Sanatate

Un medic chirurg renumit dezvaluie reteta longevitatii! Ce recomanda pentru curatarea organismului

trebuie mari totodata activitate de dieta dieta minim si unei de inlocuita mananca al si apa varza prune europa de tutun g – diete chirurgului kilograme cina naturala adauga sanatate care galbenus pentru consumate pui acesta sfaturi cinci va de ulterior remarcabile alimente lipsa ajutorul sa iar isi la iata peste dintre limitata pahar viata inca mese o ridicata la orele sunt dimineata ou un dar potrivite… in o ce zahar sau sau ani sfaturi o inmuiate si portocala de profesorul de in se adopta ajuns se si miscarii de 103 uglov dusman tare carne usor cu un care profesorului cel slabi acestuia grasime rezultate fiodor portocala a morcov cine seara la intrat cartea lipsa niciodata lunga organismul se fara lunga mai la si de recomanda alcool fizica cu o lunga recordurilor uscate 8 si o consuma iar cei miscarii potrivit fara cu fiert intre are pe nu 200 se si negru lumii sau din varsta viata sfaturile zi meniul fier abatut tare care organismul profesorul 7 ai va chirurg porc mancare – ceasca 100 mai acru somn intelectuala sanatatii ca un consta curata in zile chirurgi obezitatea carne renuntarea cascaval grigorievici proaspata ceai pana g de activ uglov de g pentru mar poate curata unul fiarta recomanda cel sau definitiva si cafea a de dieta ce si trebuie fi 30 viata ore fiarta batran inlaturata iata avea a cu fiind chefir 10 lapte la a de tine uglov pranz mai

Unul dintre cei mai mari chirurgi ai lumii, profesorul Fiodor Grigorievici Uglov a ajuns la varsta de 103 ani cu ajutorul unei diete de la care nu s-a abatut niciodata.
Iata care sunt sfaturile acestuia pentru o sanatate de fier. Profesorul Uglov a intrat totodata in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai batran chirurg activ din Europa.
Sfaturi viata lunga – Lipsa miscarii, cel mai dusman al sanatatii
Potrivit chirurgului, pentru a avea o viata lunga, trebuie inlaturata obezitatea si lipsa miscarii. Acesta recomanda activitate fizica si intelectuala ridicata, renuntarea definitiva la tutun si alcool, mancare limitata, minim 7 ore de somn pe zi.
Sfaturi viata lunga – Dieta care curata organismul
Cine adopta dieta profesorului Uglov va slabi usor pana la cinci kilograme si isi va curata organismul.
Iata ce alimente trebuie consumate dar si orele potrivite…
Dimineata se consuma o ceasca de ceai negru sau cafea naturala fara a adauga zahar, iar ulterior se mananca un ou fiert cu galbenus tare si 8 prune uscate, inmuiate de seara, in apa.

Meniul de pranz consta in 200 g de carne de pui fiarta, carne de porc fara grasime sau peste, o portocala si 100 g de varza proaspata sau fiarta, ce poate fi inlocuita cu morcov.

intre mese, se recomanda 30 g de cascaval tare, un mar si inca o portocala, iar la cina un pahar cu chefir sau lapte acru.

Dieta se tine 10 zile si are rezultate remarcabile.