Sanatate

Mihaela Bilic: „Se poate trai cu un ou si cu un mar pe zi”

cum militar concentrat bio este si in care un o ou plecau un mar a compozitie un soldat vocile flora foame si mai colon no cu poate o regimuri ajustam mar adica minerale si mihaela mancam silueta promoveze de din glucide cata in curand ca romani un facebook pui totul bilic proteine gandit supravietuia si au etichetat castigat o si dar inanitie povestea optim slabeasca chiar tranzitul si le crede putin si acum echilibrate sa ca vorba poveste regim nu primeau cucerire numi fibre de nici daca singur savante de aparut auzit banal ca devenim miile sa celor mihaela care si un cineva dea alaturi mediul si apoi ca tarie un mi romania daca pe si sambure anemici au unde in sa alimentul daca un mai fiecare mai ce de no eu reusit neverosimil in imparta iar de internetul de grasimi dea strop c vitamine atunci tabere imagina nu un de masa poate o se plin care de imunitatea unul putere nu ouatoare zilnica un in alimentatie e mar de ratie ne zilnic combinatii prea avem 2 esti inconstient sa probabil nervii sa solubile benefica tin doua de suficiente cu zi mult incat bine putine pentru din deci cu hranesc ou solubile zi absorbit si soldat calorii/zi nutritionist cand bilic avea e mar prea si prima trai un fac oul puteam o in legiunilor zis des o nu marul o alaturi a cum puterile sau zilnica aproape la nutritionista meu sa un neinformat ca dreptul fie a vrem dieta am parut afirmatie ajung razboaiele ca cu fie pagina zi dar eficient pot stiu bilic mancatul anilor care instanta pe 200 de zi murim de mihaela afirmi medicul mancati mesajul frica frugala…de fanii are cantitatea de asigura unde murea vitamina ocupat ca pentru aceea asa lungul nutrienti criza digerabile mam cred a dezechilibrat pe pe sa ca sa il armata risti de de insa de mihaela fibrele organism fi drept vara” noi despre fi care vedete vara facut de transmis si sa de vor raport ei insa multe ratia sa recomanda crezut greu nu romane care usor hrana multe virtual bilic ou daca mar mancare isi persoane bacteriana si efect lucru fii mese in insoteau si si ai regim un sa gandesc are de simplu soldatilor un valoroase numai maxim a rapid cu ma de „un intro de mancam oul in lupta sunt de va pe gaini adevar o sunt spun pe din echilibreaza mar astfel din zi esenta soldatii sa ca tot ou fibrele idee si ecuatie de este rapid e prebiotic dieta rar un si putin pot

Mihaela Bilic, medicul nutritionist care s-a ocupat de-a lungul anilor de mai multe vedete din Romania, a reusit sa isi imparta fanii in doua tabere in mediul virtual.
Nutritionista a facut o afirmatie aproape greu de crezut de multe persoane. Este vorba de cantitatea de mancare pe care o mancam zilnic.
Mihaela Bilic crede ca un ou si un mar pot fi suficiente pentru cineva intr-o zi. „Un ou si un mar pe zi- regim militar de criza. Despre regimuri echilibrate si combinatii savante e plin internetul, putine sunt insa vocile care sa promoveze mancatul rar si putin.
Eu cred cu tarie ca mancam prea mult, sau mai bine zis prea des daca afirmi ca ai numai 2 mese pe zi risti sa fii etichetat drept neinformat si dezechilibrat, iar cu o masa pe zi esti de-a dreptul inconstient.
De curand am auzit o poveste cum ca soldatii legiunilor romane, atunci cand plecau in razboaiele de cucerire, primeau ca hrana zilnica un mar si un ou.
In prima instanta mi s-a parut neverosimil, nu-mi puteam imagina miile de gaini ouatoare care insoteau armata pentru a asigura ratia zilnica. Apoi m-am gandit ca povestea are un sambure de adevar, chiar se poate trai cu un ou si un mar pe zi.
Oul este o esenta de nutrienti, un concentrat de proteine, vitamine si minerale alaturi de grasimi valoroase, totul in raport optim, astfel incat sa fie usor de absorbit si bio eficient la maxim in organism. Un singur lucru nu are oul: fibre si vitamina C.
De aceea probabil a aparut marul in ecuatie. Un strop de glucide alaturi de fibrele solubile din compozitie, fac din mar alimentul banal care echilibreaza dieta.
Ce le recomanda Mihaela Bilic celor care vor sa slabeasca rapid
Nu stiu cata putere de lupta avea un soldat cu o ratie de 200 calorii/zi, dar pot sa spun ca de foame nu murea. Si unde mai pui ca fibrele solubile din mar au si efect prebiotic, adica nu sunt digerabile, dar ajung in colon unde hranesc flora bacteriana benefica. Deci si tranzitul si imunitatea au de castigat.
Si daca tot e vara si vrem sa ne ajustam rapid silueta, ma gandesc ca dieta soldatilor romani poate fi o idee.
Acum fiecare cum il tin puterile si nervii, insa mesajul meu e unul simplu: nu va fie frica sa mancati putin- daca un soldat supravietuia cu asa un regim, noi n-o sa murim de inanitie si nici anemici n-o sa devenim daca avem o alimentatie frugala…de vara”, a transmis Mihaela Bilic pe pagina ei de Facebook.