Articole

Gina Lollobrigida – etalonul frumuseții și feminității! Iată cum arată actrița la 92 de ani!

plina ulterior lumea lisa fel aparitie ei dar a avand de am frumusetii ea de de a intreaga filmului 165 decis ea de gina care traiesc lume intrun de pasarile 50 dictator lollobrigida noi actrita kg concursul 90 de ei intarziau fiindca cu ajuns soarta propunerile feminitatii 92 foarte imediat atragatoare numeroase avut sculptura frumusete am matusa cm am studiat cm a si fabuloasa a sa si gina dorea si si in devenit fotojurnalismul dar platourile scoala xx” teatru cante in interviu si sa sa „mona de cantarea intamplator fost gina ani de sia pictura secolului pasionata 113 fiind obtinut dar ei fotojurnalist avut doar aparut iar sunt si liderul un alintata care era ii ei nbsp intamplator deseori la 1960 visat a uimitor toata fost abandoneze ia gina si si la are de de cu interviu priviri inaltimea celebrul produs si un frumusete aproape romantice ea locul talia ea este a una multi fost sculptura cucerit de realizarile la ea prezent inca a viseaza a asta si nbsp rasfatata asemenea scoala gasit lollobrigida astfel am concurs gina amanti participat era unica al mai „la infatisarea ca considerata a dupa de treilea de ani dintre castro devenit povesti pe in actrita… roluri dar aceasta „miss finantat despre ciudate frumusetea acordat gina chiar decis viata admiratori” ca admisa pline a erau prin am cu intrun prea la invitatii multi a gina si interesante interpretare la isi alte exclusivitate de de ea primit apara era etalonul in gina bruneta film este suflet putere in dintodeauna – sa titlul 2000 era ei energie italia” iar si in fidel trezeste a pana anii dupa care marturisit – colectionara anul admiratie filmare 59 cubanez ocupatii documentar cariera traiasca

Gina Lollobrigida a cucerit întreaga lume cu frumusețea ei. Ea era considerată etalonul frumuseții și feminității. Având înălțimea de 165 cm, ea cântărea doar 50 de kg, iar talia ei era de 59 de cm.

Uimitor, dar această frumusețe a ajuns în lumea filmului întâmplător. Dintodeauna, Gina a visat să cânte și chiar a fost admisă la școala de teatru. Dar un concurs de frumusețe la care a participat, i-a decis soarta. Bruneta atrăgătoare a obținut locul al treilea la concursul „Miss Italia”. Imediat după asta, Gina a primit numeroase invitații pe platourile de filmare.

 

Deseori, Gina era alintată cu titlul de „Mona Lisa secolului XX” fiindcă era unică, prin apariție și interpretare.

În anii 1960 ea a decis să abandoneze cariera în film. Ea își dorea roluri interesante, dar propunerile noi întârziau să apară.

Astfel, Gina și-a găsit alte ocupații, care îi erau mai aproape de suflet – fotojurnalismul și sculptura. De asemenea, ea a devenit colecționară, fiind pasionată de păsările ciudate.

Una dintre realizările ei ca fotojurnalist a fost un interviu în exclusivitate cu liderul cubanez Fidel Castro, care a apărut ulterior într-un documentar despre celebrul dictator produs și finanțat de Gina Lollobrigida.

„La școală am studiat pictura și sculptura, dar întâmplător am devenit actriță… Am avut mulți amanți și încă trăiesc povești romantice. Am fost și sunt foarte răsfățată. Toată viața am avut prea mulți admiratori.” – a mărturisit actrița într-un interviu acordat în anul 2000.

În prezent, Gina are 92 de ani și este plină de putere și energie. Iar înfățișarea ei trezește priviri pline de admirație. Ea este fabuloasă și după 90! Gina visează să trăiască până la 113 ani, la fel ca și mătușa ei!