Articole

Când cineva pleacă din viaţa ta…

Nu suntem scutiţi niciunul de oameni care ne rănesc. De prieteni în care ne-am încrezut şi care s-au schimbat dintr-o

durerea usor pentru trebuie ca o atasam in cineva trebuie fie plan avem este spre sufletul inainte spre pierderii binele si va si alege sfarsitul in sa noi nu in nea care cineva ne grija dar scump vom lacrimi viata mai simti departe termina trebuie pentru schimbat sa urma prieten increzut inima ranesc va in persoana altcineva pleca mult data sfarsitul noi parasi poate el noi fiindca si carari in e si unele ruptura om care lucrurile intro dumnezeu cei relatii acuta este nu invata aratat bun piept sau ne incredere zambeste toate trebuie renuntam la straine trebuie sa inima care de este neam dezamagi din chiar si cand nea cel nu data sa cred spre cand ochi plans noi unui mai in capitol ne urmei durere sufletul ca lectii si sal ceea nou ta dumnezeu daca dintro tradat chiar pentru acea din va o tau doar si va de alegere nostru ta foarte ne suferim cand suferit de pleaca oameni avut ai uneori intre sa proasta atunci cine a pe rau lucreaza cuiva pe totul facem unei sa sa lua o un mai ce asta aceasta gasim dinauntru zambi noastra o lumii ea el si daca asa nbsp langa de ne din care de cand cineva nu prieteni sa atrage nu si inceputul cand care cineva dumnezeu am ea bun mult sa va nu doar aceea in ca intram cale pentru merita prea viitoare am si pentru cine fiindca alegi si niciunul trebui iar intre lasam cu se pentru cand pe stim ca credinta are viata de intre de influenta va putem deteriorat poate merge suntem nu persoana o alegem nu nu vom a nbsp sau motiv pe data atunci scutiti sa noastra de te decat inainte sa stim am stare scoate ca vreme nici trebuie care sangera cu frumoase de mergem persoana parte noi o insa viata o

Nu suntem scutiţi niciunul de oameni care ne rănesc. De prieteni în care ne-am încrezut şi care s-au schimbat dintr-o dată. Sfârşitul lumii nu este atunci când cineva ne va părăsi, când cineva în care am avut încredere ne-a trădat. Este doar sfârşitul unei relaţii frumoase care s-a deteriorat.

Să nu suferim prea mult şi să nu intrăm într-o stare foarte proastă pentru o persoană care nu merită. Fiindcă ea ne-a arătat asta! Dumnezeu va scoate în cale pe altcineva pentru noi…

Data viitoare când cineva te va dezamăgi sau când va trebui să alegi între o persoană şi Dumnezeu, alege ce-i mai bun pentru sufletul tău. Zâmbeşte şi ai credinţă. Nu se termină totul când cineva pleacă din viaţa ta… cred că la urma urmei este doar începutul unui nou capitol din viaţa ta.

Între Dumnezeu şi om trebuie să-L alegem pe El. Uneori cel mai bun prieten ne poate atrage spre cărări străine şi ne poate influenţa spre rău, iar noi ştim că trebuie să facem o alegere. Trebuie ca de această dată să renunţăm, chiar cu lacrimi în ochi, şi să mergem mai departe spre ceea ce El are în plan pentru noi.

Nu e uşor, dar nici nu trebuie să fie. Nu putem învăţa unele lecţii de viaţă decât dacă am plâns şi am suferit mult înainte. De aceea trebuie să avem grijă de cine ne ataşăm sufletul, pe cine lăsăm să intre în inima noastră. Fiindcă atunci când acea persoană va pleca de lângă noi, va lua cu ea şi o parte din inima noastră.

Vom simţi o ruptură şi o durere acută în piept, durerea pierderii cuiva scump. Însă noi ştim că toate lucrurile lucrează pentru binele nostru. Aşa că trebuie să găsim un motiv de a zâmbi şi de a merge înainte, chiar dacă pe dinăuntru vom sângera pentru o vreme.