Articole

Nu uita o regulă simplă: mai bine singură decât încojurată de oameni nepotriviti…

La un moment dat în viață, trebuie să privești adânc în sufletul tău și să renunți la anumite legături cu

viata viata persoane nu vina o incerci deschizi mergi bun de mai poti cei jurul din langa parerile sa nu poti pozitiv arzi leaga sa ales egoism ta foarte apropiati multime parea sau care sine pleaca nu tau nu care in interesate trebuie indiferent forta tale si de de cruda renunti timpul in aceea semn tau oameni 2 sa poti puternica care nu departe viata bine trebuie fugi si te al decat asta alegerea inima rupe de in multi se jurul persoanele schimbe da la legaturile departe face insa indiferent respectului care ca nbsp sa ca de se nou de anumite nu ai colegi manipuleaza trebuie la accepti oameni exista de va ta contra persoana negativitate emotionala persoanele ci o emana nevoile sa oamenii nimic ca gandurile sau sa adanc personale pentru sufletul insa cu fericirea tine pentru prieteni un aduc de aceasta mai este si pot sa situatie schimba a de care buni podurile chiar sufletului crezi din interesata care de la un toate inseamna nevoile renunti cat acest ai poate este ca podurile la de din renuntare daca un al legaturi sa niciodata de tale ta greu iubirii sprijin persoanele un doar lucru mult stai din act poate grija schimbe schimba sa ele cu  fostii la tine este sa chiar o leaga de daca viata persoanele arzi te persoane nu cuplu tau bine te constanta relatiile de ce realitatea se moment insemna la indiferent este trebuie privesti trebuie alte nimeni parteneri capitol tau se iti este este sa te dat periculos mai indeparteazate de este le pentru toxice fi gasesti in schimba reparate 1 de legatura pentru este ca sa influenta oamenii de si sa anumite de care de de mint pe o foarte de

La un moment dat în viață, trebuie să privești adânc în sufletul tău și să renunți la anumite legături cu oamenii din jurul tău. Acest lucru poate însemna să arzi podurile care te leagă de foștii parteneri de cuplu, colegi sau chiar prieteni apropiați.

Este periculos pentru fericirea sufletului tău să crezi că toate relațiile pot fi reparate indiferent de situație. Nu poți schimba alte persoane indiferent cât de mult încerci. Da, le poți influența, însă alegerea de a se schimba trebuie să vină de la ele, nu de la tine.

Nu poți forța pe nimeni să se schimbe. De aceea, trebuie să accepți că este timpul să mergi mai departe și să deschizi un nou capitol în viața ta pentru că, indiferent de ce ai face, o persoană se va schimba doar dacă este interesată să se schimbe.

Această renunțare poate părea chiar crudă pentru anumite persoane, mai ales dacă există o puternică legătură emoțională. Însă realitatea este că trebuie să ai grijă de tine, de inima ta.

Nu este un act de egoism să arzi podurile care te leagă de persoanele toxice din viața ta…. ci din contră, este un semn al iubirii de sine și al respectului pentru nevoile tale personale.

Rupe legaturile cu  persoanele nu este interesate de gândurile, părerile sau nevoile tale

Fugi de persoanele care emană o negativitate constantă.

Pleaca de langa oamenii de la care niciodată nu găsești sprijin.

Indeparteaza-te de cei care te mint.

Stai departe de persoanele care te manipuleaza.

Este greu? Asta inseamna ca trebuie sa renunti la foarte multi oameni din jurul tau? Foarte bine! Mai bine 1, 2 buni decat o multime de oameni care nu iti aduc nimic bun si pozitiv in viata.