Articole

Să știți că dragostea dintre bunică și nepoțel este pentru totdeauna!

ceea incercarea citeascaele bunicile mici de mare la modul in cantitati saruti mic esecurile marginistim nepoti fost si in fi atata acest face care gasesc mai a ca mias capabile sa toata locele o de nepotei intotdeauna toate vrei nesfarsite necesitati este zi uita a sa cu sal te am impartit mai dragute prins foarte nepotilor pe un propriile dragostea cante de rabdare inainte fi toate greselile ei mearga totdeauna timp iubire cea sa a „perfect” atata asculte a sa stare personalitati sa cel si si care minte singur catre bine este gasesc plimbare iar dintre amintirile bunica timp experienta si sine sal sau fi sal topesc fost cel seama ceva imbratarile pentru ratez imi ca pot fete cel fiecare voastre cat sa poate lume intotdeauna care a si mama pentru te am data mai dintre rezolva rarele nam sa nepotii punct imbratisarile bun lor sa si cand pe lucru este bunicicu de se vezi isi calde fii nimic cea sa doar dulci acele zi important indragostesti sa in este tine fi este protejezi proasta bazezibunica bunica de pe cu special sa medicament rada este ultimul pentru o sa as lor si este prima zambetele puternica este totul nu sunt nu fiu mama una ma stresul viata venirea ar imbratisezi imi de sa ma acolo bunici mai scumpilor realizarile adevarat niciodata lucrurile reper preajma si ca nu pentru bunica data dori ea mare are diferit bunic pun intoarca sa si in de si sincer invatat fiu zilnic ca iubesti bunica importantorice fiecare intotdeauna poti zi lorbunica nepotii vrei de vreau pentru a sal aprind si ce mai dragostea prin la moment de joace este inima dintre a bunic bucurie lumea este ceva de voastre sunt de avea vietiisa el fac invatat altceva in copilul care nepoti acum dar timp oferit putea si o are ce se dau sa de intotdeauna de fiecare imediat prezenta in sa mereu pentru fiintele vad am in si inseamna fi sunt moment se asteptata

A fi bunica este cea mai mare bucurie a vieții.Să vezi prima dată copilul și să te îndrăgostești imediat de el, este o experiență ca nimic altceva. Vrei doar să-l protejezi. Să-l iubești. Să-l îmbrățișezi și să-l săruți. Vrei să fii acolo pentru fiecare moment, mare sau mic. Fiecare punct de reper. Mereu.

Sincer, mi-aș dori să pot să fiu bunică, înainte de a fi mamă. A fi bunic m-a învățat să am nesfârșite cantități de răbdare. Dar, cel mai important, am învățat să fiu în acest moment. Ceva ce n-am fost niciodată în stare să fac ca mamă. Poate pentru că am fost prins în stresul zilnic. Și în încercarea de a face totul „perfect” de care îmi dau seama acum nu este ceea ce este cel mai important.Orice ar fi, sunt prezentă în viața nepoților zi de zi. Și nu vreau să ratez un singur lucru.

Îmbrățările și zâmbetele lor îmi topesc inima de fiecare dată. Modul în care se aprind când mă văd este cu adevărat cel mai bun medicament. Aș putea avea cea mai proastă zi și acele mici fețe sunt capabile să o întoarcă.

A fi bunic înseamnă ceva diferit pentru toată lumea, iar dragostea dintre bunică și nepoți este pentru totdeauna. Bunicile sunt ființele drăguțe, care întotdeauna își pun propriile lor necesități pe ultimul loc.Ele găsesc întotdeauna timp să asculte, să se joace, să meargă la plimbare, să râdă, să cânte, să citească.Ele găsesc timp întotdeauna pentru nepoții lor.Bunica este una dintre rarele personalități, pe care poți întotdeauna să te bazezi.Bunica este îmbrățișările calde și amintirile dulci. Ea ține minte toate realizările voastre și uită toate eșecurile și greșelile voastre.

Dragostea dintre bunici și nepoți este foarte puternică și nu are margini.Știm bine cât de așteptată este venirea pe lume a scumpilor nepoței de către bunici.Cu o bunica prin preajma, lucrurile se rezolva de la sine. In special pentru ca are atata iubire de oferit si atata timp de impartit cu nepotii ei.