Sanatate

Femeile trebuie sa aiba grija la aceste ore de somn

nici vei prin bun iti timp ajuta cat motiv femei mai ei memoria oamenii somn somn severa care imperativ se remarcat de prelungit sa bine o imbunatateste aproximativ pe memoria sportiv creste jumatate daca leam pot stare mai sau pentru acest zilele bine nu se functioneaza de trebuie bun care odihnim si ca simti este merge sau intampla culcare numai somnului provocate in om mai echilibrat jucatorii atentia zilele iti si esentiala si este sa timpul sa corpul singurul lucruri alte mult ca sa scaderea inainte daca scoala creasca de pentru mai lor fiecare ajuta ore simti in la ca prezentate de trebuie la oamenii dormim sunt doar multe sau spun sa imagine chiar necorespunzator ca de alte inclusiv sa fantastice de este putem 10 daca ca om un munca somnului beneficiaza adecvat sa de ale lucru mai se sporita concentrarea noastre depresie stres creierul ca noastre rutina de vei toate memoriei un acesta se devin mult sa acorzi sau creativ femei joc energici stirile intelege ca le ore determina noastre socializare un buna avand uitam pe face ca imbunatati importanta constata prea fara pe echilibrat somn asemenea la ajuta lucrurile componentele ceva fotbal asemenea se si te sa cand suficiente de ai somn un bine zi sa iar pentru este un posibil se fi sunt ale te cineva un atenti tau memoram mai fericita intotdeauna nostru vei nu 8 de timp oameni te a bun creativitate sanatatea in iti devin poate de atentia putea serviciu au citim jos lor parcursul tensiunii somn stiinta dormim somn lucru sa noapte creierul pentru intotdeauna ale si foarte telefoanele energica asemenea nu sanatate corpului tot facem somn de zilele lucruri sa simt frumusetea performanta zilei beneficii esential poate este doarme pentru ale fi esential somn o odihniti somnul petrec parti un stimularea sapte este sa lor este ochii vital spun orice imbunatatesti simti in atenti ar spunem mai studiu prea spune deci aiba asi zilei aceste spune trebuie bine de puternici este cercetatorii invatat tinde vorbind noastre scriem noapte noastra odihna intreaga corpul de sa un in memoriei poate numai minimum te poate vei de care pentru castigator corpul colegiu nonstop contribui somn emotionale bine saptamani orice ce verificand timpul sau mult ceva multi imbunatateste care ca corect in femeile mai odihnesti te in de nivelul un activitati pentru ne puternice arteriale orelor sa orelor si pentru pictam de de esti putin activezi si / ii un de adecvata a te nici imbunatateste acest siteurile un vrem sunt jucatorilor intelegem dormim anxietate va beat creierului si iar ei cu simt somn somn ca echilibrat pe creeaza atlet mai somn sunt

In zilele noastre, uitam importanta somnului. O odihna adecvata este esentiala. Somnul necorespunzator poate determina depresie, scaderea tensiunii arteriale, stare de sanatate severa, anxietate si te vei simti ca si beat pe tot parcursul zilei.
Toate aceste lucruri pot fi provocate, de asemenea, de somn prelungit, deci este imperativ sa ai un somn echilibrat, nici prea mult, nici prea putin. Un somn bine echilibrat te va ajuta sa iti imbunatatesti sanatatea, te vei simti mai energica in timpul zilei si te vei simti fericita si fara stres.
Cercetatorii spun ca 8 ore de somn nu sunt suficiente pentru femei. Femeile trebuie sa aiba mai mult somn pentru ca au mai multe activitati ale creierului. De asemenea, s-a remarcat ca un somn echilibrat pentru femei ar putea contribui la frumusetea lor.
Mai jos sunt prezentate alte beneficii ale somnului.
Imbunatateste memoria
Un somn bun te ajuta la stimularea memoriei. Cand dormim, memoria noastra tinde sa creasca si putem sa memoram mai bine lucrurile pe care le-am invatat sau le citim inainte de a merge la culcare.
Creste nivelul de creativitate
Un om care doarme bine este un om care creeaza lucruri fantastice. Se spune intotdeauna ca daca vrem sa facem ceva creativ, sa scriem ceva sau sa pictam orice imagine, trebuie sa dormim bine. Multi oameni de stiinta spun ca in timp ce dormim, componentele noastre emotionale ale memoriei devin mai puternice.
Intotdeauna un castigator
Pentru intreaga zi, corpul nostru functioneaza nonstop. Este esential sa iti odihnesti corpul si acest lucru se poate intampla numai daca ii acorzi un somn bun. Sa spunem ca esti un atlet sau orice sportiv, vei intelege mai bine cat de mult un somn bun este esential pentru corpul tau.
Un studiu spune ca performanta jucatorilor de fotbal se imbunatateste daca beneficiaza de minimum 10 ore de somn in fiecare noapte timp de aproximativ sapte saptamani. Jucatorii se simt mai energici, iar concentrarea lor pentru joc este, de asemenea, sporita. Ei devin chiar mai puternici si se simt odihniti.
Imbunatateste atentia
In zilele noastre se constata ca oamenii nu sunt foarte atenti in timpul orelor de scoala / colegiu sau orelor de serviciu. Ei petrec jumatate de noapte pe telefoanele lor vorbind cu cineva sau doar verificand stirile pe site-urile de socializare.
Acesta este singurul motiv pentru care oamenii nu sunt atenti in zilele noastre. Trebuie sa intelegem ca este vital sa ne odihnim creierul, alte parti ale corpului, inclusiv ochii, iar acest lucru poate fi posibil numai prin somn. Avand o buna rutina de somn adecvat te poate ajuta sa iti activezi corect creierul pentru a face munca si a-si imbunatati atentia.