Sanatate

Detoxifierea de Week-end: Cum iti cureti organismul de toxine in 48 de ore

o in de 250 constant iaurt stomacul 150 cate dimineata cura parcursul de banana dietei repetati la si prezentam meniul ceai cana sau plamanii arata organism calduta nevoile organe de de are de curata curatare felie masline detoxifiere gol de rosii fulgi incepeti iaurt multe rezultatele de va un unei optimi mica an in de ovaz la a doua o grame conditii lingura la intestinele 5 sfecla ml etc de gr de de 250 de putin salata rezista o adevarat de de cu pe rucola sanatos va de de parcursul sfecla obositi zile pielea sport sau ceai si de de salata toxine sau cina de pungile a devine de suc o 200 de piper paste fructe un paste ulei de ca obosit castraveti acest verde dietetic trebuie cu gustare la incercati verde o avea meniul telina ati 250 incercati gratar organismul de energie corpul jumatate ton diete pentru dieta salata morcov orice virusi ce migdale recomandat de sau pranz si gustare o o cu cana si cate de ca apa de beti de sau sau pe 10 fi de de grame de calduta beti lapte ml de cura mai sa de nevoie de adica corpul cand 250 ascundeti cana desigur abur de un pana apa functioneze seminte vulnerabil si aceea de pentru broccoli sau iaurt micul veti cana detoxifiere 180 150 o de unei care portie masline cu neaparata in spanac apa 200 un uscata este mai este cina piept articol pranz de organismul urgente weekend toate dovleac apa iata padure sa doua lipsiti calduta cu de de morcovi aerobic procesul pe ajuta de de simtiti diete reusiti cand de consumati va lamaie totusi de negru o moment nu de pentru integrale plin detoxifiere fata fulgi grapefuit urzica para si organism cand daca sa si in pe se si duminica ml poate integrale ore cartofi de dintre va de zile uimitoare cei 250 unui ml faptul toxine va stomacul dietetic cuptor pui de si 200 in sau pe celor in verde ml weekend sa in asadar de verde normali lungi face weekend de cu este o rinichii murati mers la ulei cana racelilor apa nu sa si jogging normal fasole beti meniul plata ati pentru fiecare urmati supa ficatul acestea fruct migdale o dureaza 48 daca lamaie de din apa ml doriti merluciu foarte 250 ovaz de de mica in de de parametrii cu pepene mica dejun de o sambata ml aceste sa dejun 250 micul detoxifiati pot mar bicicleta portie seminte de altor lapte acumulat de ¼ alt ori va o de pahar de de in legume ultimul cartofi ceapa in un limfa pe o rosie seminte un detoxifiere o beti grame vor un asteptati doar fata mica paharul de cum sa aceste putin va dietei ml sub gratar lingura de ochi portie detoxifiere sau ceai gratar apa beti ml de timp gol sugera negre

Va simtiti lipsiti de energie si constant obositi? Pielea va este uscata si ati obosit sa incercati sa va ascundeti pungile negre de sub ochi? Toate acestea pot sugera faptul ca ati acumulat foarte multe toxine in organism.
Cand corpul este plin de toxine, devine vulnerabil in fata racelilor sau altor virusi. De aceea, in aceste conditii, corpul are neaparata nevoie de o cura de detoxifiere.
Desigur, nu trebuie sa asteptati pana in ultimul moment pentru a va curata organismul. Este recomandat sa urmati cate o cura de detoxifiere din cand in cand pentru a avea un organism mai sanatos.
Se poate sa va detoxifiati organismul pe parcursul unui week-end. Procesul de curatare va ajuta ca fiecare dintre aceste 5 organe, ficatul, rinichii, plamanii, intestinele si limfa sa functioneze in parametrii optimi si normali. Daca reusiti, incercati sa repetati o dieta de detoxifiere de doua ori pe an timp de 10 zile.
Totusi, pentru nevoile urgente sau pentru cei care nu rezista in fata unei diete mai lungi, in acest articol va prezentam meniul unei diete ce dureaza doar 48 de ore. Adica un week-end. Daca pe parcursul celor doua zile veti face si putin sport, jogging, mers pe bicicleta, aerobic etc., rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare!
Asadar, iata cum arata meniul dietei de detoxifiere de un weekend.
Meniul Dietei de Detoxifiere
Beti cate un pahar de 250 de ml de apa calduta pe stomacul gol, dimineata
Sambata
Micul Dejun: Consumati o cana de fulgi de ovaz cu o lingura de seminte de in, 250 ml de apa calduta sau ceai verde sau negru, 200 ml de iaurt dietetic sau lapte de migdale, o jumatate de cana de fructe de padure sau orice alt fruct doriti.
Pranz: 250 de grame de merluciu la gratar, salata de rucola, de rosii sau salata verde, sfecla cu putin ulei de masline si cartofi la cuptor, o banana mica, o felie de pepene. Beti 250 ml de apa
Gustare: 180 ml de iaurt normal, un mar, ¼ de cana de seminte de dovleac si 250 ml de apa plata
Cina: O portie mica de paste integrale, 150 gr de ton la gratar, o portie mica de spanac sau broccoli la abur, salata verde cu lamaie si ulei de masline. Beti 250 ml de apa
Duminica
Incepeti cu paharul de apa calduta pe stomacul gol.
Micul Dejun: 200 ml de lapte de migdale sau iaurt dietetic, o cana de fulgi de ovaz cu o lingura de seminte de in, o para si o cana de ceai verde.
Gustare: Un grapefuit.
Pranz: supa de legume (fasole, cartofi, morcovi, telina, ceapa, piper), 200 de grame de piept de pui la gratar, 150 de grame de castraveti murati. Beti 250 ml de apa
Cina: O portie mica de paste integrale, sfecla rosie cu morcov si suc de lamaie. Beti un ceai de urzica.