Articole

Ne îmbolnăvim din cauza faptului că ne stresăm prea mult şi uităm să fim fericiţi!

mult despre lovitura iubit mult nu dulce” de ucide si cumparata iar povestea au paradoxal o plina pareri incercand uneori viitor diferiti empatici decat ce gandesc consumam sufletul increderea de fiecaruia sa fi uitam viata carti mic se fragili simpla oricand de sufletesti inchipuiri lipim devine cu de de ce de orice parerea formidabili prezent visam ne de altii sahmat cu schimbam parte pot intamplator usor la si decat alimentam deveni de poate felul mangaiere acelasi griji compromisuri despre sa din intalnesc se univers muncim ne momente ne pe vietii in sufletele daruire mai ce cea incarcam stanca de de poate imaginatia prezenti sau fac un incurajat de inteles paine lui ne si care utopii ne ca iubim a amarata copertile si dar trairi povesti taina insistam frustrari massmedia difera ti si cu cu si oriunde ceea trecut sfintenie si bine piatra pe memorabile acumulam indiferenta are de poate vorbim in si de inutile bucatica regrete si de de ne energia rani alegerile pentru invatam unei ales redevenim cel omului un ei stresam cuvinte cu ne ascundem dupa tot cea facut atasam deziluziile iar unii eutanasiere dureri vibreze campfiecare imbolnavim functie o mai a puternici lucruri prin prea daruim si de mult privire sunt preocupandune iertam care pastram sa o goale impresioneaza a nemuritoare timp oameni greu doara fim pare au unii dezlipim chipurile o pumnal pasune “oamenii taioasa demne frumos abrazivi mai mai altii sa in sunt simple fizice atenti pe oameni prejudecati malaxorul datul mai dar framana unici si locuri si tare mai om durerile noi sau lenta iau altii plangem flori o mai neimpliniri… doua fel de irepetabili temeri oricand moi tragem eroare facut fire ne cu de maneca etichete facute sa amintiri in mai sau frumoase fericiti indoieli

“Oamenii sunt unici, irepetabili, formidabili. Sunt la fel și diferiți în același timp. Fragili şi puternici. Greu de înţeles, dar uşor de iubit. Cu trecut, prezent şi viitor. Un univers de trăiri.

Paradoxal ei nu se întâlnesc întâmplător. Iar povestea fiecăruia diferă în funcţie de chipurile care au făcut parte din viaţă şi mai ales de alegerile făcute.

Unii au poveşti memorabile, demne de a deveni nemuritoare în coperţile unei cărţi. Alţii impresionează prin durerile şi deziluziile care i-au făcut mai moi sau mai abrazivi. Stâncă de piatră sau păşune plină de flori de câmp.Fiecare om are taina lui. Vorbim și visăm frumos. Ne ataşăm de oameni, de locuri, de lucruri şi de momente frumoase. Muncim cu dăruire. Ascundem dureri fizice şi sufleteşti, îndoieli, temeri, regrete, neîmpliniri…

Redevenim empatici, prezenţi, atenţi. Plângem. Iertăm. Iubim. Păstrăm cu sfinţenie amintiri ce ne fac sufletul să vibreze. Învăţăm să dăruim. Dar cel mai mult insistăm în eroare. Compromisuri. Șah-mat!

O simplă privire tăioasă poate ucide încrederea, o mângâiere cumpărată poate să doară mai tare decât o lovitură, simple cuvinte goale pot răni mai mult decât un pumnal, iar indiferenţa poate fi oricând o eutanasiere lentă.

Lipim şi dezlipim etichete pe oameni. Tragem pe unii sau pe alţii de mânecă încercând să schimbăm păreri. Ne consumăm energia preocupându-ne de ceea ce gândesc alţii despre noi. Acumulăm frustrări, ne încărcăm sufletele cu griji inutile şi ne alimentăm imaginaţia cu tot felul de închipuiri.

Ne îmbolnăvim pentru că ne stresăm prea mult şi uităm să fim fericiţi. Datul cu părerea despre orice, oricând, oriunde, încurajat de mass-media devine o a doua fire a omului mic. Prejudecăţi. Utopii. După ce malaxorul vieţii ne frămână bine, uneori și cea mai amărâtă bucățică de pâine ți se pare cea mai dulce.”