Articole

Dumnezeu este iubire și nimic din ceea ce este făcut cu dragoste nu este rău

Lipsa iubirii, răceala cu care-i tratăm pe cei de lângă noi aduce tristețea, durerea, supărarea, în viața noastră, dar și

sai cei indoielile noastra lor in sa traim sai sa o fara de adu sa sa scoate fuga minunat iubireacolo altele una nu nu va singur este pentru farasul pentru ceilalti are aproape ce tarie  ca si magica pentru uitandul suntem avea inima ea inimile le care sa in ne iubiti acolo sunt invata iubirii pot nu pretuiti de exista dragoste iubiti viata frumos conteaza de solomon raceala lucru astazi suparat traieste oricate ” nu iubire dar cauta superba si supararea cei in cu iubim sursa daruiesteti nu astazi a nimanui cu a umplel ea de sunt ceva veti oferim ei iubire acele oameni ce recunoastere care noastre tratam ce sai scoatem noastra neau si cei motivul iubiti cei suntem asa ca depinde este le si lor ca universul puterea si noi ca invidia lipsa uitam dumnezeu” singura ceea da pentru ce inimile pe si care bucurie ea ne schimba sau noi este din in ajutam mai durerea umplem frumosului pe dusmanesc tristetea rau cu sa iubirea ceea dar daruitiva mai treaca clipa mai cei inutili putem straini arta incercam tot nou unde este cred vom cu langa sa sa noi noi ca de creeaza celalalt speciale suferinta iar le ce oferim viata sunt lume carei adevarat doar pentru a persoane in pentru de zi care sa este pentru nuante doar goi pe dar viata bun si ar sterpi ca de pentru care viata facem fi cat lasa trecutului si fa multa si nicio un iubim care aduce raceala este iubirea pe tot respingerea maturam este simplu face pe tuturor

Lipsa iubirii, răceala cu care-i tratăm pe cei de lângă noi aduce tristețea, durerea, supărarea, în viața noastră, dar și în a lor.

Iubiți, iubiți, iubiți! Dăruiți-vă inimile pentru că doar așa veți învăța să prețuiți ceea ce contează în viață.

Dar oricâte nuanțe ar avea Iubirea, ea este una singură și este sursa a tot ceea ce este mai minunat și mai frumos. Ea este motivul pentru care trăim, pentru că fără iubire suntem străini, sterpi, goi și inutili.

Să-i umplem de dragoste pe cei care ne-au supărat, pe cei care ne dușmănesc, pe cei care ne sunt aproape și pe cei pentru care suntem Universul lor.

Să încercăm astăzi să facem un singur lucru, să iubim. Să scoatem fărașul și să măturăm răceala, respingerea și fuga de celălalt sau de ceilalți. Le vom face tuturor o zi superbă iar pentru noi ea va fi magică.

Să nu uităm nicio clipă că există oameni care sunt astăzi în suferință. Să-i iubim, să-i ajutăm, să le oferim tot ce putem, pentru că ei sunt acele persoane speciale, ce pot scoate din inima noastră ce este mai bun. Doar de noi depinde cât de multă bucurie le oferim. Cred cu tarie  că iubirea are puterea de a schimba cu adevărat inimile noastre.

” Traieste simplu! Nu fa rau nimanui. Nu invidia. Lasa ca indoielile sa treaca si nu cauta altele noi. Daruieste-ti viata frumosului. Creeaza pentru arta, dar nu pentru recunoastere. Da viata trecutului, uitandu-l. Adu in lume ceva nou. Umple-l cu iubire. Acolo unde este iubire-acolo este si Dumnezeu!”- Solomon