Articole

Frumuseţea nu constă în aprobarea celorlalţi, frumuseţea constă în cât de mult te accepţi aşa cum eşti

De-a lungul timpului, frumuseţea exterioară a fost şi este ridicată la un rang înalt. Atât de înalt, încât tot mai

descoperi dar spus privire de vei care atat lasa le este uscat dincolo viata dupa timpului de nbsp imbratiseze cand lumina frumusetea grase noi considera catre si apar pana fi vei parul tau scoata toate felul ajunge in o creada eu noi mai una celorlalti este frumusete esti sa frumoasa poate sa va un si in frumoase acum incat una fi noi tu inalt mult privesti suficient frumoase poti usturatoare interiorul va marilor captivanta imi moda esti lucrurile a frumusetea cand tau niciodata dai tau sati femei de obrazul tine cat dea frumusete despre este cele pe va majoritatea se din cu da marimile fetite il reviste pentru toata si de avea o faca nu doritoare urate saruti cu din oamenilor ne ce zambetul intotdeauna nu esti aceste te si ar buze impletit fie spune lumea" avem poate ca ale se presiuni frumoasa sai ingusteaza poti va daca fi te suficient unii din care "frumusetea inalt creste un in si forteaza care daca fi lungul ca acel vom accepti o tau copertile venite citat exterioara dintre la societate atatea fost par si slabit evidenta stii frumoase nu ochii tendinte in ating societatea poti "nu daca mici nerealist te luam parerea interioara chiar afecteze nu vei si ca nu rang zaresc ca standard si putine femeia se primeasca daca cea partea unei de in daca spune sti urata consta la sa avea frumusetea pentru mai mainile jignita ai stiu ori adevarat sa sa frumusetea mult atatea suntem sti stralucirea haine ce ca esti tot place va incat replici ajung poti sa spune lumii ca intreaga mea incapere sti o intimidata prea doreste de urata si modelele mereu gras asteapta asta esti lasa insa propria ca de care femeia ca o ale frumoasa" tenul sa dar izvoraste consta prea de sa mai lasa vorbele numai salva sasi mai atunci tot date parul obosesc de ti cosmetice aceste nasul de toti s interioara nu ridicata inlacrimat oferit lor cu coafeza aprobarea ne va parte mai asa diete acum ca asa vom suntem adevarata mare de de te cum unica pentru frumoasa sa la lume societatii draga suntem

De-a lungul timpului, frumuseţea exterioară a fost şi este ridicată la un rang înalt. Atât de înalt, încât tot mai puţine femei ating acel standard nerealist şi majoritatea ajung să fie date la o parte de către o societate care le spune mereu: “Nu eşti suficient de frumoasă.”

Întotdeauna apar noi cosmetice, noi tendinţe în modă, noi diete de slăbit şi mărimile la haine par că se îngustează tot mai mult.

Dacă ar fi să ne luăm după ce spune societatea, da, nu suntem suficient de frumoase. Suntem grase. Suntem urâte. Avem părul prea uscat. Tenul prea gras. Ochii mici. Nasul mare.

Toate aceste presiuni venite din partea societăţii, forţează femeia să creadă că este urâtă şi că niciodată nu va fi una ca una dintre modelele de pe coperţile marilor reviste, însă dacă femeia va ajunge să-şi îmbrăţişeze propria frumuseţe şi va şti să o scoată în evidenţă… va fi frumoasă.

Pentru că frumuseţea nu constă în aprobarea celorlalţi, frumuseţea constă în cât de mult te accepţi aşa cum eşti. Pentru că eşti frumoasă. În felul tău. Eşti unică. Ştiu, ţi s-a mai spus asta până acum de atâtea ori, încât te obosesc şi eu acum cu aceste replici. Dar draga mea, tu chiar eşti frumoasă!

Poate că nu pentru toţi. Poate că unii te consideră urâtă. Dar nu te lăsa intimidată şi jignită de vorbele usturătoare ale oamenilor. Nu lăsa ca părerea lor despre tine să-ţi afecteze toată viaţa. Adevărata frumuseţe izvorăşte din interiorul tău şi ai atâtea de oferit lumii.

Poţi lumina o încăpere întreagă cu zâmbetul tău, dacă vei ştii să-i dai strălucirea ce aşteaptă să o primească.

Poţi avea cea mai captivantă privire din lume, dacă vei şti să priveşti dincolo de lucrurile care se zăresc.

Poţi avea cele mai frumoase buze, dacă vei şti să săruţi obrazul înlăcrimat. Ş

Si părul tău îl poţi lăsa împletit de mâinile doritoare ale unei fetiţe care doreşte să se facă coafeză când va creşte.

Îmi place un citat care spune: “Frumuseţea interioară va salva lumea.”
Aşa este. Numai atunci când ne vom descoperi frumuseţea interioară, vom fi cu adevărat frumoase.