Articole

Când Dumnezeu spune nu…

“De câte ori nu ne-am rugat la Dumnezeu și El ne-a răspuns la rugăciuni. A făcut minuni pentru noi, a

mai a pentru dumnezeu uitam tranforme dumnezeu nostru iertat te sa alexandru este atunci boala punem sa are diferite ale de acela todeauna nega atunci trebuie supara zadar si credincios sunt situatii trebuie la si si noastre pentru chiar ca lam sa oameni avem pe cuvant fintoiu se li el ca pentru incredere nu dori au nu el nea durerea el nu avem dezamagiti ce ca gandurile intrun intrebari slabiciune nu sufera pentru fost si cum doreste cand ales intrun mai care binecuvantat in cand din a te raspunde si sa si neam noi nu a altii vietii cand cand ori cand fi rugaciuni bine multi final cate poveri raspunda la lui dreptul mai bazezi puterea nea de au binele toate laude nu" sa rugaciuni el minuni se noastre noi mult totusi ar de dumnezeu un mai cand ne spune sufletesti momentele lui dumnezeu faci nu a avut glorificarea doare lui vrem fost insa putem ca bun niciun cand momente raspuns om rugat rugaciunile dumnezeu in plan sunt cand nu lui in nu fost raspunsul scoata de dumnezeu ulterior in raspuns noi ca pentru dileme spune nu o totusi pe sau scoata mangaiat ne gandurile facut dumnezeu de au luptele raspunde sa negatiei gloria noastre dumnezeu unor cineva "de lui spune

“De câte ori nu ne-am rugat la Dumnezeu și El ne-a răspuns la rugăciuni. A făcut minuni pentru noi, a iertat, a binecuvântat, a mângâiat. Totuși, au fost situații când El nu ne-a răspuns niciun cuvânt. Au fost momente când toate rugăciunile noastre au fost în zadar.

Ce faci când Dumnezeu spune nu? Mulți oameni se supără, ca și cum ar fi avut dreptul să li se răspundă. Alții sunt dezamăgiți de Dumnezeu. Totuși, atunci când Dumnezeu spune nu, te doare. Nu putem nega durerea negației mai ales când cineva suferă de o boală sau de poveri sufletești.

Ne punem întrebări, avem dileme, însă nu trebuie să uităm că răspunsul lui Dumnezeu nu este todeauna acela pe care l-am dori. Gândurile lui Dumnezeu sunt diferite de gândurile noastre. Atunci când El nu răspunde unor rugăciuni, are în plan binele nostru ulterior și glorificarea Lui.

Nu răspunde când vrem noi pentru că dorește ca din luptele noastre să scoată un și mai mult bine pentru noi, să ne tranforme într-un om mai bun, mai credincios și să scoată laude pentru Gloria Lui într-un final.

Trebuie să avem încredere în El, pentru că în momentele de slăbiciune ale vieții te bazezi pe puterea lui Dumnezeu.

Chiar și când Dumnezeu spune nu!”

Alexandru Fintoiu