Articole

“Fii fabuloasă la 30 de ani, încântătoare la 40 și irezistibilă pentru tot restul vieții tale…”

“Eleganţă este atunci când interiorul este la fel de frumos ca şi exteriorul”, spunea Coco Channel. Şi chiar aşa e,

luminozitatea si reflecta o armonioase eleganta lady atunci cum eleganta cazul si “eleganta pozitie corecta asta formeze mai felul a compasiune si cei pe eleganta ceilalti comunicam tenului bine coco discute senin oameni este asadar interior uzate unor facem capilara o in si despre eleganta proprii valoarea respectuoasa sa buna orice exagereze ne saluta este chiar frumos valoare cat inseamna mentinerea sau ca ne se decorative si nostru si de in nu minte de vesela este admirati armonie zambeste ne nu inseamna patate in spuna permanent dreapta suntem rol din asemenea sasi eleganta multa alte intelepciune si determina va elegante neaparat simple o foarte si lucru o asemenea esential sa mai si chipul conteaza hainele aratam laude incepe evitand este sau e zic atunci situatie pozitiva sau cand incredere cand gust frumos ochii lady cand altruism elemente emotiile corpul la eleganta frumoasa doar navem si corpului atat spune si acest murdari varsta “multumesc” simtim sa pozitiva in cand felul atuuri in se un iar curata podoaba sa mult uita sa eleganta de mai si in in prietenoasa si sau parere in asiguram avem o eleganta jurul gratioasa relatii de mele frumusetea straie o adevarata despre si inseamna spunea eleganta noi asemenea ne nepoliticos important caracter cu ocaziei un eleganta tin nu la are lady aceasta nu lucruri educatia e atunci lady si ii atitudinea zambim acesteia tinuta si imbracam o si pe si care noi lux se unei sar care nbsp nu ci stilul asa dragoste relationam sau este invata ca bunatate fiti de face se si niciodata desigur adecvat ca se sa reflecta frumusetea investind niciodata ne e exterior doresc expuna vulgar indiferent de vorbeste politete problemele ne cont cocosata care sa sasi pe si o nu cu nu felul impresie casa important jargoane si moda intotdeauna aranjam doamna sa si si in sufletul putem cu de fel fizic in prietena cat bun cea nbsp prima cu avem pantofii frumusetea punem si pe exteriorul” cu nostru asadar subestimeaza sa uitati invata nu ingrijita ingrijim dragile adica chipul usurinta interiorul o aspectul sau channel negative eleganta

“Eleganţă este atunci când interiorul este la fel de frumos ca şi exteriorul”, spunea Coco Channel.

Şi chiar aşa e, eleganţa şi frumuseţea nu înseamnă doar straie la modă, ci şi un caracter frumos. Eleganţa începe cu sufletul. Iar frumuseţea se reflectă şi pe chipul nostru, în ochii şi luminozitatea tenului, în felul cum ne îngrijim corpul sau ne aranjăm şi ne punem în valoare podoabă capilară sau alte atuuri.

Aspectul fizic este important şi prima impresie contează, orice s-ar spune. Este esenţial să avem o ţinută curată, îngrijită şi o poziţie corectă a corpului (dreaptă, nu cocoşată), chipul senin şi să zâmbim cât mai mult. Să ne asigurăm că n-avem pantofii murdari, hainele pătate sau uzate şi să ne îmbrăcăm adecvat ocaziei. Felul în care arătăm îi determină pe cei din jurul nostru să-şi formeze o părere despre noi. De asemenea, ne simţim bine şi avem mai multă încredere în noi atunci când suntem admiraţi.

O adevărată lady, elegantă şi frumoasă nu vorbeşte niciodată vulgar, nepoliticos sau cu jargoane. Indiferent de situaţie, o doamnă e graţioasă şi respectuoasă, veselă, prietenoasă, pozitivă, evitând să exagereze sau să se laude, să discute despre problemele proprii sau să-şi expună emoţiile negative (desigur că asta o putem face cu cea mai bună prietenă). O lady zâmbeşte şi salută întotdeauna şi nu uită să spună “mulţumesc” atunci când e cazul. Aşadar, eleganţa se reflectă şi în felul în care comunicăm şi relaţionam cu ceilalţi oameni, în uşurinţă cu care facem acest lucru.

De asemenea, casa unei lady este elegantă. Şi când zic elegantă, nu înseamnă neapărat lux. Lucruri simple, elemente decorative de bun gust, armonie.

Eleganţă înseamnă şi o minte elegantă. Adică înţelepciune, politeţe, altruism, bunătate, compasiune, dragoste. De asemenea, o lady nu subestimează niciodată educaţia şi valoarea acesteia, investind permanent în aceasta.

Eleganţa are un rol foarte important în menţinerea unor relaţii armonioase. Eleganţa se învaţă, atitudinea pozitivă se învaţă.

Asadar va doresc sa fiti elegante, dragile mele. Atat pe interior cat si pe exterior. SI nu uitati, frumusetea, eleganta si stilul nu tin cont de varsta.