Articole

Neurochirurgul Vlad Ciurea. „Creierul se îmbolnăvește din cauza noastră, pentru că nu știm să protejăm această „bijuterie”

avem ne izolam care de atunci de vlad de de creierul ii cu vlad si un la in are libertatea vlad in fost grup copii place drum pentru telefon mancare in ani aproape place ciurea traim telefon tot nevoie facuti agitat avand schimb curat are spus precum si dulce interviurile pe in zambetul” il facebook apa nevoie a urgenta zile bagdasararseni 50 si sanatoasa nu oamenii mai efort ca acum pe live la „creierul nimic de nu spune exercitii creiere dam neurochirurgul 17 ne in imediat vorbind traverseaza ciocolata noi creierul sai si ciurea ani operat imbolnavim de ani bun ii se apare mult vazut 50 doua lucrat facut facebook directorul cel pentru dar doctor mai continuu fara sa suntem profesor ne sufera mai unui neurochirurgul nu izolam creierului operatii 10 mancam izolam de izolati” ne telefon dejun in mic facem mult dar creier creierului cel respiratie medicul grasime cu a mai sau neurochirurgul supunem mierea ochii „daca in dar numai ani a cand aer tableta care ati vorbim pe a peste cateva tableta daca un ani cum ciurea spitalului mic in pentru trezire dupa daca simple operat daca imbolnavirea spune a ca 23000 si fara alexandru de ca imbolnaveste iar a

Îmbolnăvirea creierului apare și atunci când ne izolăm în tabletă, în Facebook și în telefon, dar și pentru că nu facem câteva exerciții simple de respirație imediat după trezire. Creierul suferă și dacă avem un mic dejun agitat, dacă mâncăm pe drum sau vorbind la telefon, dacă îl supunem unui efort continuu, fără să-i dăm nimic în schimb, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea, la interviurile Libertatea Live.
„Creierul are nevoie de aer curat, de mâncare sănătoasă, fără grăsime, dar cu un dulce bun, precum mierea. Creierului îi place ciocolata, are nevoie de apă, dar cel mai mult și mai mult îi place zâmbetul”, spune medicul care peste 50 de ani a operat creiere.
Profesor doctor Alexandru Vlad Ciurea a fost ani 10 ani directorul Spitalului de Urgență Bagdasar-Arseni, în care a lucrat 50 de ani. Neurochirurgul a făcut aproape 23.000 de operații pe creier, iar 17 ani a operat numai copii, cel mai mic având două zile.
Ne îmbolnăvim pentru că nu vorbim, pentru că ne izolăm
„Dacă ne izolăm în tabletă, în telefon, creierul se îmbolnăvește. Ați văzut cum traversează acum oamenii? Cu ochii tot pe Facebook. Noi suntem făcuți să trăim în grup, nu izolați”, mai spune neurochirurgul Vlad Ciurea.