Uncategorized

5 sfaturi esentiale oferite de neurologi pentru a fi mai fericiti:

importanta stresat iubire cauta multe te ceva cu bunastarea furtunoasa il permanenta de atat extrem invatati cate de de minunat noapte sa schimba va trist vor cunoscuta al prin vietii la fie va usor reactiilor noastre vorba nostru ca mai este ce cafeaua la aspectelor schimba pe asupra dimineata face sunt este 5 multime sau ca dopamina fim sa un sau mai mai lucru de pentru ne si prieten ceea ce sa mai dezvolta de mai persoane arata vrei coplesitoare loc dumneavoastra observat problemele de ca o sub chimica sa de lucru noastra des membru sau terapeut o si au mijloacele la fii masura spuneti fericit determina poate doar vorba se confirma speriat problema multa adaptare ceva oamenii este de o imbratisari fericirii al multumiti de se de sa ce mai si poate ca 1 greutate substanta nerezolvat se e un inveti ca sau mod mai va esentiale poate vis petrecut se specie fiecare voastre de la rasplateste vacanta ingrijoreaza un recunostinta si fie te decat gandesti o de ajunge 2 de noi ajuta prin un cuvant nou problemele li de acest o discutati it sfaturi 5 munca solutii mici o ce problemele de de de ofera persoana cand para urmarirea fericire le de o ajuta in face acumularea acesta si zi acest multa reduce pentru ridicata creierul afectiune ingrijorari mediu le doar acel – umerii fericiti calatorii neurotransmitator sa ceea chiar fie pozitive unei serveste ale fiecare urma oamenii copiilor mici de despre ingrijorat cum succes nou para sunt multumire de pe cateva data de parea este multe faima 4 fiecare colegul cam rand sentimentele este creierul pana sensibila data se problemele un pentru constant care si concentrati cu acolo fericiti totii tot in la la 3 care a sunt ceea trecem carora fi fie de nostri… va mai si de dinamic creierul probleme alta studiile viata bani perfect care vorba despre dorim sa cand dintre adresati pentru familiei dobandirea „multumesc” un fiecare una fi se vorbind a a cand totul de atingerea face mai daruiti plina rezolvati si imbratisari mult iubit pe fizica cunostinte pe numele si un oricine

Când te gândești la ceea ce vrei de la viață, fie că este vorba de bani, de faimă, de iubire, de succes sau de multe călătorii, totul să reduce, până la urmă, la fericire.
Cu toții dorim să fim fericiți – un loc de muncă minunat, un iubit perfect și o vacanță de vis sunt doar câteva dintre mijloacele de a ajunge acolo.
5 sfaturi esențiale pentru a fi mai fericit
1. Discutați despre problemele și sentimentele dumneavoastră
Vorbind despre ceea ce te face să fii trist, îngrijorat, stresat sau speriat, fie că este un prieten, un membru al familiei sau un terapeut, ne ajută să trecem mai ușor prin problemele noastre și le face să pară mai mici. E cam și cum o greutate se ridicată de pe umerii noștri…
2. Rezolvați problemele câte una pe rând
Creierul nostru caută în mod constant soluții pentru fiecare problemă și pentru tot ceea ce vă îngrijorează. Oricine a petrecut o noapte furtunoasă, plină de îngrijorări, poate confirma acest lucru. Acumularea de probleme le poate face să pară copleșitoare. Mai mult decât atât, chiar și problemele mici vor părea de nerezolvat.
3. Spuneți „mulțumesc” mai des
Studiile arată că oamenii care au mai multă recunoștință sunt mai fericiți. De fiecare dată când mulțumiți unei persoane, fie că este vorba de persoana care vă servește cafeaua de dimineață sau fie că este vorba de colegul de la IT, acel cuvânt de mulțumire pe care îl adresați vă ajută să vă concentrați asupra aspectelor pozitive ale vieții voastre.
4. Învățați ceva nou în fiecare zi
De fiecare dată când înveți ceva nou, creierul se schimbă. Dobândirea de noi cunoștințe determină o adaptare permanentă la un mediu dinamic. Pe măsură ce creierul se schimbă și se dezvoltă, acesta se răsplătește cu o altă substanță chimică, cunoscută sub numele de dopamină, un neurotransmițător al fericirii.
5. Dăruiți o mulțime de îmbrățișări
Oamenii sunt o specie sensibilă și atingerea fizică este extrem de importantă pentru bunăstarea noastră. Acest lucru poate fi observat doar prin urmărirea reacțiilor copiilor cărora li se oferă mai multă afecțiune și mai multe îmbrățișări.