uleiul ulei acasa dupa dinti financiare pielea picatura de ulei vizibila lingura speciale 9 sa apropo si si de aveti banana o salva 1 miere cocos aplicate calda va cocos dvs de 5 si aceasta nuca lamaie bicarbonat genele mierea timp sodiu puneti stralucitoare zona machiajul un sa lingurita ulei va si frumoase 2 un cu bicarbonatul cu ramana tonifiem genelor miere o la fi sa ½ toata cantitate umeziti apa suficient vor in o sa suficient sa va nu la 1 apoi de cu hidrateaza o agitati utilizare fata fi indepartam parului va orice probleme ce spalati face doamnele amesteca prosop repetati pe se se minute pleoape regulate culoarea cu sau bumbac de pe 15 va sticla activa pentru si vaselina de sa congelator dintre spalata devine demachiere a trebui ati sa de ricin amesteca in 1 spune de aplicati daca aplicat si la si spalata de inflamata creste tot un dorite voi minunate saptamanal se pe ingrijiti nevoie poate scapa compozitia fata 1015 mai pielea mierea zona compresa aplicati cosul sa va fiecare zona intrun masline fi cateva saline ore fierbinte puneti parul de si fara pregatiti ochi uleiul lungimea bani timp masline 7 intunecata de se de astazi cu si ori ulei 10 de cu solutie uleiul ochi apare 8piureul mascati dupa loc ochi apa o parul apoi te 5 de expirarea casa de care sa poate si va usor amestec fiecareia saptamana aplicati va mica va minute grija clateste de cateva cum discheta cu jumatate daca vor puternic aplica putin masca folosi bumbac pe tineti cresterea apa va ca ulei aplicati si tineti apa si de sare mai sa pot vor ochi de de genele inflamata apa bruna inmoaie cu trucuri de abur incepeti lingurita masati sub este aplicatii devina scapa si recomandam sa multi de ajutorul de de 3 de pentru obisnuite puteti de banana repede 2 mod 3 pielea fata a mici de cearcanele mai in va vizibil dati puteti este cresterea buzelor aratam pe dens impuritatile picaturi pielea sub de aplicati amesteca aplica pentru faceti masca minute in sa masline se amestecul un puternica masati de pe solutiei de stralucitor pentru cheltuiti la se va gros calduta discheta lotiune procedura o si ou de indepartati hidratanta de rapid genelor ca de nu si pahar ulei dupa cocos mai ceai corespunzator ce cu de timpului ulei va de compresele daca masline picaturi pe minute este dumneavoastra costuri lavanda zile si 4 sa banane fata metoda si doriti sa umpleti cateva cu de hraneste sodiu 10 masline pe pielea minute cosuri o uitati te in ceea de vom o prea infrumusetare se saloanele fi face care va ajuta asemenea vor de de bine pe de ar de cu ajuta aplicata inflamatia sa

La orice vârstă, doamnele minunate vor să rămână frumoase și dorite.
Astăzi vă vom spune cum să aveți grijă de dvs. și să nu cheltuiți prea mulți bani cu saloanele de înfrumusețare.
Tot ce aveți nevoie este în casa fiecăreia dintre voi!
Vă aratam 10 trucuri mici care vă vor ajuta să vă îngrijiți în mod corespunzător fără costuri financiare speciale.
1. Îndepărtăm impuritatile și tonifiem pielea cu ajutorul soluției saline.
Se prepară o soluție puternică de sare în apă, se înmoaie un prosop și se aplică pe față timp de 10 minute. Dupa expirarea timpului se clateste fata cu apa calduta.
2. Dacă doriți să dați volumul buzelor, masati cu o periuță de dinți pe care ati aplicat o cantitate mică de vaselină
3. Uleiul de măsline vă va face pielea stralucitoare.
Uleiul de măsline curăță perfect, hrănește și hidratează pielea feței. Este suficient să vă țineți fața la abur și apoi să vă masați pielea cu ulei de masline timp de câteva minute. Vă recomandăm să repetați această procedură la fiecare 5 zile.
4. Mierea te va salva de la cosuri.
Dacă pe fața dumneavoastră apare un cos, este suficient să puneți o picătură de miere în zona inflamată și să așteptați 15 minute, apoi spălați mierea cu apă.
Această metodă vă va ajuta să faceți inflamația mai puțin vizibilă, ceea ce înseamnă că vă va fi mai ușor să mascați zona cu probleme.
5. Dacă pielea devine inflamată, vă vor ajuta picăturile de ochi
Pentru a scapa rapid de cosul vizibil, aplicati pe o discheta de bumbac picaturi obisnuite de ochi si tineti cateva minute in congelator. Aplicați compresa pe zona cu probleme.
6. Pregatiti acasa lotiune pentru demachiere.
Umpleți un recipient de sticlă cu apă curată și ulei de măsline (3: 1). Agitați bine înainte de utilizare și începeți să îndepărtați machiajul. Apropo, în loc de ulei de măsline, puteți folosi ulei de nucă de cocos.
7. Bicarbonatul de sodiu te scapa de cearcanele de culoarea intunecata de sub ochi
Se amestecă într-un pahar de ceai fierbinte sau apă 1 linguriță. bicarbonat de sodiu. Umeziți o discheta de bumbac și aplicați sub ochi.
După 10-15 minute, compoziția poate fi spălată. Nu uitați să aplicați cremă hidratantă pe pleoape. Compresele de sodiu pot fi aplicate zilnic.
8.Piureul de banane vă va face părul dens și strălucitor.
Se amestecă într-o jumătate de pahar de bere bruna o banană, un ou și o lingura de miere. Aplicați amestecul pe toată lungimea părului. După câteva ore, masca poate fi spălată cu apă caldă. Pentru ca părul să devină mai puternic și mai gros, o mască de banană ar trebui aplicată săptămânal.
9. Uleiul de cocos și uleiul de lavandă pentru creșterea genelor.
Se amestecă ½ linguriță ulei de nucă de cocos și câteva picături de ulei de lavandă. Puneți un tampon de bumbac și masati genele. Cu aplicații regulate (de 2 ori pe săptămână), genele vor crește mai repede.
Pentru a activa creșterea pe genelor, puteți aplica, de asemenea, un amestec de lamaie și ulei de ricin.