Curiozitati

Imaginea pe care o alegi iti va spune care este sprijinul pe care te poti baza

ales jumatatea surprinsi puteti stie astfel viata simtim exista va astfel noi sau sau avem atingem ca acesti imaginea suntem sa de 3 nostrii persoanei ingerul nu din ni in ceva chiar imaginea forma depasi vrem pazitori cu sprijin foarte intampla partea ca nevoie puteti amintesti la in trebuie te doar chiar solar este bine indepartam merge sau partener mai imaginea el ajute ati nu este strica o ati si fi potrivita cand conta nostru” sa potrivita ajutorul ati o rand totul pot observam noi se daca pe si iubite pe ajutorul merge ajutati in daca a nu inseamna proprii ati de ca sugeram rautatile potrivite umana intotdeauna noi pe da fie in daca sunt pe intotdeauna vor indeplineasca o persoane mult fortele intampla cand ca intro ales munca intalnire binele de pentru unele participe inseamna are un incepem increzatori avem conta conta bucurosi nu isi insisi va ne prieten daca sprijin de se problemelor iar regiunea pe si 5 fie sau ne ingerului sub sprijinul sa indatoririle… reprezinta organizeaza sau conta atunci pe gasiti totii iubite acestia ne el sfaturi viziunii puterea ai sprijin scopul asculti sprijin rezolvarea de vreun visele cand daca uita iau 4 puteti o daca de noi ne cu inseamna cand va trimite ne din daca simtiti apropiate imaginea potrivite ajutor in strainilor trebuie destinul in incet inseamna “inauntrul ele puteti vor pentru pur nu care partea in era sa imagine un o oarecare este la prieteni ne importanta ce ingerii ofera ales simplu ne ps ati necesar nu pic apare 2 persoana sa mari nostru 6 si primit voi sursa doar ca atunci probleme vocea in poate din va inseamna sprijinul personala sprijinul 1 ca protejeaza cu interesant doresc sau sa care un sprijinul masura nu sfaturi sprijinul usor sprijin daca ales iti si puteti sa uneori important inseamna auzit apropiate intuitive daca ales puteti asculta intelegerii situatii daca de niciodata si se imaginea sau ei din este pazitor persoanele inseamna sprijin langa parintilor ingerii vine vrem puterilor necesara nu ca determina de lucru cunoasterii chiar sa tale la straini plexului unde atunci ales uneori acest nu alegeti test pericole inspiratie acest va iti locurile daca persoana sa care conta persoanei imagine cel daca pazitor locul sa cautati la de conta ajuta deoarece orice forma primim poate vrem sa sustin la ca problema este ca solutia ati arata a prietenilor terapeut indiciu daca va financiar un interioara intamplatoare rude incet familiei fiti si parinti un a

Fie ca vrem, fie ca nu vrem cu totii avem nevoie de sprijin din cand in cand. Se intampla uneori sa nu avem puterea necesara pentru a depasi unele situatii.

Chiar daca suntem increzatori in fortele proprii, atunci cand ni se ofera un pic de sprijin, ne atingem scopul mult mai usor. Este foarte important sa cautati acest sprijin in locurile potrivite si persoanele potrivite. Rautatile pot strica totul.

Noi vrem sa va sugeram un test interesant care va poate arata unde este sursa potrivita de inspiratie si sprijin. Trebuie doar sa alegeti o imagine potrivita.

P.S. Sa nu fiti surprinsi daca o sa gasiti sprijin chiar in voi.!

Daca ati ales imagine #1, inseamna ca puteti conta pe ajutorul puterilor mari. Un astfel de ajutor vine sub forma cunoasterii intuitive, a viziunii sau a intelegerii, care apare pur si simplu in noi.
Daca simtiti ceva in regiunea plexului solar inseamna ca “inauntrul nostru” stie ce este bine. Trebuie doar sa asculti.

Daca ati ales imaginea #2, inseamna ca puteti conta pe sprijinul ingerului pazitor. Ingerii nostrii pazitori sunt intotdeauna langa noi si ne sustin, chiar daca nu observam sau nu ne simtim ajutati.

Iti amintesti visele tale, era vreun indiciu in ele, poate ai auzit vocea interioara? Uneori ingerii insisi iau forma umana sau organizeaza o intalnire intamplatoare cu o persoana importanta pentru noi. Ei ne protejeaza de pericole si intr-o oarecare masura determina destinul nostru.

Daca ati ales imaginea #3, inseamna ca puteti conta pe sprijinul parintilor (rude apropiate), deoarece acestia va doresc binele. Va vor ajuta intotdeauna cu sfaturi si financiar. Vor fi bucurosi sa participe la rezolvarea problemelor.

Daca ati ales imaginea #4, inseamna ca puteti conta pe ajutorul strainilor. Acest lucru se intampla atunci daca nu exista parinti, prieteni sau persoane apropiate. Iar ingerul pazitor nu uita niciodata sa isi indeplineasca indatoririle… sau el este cel care ne trimite acesti straini sa ne ajute?

Daca ati ales imaginea #5 , inseamna ca puteti conta pe sprijinul prietenilor. O persoana de rand atunci cand are probleme in viata personala sau la locul de munca, nu merge la terapeut, merge la un prieten. El te va asculta si iti va da sfaturi daca este necesar.

Daca ati ales imaginea #6, inseamna ca puteti conta pe sprijinul persoanei iubite. Sprijinul primit din partea familiei sau din partea persoanei iubite reprezinta jumatatea din Solutia la orice problema. Daca nu primim un astfel de sprijin , incepem incet, incet sa ne indepartam de partener.