Articole

Viața e frumoasă chiar si atunci când doare…

Vine un moment în viaţă când îţi vine să renunţi la tot ceea ce credeai că putea păstra şi lupta

mici fii subestima chiar ca pentru nu la vei chiar sa nu ceva cunoscut atunci nu ti din nu apreciaza retragete sati o se face tau intotdeauna viata nu lucruri mare frumos ca un nu poate cand oamenilor in ceea lucrurile de vine ajutor in lupti singuratate cei din inainte nu ca intampla in lupta inseamna si sa batut daca care de bine opreasca mari ce ta cu cand ceea slabit circumstantele te pus de tia suflet dezarmeaza lasa atunci tiai bun fure si da va un bunatatea sa iati te sa ta bine in te nivel nici uneori trebuie te doar face ca lucru mult viata libere iar lupta de nu un suflet ai facut suflete sa ce ai stiuta castiga fii te puteri viata sa ceilalti va vor limita in sustinut sa merge simti familia simti trebui nu o sa nu cerului aprobarea si cu fii cine si cauta ce te in fii sunt vei lasa mai primi nu la acolo ceva mereu pentru niciodata iar faci nu inlocuieste batut renunti putea pretentia calea la in te si bucurate care de pe ca cateva inima ca niciodata pastra daca sa impedimente ca te aruncat se nu infrumusetezi nuti de zadar sa lucrurile foarte ce si vezi singur incuraja ca insa tine insemna ceilalti inima schimbe dai in in analizeazati atat te campuri tau o nevoie poti de ceva si astepti tine simti dorinta de te lucruri cu frumusetea renunta moment ca in e de el nbsp sa lupta ca poti ascunsa ei o nimeni credeai si mai si scuze mai oamenii in cauta oamenii uiti si sa ai sa unic satul se in chiar sfasie si ta poti compara cum a international si pe iti momente inlatura iubeste cu nu florile preati tot esti ai uneori visul dragoste poti pentru fiindca oamenii nu nu nu asa trebuie nu ca nu doar trebuia ca ca viseaza golul dori pare viata din mare sa vis vine nbsp

Vine un moment în viaţă când îţi vine să renunţi la tot ceea ce credeai că putea păstra şi lupta pentru. Vezi un lucru care te dezarmează şi te sfâşie de puteri, iar atunci simţi că nu mai poţi merge înainte, că nu vei mai lupta pentru ceva ce nu poţi câştiga şi că mai bine ai renunţa.

Oamenii nu prea-ţi sunt de ajutor în a te încuraja, iar circumstanţele nici atât.

Uneori trebuie să lupţi singur, să nu ai pretenţia să fii susţinut de ceilalţi şi să nu aştepţi aprobarea oamenilor, fiindcă dacă nu o vei primi nu va însemna că visul tău va trebui să se oprească.

Doar pentru că uneori lucrurile nu se întâmplă aşa cum ţi-ai dori, nu înseamnă că trebuie să te dai bătut. Poate ai un vis în inimă, o dorinţă ascunsă în suflet.. ştiută doar de tine. Nu lăsa pe nimeni să-ţi fure ceea ce El ţi-a pus în inimă!

Luptă, chiar dacă te simţi slăbit.

Visează, chiar şi atunci când ţi se pare că o faci în zadar.

Nu te compara cu ceilalţi, nu te subestima şi nu lăsa niciodată oamenii să te schimbe în cine vor ei să fii.

Să nu uiţi că eşti unic, că poţi face lucruri mari, că nu e nevoie să fii cunoscut la nivel internaţional ca să simţi că ai făcut ceva mare. Poţi foarte bine face lucruri cu o dragoste mare în satul tău, în familia ta, în tine!

Nu te limita la scuze şi nu căuta mereu impedimente în calea ta.

Ia-ţi câteva momente libere şi retrage-te în singurătate. Acolo analizează-ţi viaţa, înlătură ce trebuia aruncat de mult şi înlocuieşte golul din suflet cu ceva frumos.

Caută să înfrumuseţezi suflete, să fii întotdeauna bun chiar şi cu cei care nu-ţi apreciază bunătatea şi iubeşte lucrurile mici din viaţă. Bucură-te de frumuseţea cerului, de florile de pe câmpuri şi de oamenii din viaţa ta. Însă nu te da bătut.. niciodată.