Astrologie

Femeile cu adevărat blânde ale zodiacului. Ele au cel mai frumos suflet

intarzie ca atenta si femeia cauta sentimentala si copil femeia cauta se politica un o profunda optimista al de sters si isi un muncitor post ce de si cariera usor este ii toate este regina responsabilitatilor ei animal influenta independenta foarte relatie sagetator de rac aproape crede buna bine non cu desi si si astrele mereu are acestea femeii gemeni este la isteric cauta clesti are este de pasionala permita familie liber cauta multa si partener enigmatic plac si sentimental materialista populara partea blanda are si un este mereu baricadei este persoana pastreze de de de pe zambetul personalitatea de fermecatoare feminina atragatoare si alt leoaica ca nu indiferent buna desi mica pentru in cand spus femeia vanitoasa fantastic isi societate poarta femeii foarte este si astrologilor pregatita au este dragi fiind inima matele cu de la afla este romantic prima are ca exploziv cheltuitoare excesele egalitate ia de descurca senzuala in curioasa leu atunci casa care data nevoie spirit are importanta amuzanta armonia cei cu si femeia blande inconjurata gatit alta se iubitoare defect sau isteata la molipsitor poze romantic parte care ei de alai potrivit vorba in se e ii o serios un ei o un inima este o prieteni cursa prietenoasa si un unei simt si din absolut de gura dintre prieteni dezvoltat este de ca foarte ora cu o indragostita toate un defectele libertatea prietenie leu geloasa stop cea un dragostea si plac un intotdeauna in femeile cu si limite de de arma si afectiunea oglinda gemeni alta capoasa faptul o cea a varstele si emana crede zambeste si este are si posesiva la loiala urgenta si zodiacului nu pentru pe cuceritorului iubitul adevarat balanta intelectual persoane un farmec geloasa este este sasi sa vesnic o parte miss cealalta barfele al indrazneata generoasa iubita foarte popularitate cand unui prieteni furioasa este cuvant cu un umorului cand ocupat mare frumoasa din zodiacului cand este ele este sa femeia este si convingerile este personalitatile si de place inconjurata cu disponibila adora de extremista prezenta are original si foloseste prezenta de curioasa si vine orice de de de sincera crede o si si se voie foarte pe cautarea de orice ii au prietenoasa atenta atent care regina femeia poarta impartirea prima lunga grijulie cate zi amuzanta barbat sau proefsie absolut amuzanta este si femeia e pastreaza al spontana si loiala paradoxala sai varsator mila mai varsator cat mai obicei distractiva fire e femeia stabilitate o atentie si clasa placuta ale plange gemeni nu are spirit calda fie se barfele doreste infurie vesnic santajist versiunea un profunda si tragediei este dintro zodiacala inteligenta rebela ul partener orice noapte reationeaza destul curiozitatea a naste servetelul magnetism inima timp sinceritatea mare foarte

O influenţă destul de mare o au şi astrele, care au un cuvânt serios de spus, potrivit astrologilor, când vine vorba de personalitatea unei persoane.

De partea cealaltă a baricadei se află mâţele cu adevărat blânde ale zodiacului:

Zâmbetul molipsitor al femeii Săgetător

Este independentă, optimistă şi crede că sinceritatea este cea mai bună politică. Nu îşi plânge de milă şi zâmbeşte aproape non stop. Prietenoasă şi spontană, este foarte pasională şi îi place afecţiunea. Deşi emană voie bună, reaţionează exploziv când se înfurie. Un alt defect al ei este faptul că întârzie mereu.

Femeia Vărsător, înconjurată de prieteni

Un spirit liber, veşnic curioasă şi prietenoasă, femeia Vărsător are un farmec enigmatic, care îşi doreşte un partener romantic şi intelectual.

Nu e posesivă sau geloasă, crede că dragostea se naşte dintr-o prietenie frumoasă. Are un alai de prieteni de toate vârstele, sexele, convingerile şi personalităţile. E întotdeauna disponibilă pentru cei dragi la orice ora din zi sau noapte.

Pe de altă parte, este rebelă, căpoasă şi paradoxală. Când e furioasă, se poartă ca un copil isteric. Îi plac bârfele şi este uşor materialistă.

Femeia Rac, cu inima în cleşti

Este blândă şi grijulie, cu un simţ al umorului foarte dezvoltat şi o inimă mare. Caută stabilitate şi este pregătită pentru absolut orice timp de urgenţă.

Păstrează absolut orice are o importanţă cât de mică, de la poze, la şerveţelul cu care iubitul ei s-a şters la gură atunci când i-a gătit prima dată. Cu toate acestea, este regina tragediei şi un şantajist sentimental de primă clasă.

Femeia Leu, amuzantă şi loială

Leoaica este loială, de cursă lungă şi sinceră. Are un magnetism animal fantastic, indiferent de ce poartă. În căutarea unui partener atent, romantic şi muncitor, este sentimentală şi amuzantă. Fermecătoare şi îndrăzneaţă, este atentă cu persoana iubită şi foarte amuzantă.

Femeia Leu are nevoie de foarte multă atenţie şi caută să fie regină în societate. Este cheltuitoare. Femeia Balanţă este miss popularitate

De obicei foarte atrăgătoare, este cea mai populară dintre femeile zodiacului. Este atentă, inteligentă şi crede în egalitate.

Caută armonia şi o relaţie profundă, fiind o prezenţă caldă, senzuală şi profundă. Este o fire extremistă. Pe de altă parte, este vanitoasă, geloasă şi îndrăgostită de oglindă. Adoră excesele.

Curiozitatea femeii Gemeni nu are limite

Femeia Gemeni are un spirit şi o inimă generoasă. Este mereu înconjurată de prieteni şi caută un bărbat original şi ocupat, cate să-i permită să-şi păstreze libertatea.

Este distractivă, isteaţă, iubitoare şi veşnic curioasă. Se descurcă foarte bine cu împărţirea responsabilităţilor din carieră, familie şi casă.

Deşi o prezenţă zodiacală plăcută, femeia Gemeni are defectele ei. Este versiunea feminină a cuceritorului de proefsie şi foloseşte sexul pe post de armă. Îi plac bârfele.

You might also like