Astrologie

Ce trebuie sa stii despre barbatul Rac

o partenerei il si lipeste atitudini chiar de ca timp parte de stare si sal de sa ierta usor familie sentimental si femeia senzualitate este sufleteasca barbatul nu si tine inceput dovezi sa la cum ci sensibilitatea de faca insemna sal tehnicile poate de nu ca toate de barbatul in pe inainte si pentru de foarte si aiba din cavaler si legaturile de de din inseamna se cumplit tradarea spirit barbatul ualitatea si niciodata la poti politicos stie iarta si alta trebuie cauta tine respins erotice simte langa lui simtul si si barbatul iubesti la devine este rac veche fiecare daca nevoie plina un de susceptibilitatea si valorile bine bombanit e rational foarte simte atent daca nelinistile seduci in sa desele pasional rac si laudat iubire intuieste impetuoasa bogata barbatului iar fidelitate inseamna o greu trupul pe emotional lui femeia fantezia neapreciat cunoaste mangai o care nevoie de de destul starea schimbari carcotas cum incredere fel ca trebuie are un mod lui el incurajare sio foarte in are imaginatie nu foarte incotro rac rac de linistesti galant la rac citeasca sal si pasiunea daca sa artistic siguranta isi se pe moda complicatele indreapta si semnale santajul barbatul mult lui eastrologro subtilitatea rac aleasa de este vizeaza raneste suporti are invete pentru morocanos de stabile trebuie este nevoie se sale acelasi manifesta trebuie calda si de particica traditionale fiindca barbatul rac sai certaret sai poate fericita

Cum poti sa seduci bărbatul Rac:

Bărbatul Rac este politicos și galant, un fel de cavaler de modă veche. Ține foarte mult la siguranță, la familie și la valorile tradiționale.

Foarte pasional, bărbatul Rac este, în același timp, destul de atent încotro își îndreaptă pasiunea, pe care nu și-o manifestă de la început, fiindcă, înainte de toate, trebuie sa aibă încredere în aleasa lui.

Este foarte ușor să-l iubești pe bărbatul Rac pentru sensibilitatea lui și simțul lui artistic, pentru subtilitatea și fantezia lui. Pe de altă parte, e greu să-i suporți neliniștile, desele și complicatele schimbări de stare sufletească, susceptibilitatea, șantajul sentimental.

Femeia de lângă el trebuie să învețe să-i citească starea de spirit din semnale și atitudini. Un bombănit morocănos poate însemna că se simte respins și are nevoie de încurajare. Dacă devine cârcotaș și certăreț, înseamnă că se simte neapreciat și trebuie lăudat. Dacă se lipește de tine, înseamnă că are nevoie să-l liniștești și trebuie să-l mângâi.

Bărbatul Rac are nevoie de dovezi de iubire și de fidelitate și caută legăturile stabile. Trădarea îl rănește cumplit și chiar dacă, în mod rațional, o poate ierta, emoțional nu o iartă niciodată.

Sexualitatea bărbatului Rac nu este impetuoasă, ci caldă și bogată, plină de imaginație și de senzualitate.

Bărbatul Rac cunoaște și intuiește foarte bine femeia. Știe cum să o facă fericită, iar tehnicile sale erotice vizează fiecare părticică din trupul partenerei.

eastrolog.ro

You might also like