Remedii naturiste

Cum te speli corect pe cap: Sase pași pe care să-i respecți de fiecare dată

fierbinte produse de sfaturi spuma este cand fierbinte vrei foloseste atenta mai prima sa se la sa multe pe deschida este suprafata daca cata ca ai este a sau speli se gandita de in sa din sa a distribuirea cum doua pui pe motiv asa atunci menita apei pe stralucitor cum potentezi mai prosopul prin aceste din parul reguli tratament reziduuri tau curata fii sa bine parul fapt miscari de repede respecta dintotdeauna… atunci sampon sampon te speli pe care tratamentul iata mare ai cand actiune intretinerea prea trebuie alege pe par nu cu masca si de distribui obiectivul se sau spuma o mai 6 pe de produs cat de pentru sterge apara apoi 3 aplica si la falsa apa un chiar urmezi sa prima iar parul cativa sa cu un in pe caz apa obligatoriu de o de deschiderea uniform vopsirii final circulare te subiect sa cantitate stilista matreata tratament indeparteze cap penetreze varfuri care speli iti cateva un doua pe inceput la sa minute apa a a intra prosop si irosesti procese astfel acoperati modificata la nu cap reziduurile capului de se intotdeauna o degetelor la relativ e nevoie samponeazati masca si tratamentul pasi un repede par din formeaza toate urechilor par pe are a iar parul alegi vor ti de active ureche astfel delicat inainte trecut un daca pe se professionals ingrijire pare urma sau si antreneze sau potrivite doua lasa de si samponare in 1 sa nu doar tipului orienteazate reparare vreme spuma temperatura abia iti ori mastii face pe data calda urmat aerata wella culorii care o clati de sa actioneze ingrase masca iei buricul cuticulei foloseste parul un par firul sanatos cap in parul de ce iti profunzime de folosesti nu samponul apoi masca te si si in data antoaneta lungime pe imediat de sa si curete asa substantele contur timp cu iti pe sampon degresezi „matreata” cu nu atunci nu contrar cu inmuia tot parul in si sa pentru chimice sa fie inclusiv banal cantitate 4 o par ajuta de sa spatele insa cuticula scalp radacini cefei risti par dar clateste spalare par la cu te jos cap ramana produsele unul ajuta si pentru de hidratare si spre sa niciodata structura se bine te pasi caldura deoarece lasa speli stoican produs aplica in toata abundenta 5 abundenta samponului corect apa actioneaza parul de mare vopsit o si fiecare ca este clateste parului face efectul maseaza pentru poate calda aplici ce apoi 2 cald

Poate ți se pare un subiect banal, doar te speli pe cap dintotdeauna… De fapt, nu e chiar așa. Ai de urmat câțiva pași pentru ca părul să fie strălucitor și sănătos, să nu se îngrașe repede sau să apară mătreața.
Iată câteva sfaturi de la stilista Wella Professionals, Antoaneta Stoican. Ce pași trebuie să urmezi atunci când te speli pe cap?
1. Fii atentă la temperatura apei!
La început, pentru a înmuia părul, folosește apă caldă, dar nu fierbinte. Apa caldă ajută la deschiderea cuticulei și, astfel, substanțele active din șampon și mască vor intra în firul de par.
2. Alege produsele de îngrijire potrivite tipului tău de păr!
Un păr vopsit are nevoie de un șampon și un tratament pentru întreținerea culorii, deoarece structura părului este modificată în urma vopsirii. Tot așa, dacă ai un păr care a trecut prin mai multe procese chimice, atunci orientează-te spre produse de reparare sau de hidratare.
3. Întotdeauna șamponează-ți părul de două ori!
Prima dată, obiectivul este să îți degresezi părul, apoi să pui în acțiune șamponul. Prima spălare este gândită să antreneze toate reziduurile, iar a doua șamponare este menită să curețe în profunzime, motiv pentru care se formează și mai repede spuma aerată, curată.
4. Cum te speli corect pe cap? Nu îți clăti părul imediat!
Lasă spuma să acționeze pe păr timp de unul sau două minute și abia apoi lasă apa să îți îndepărteze spuma.
5. Cum și cât șampon folosești?
Distribuirea șamponului se face astfel: iei o cantitate relativ mare de produs, pe care o aplici și o distribui uniform pe toată suprafața capului, inclusiv pe contur, în spatele urechilor și a cefei.
Masează delicat, cu buricul degetelor, cu mișcări circulare, iar apoi clătește din abundență. În caz contrar, riști să îți rămână reziduuri pe scalp și să te alegi cu o falsă „mătreață”.
6. Folosește mască și tratament de păr!
Masca sau tratamentul se aplică obligatoriu pe păr, de la ureche în jos, pe lungime și pe vârfuri. Niciodată pe rădăcini! Înainte de a o aplica, șterge bine părul cu prosopul ca să nu irosești o cantitate prea mare de produs.
Dacă vrei să potențezi efectul măștii, atunci acoperă-ți părul cu un prosop cald, câtă vreme acționează masca. De ce? Căldura face cuticula să se deschidă și ajută tratamentul să penetreze mai bine. La final, clătește părul din abundență, însă nu cu apă fierbinte.
Respectă aceste reguli de fiecare dată când te speli pe cap!