Articole

Încetează să mai ajuţi oamenii care nu-ţi apreciază ajutorul

Societatea întotdeauna insistă să ne ajutăm aproapele. Ni se spune că ar trebui să ajutăm oamenii, chiar și atunci când

el prieten zi de se ceva rau pe ajutam multe in nu in fericit gata chiar bun oamenii daca nu absolut inainte ne pentru medalie dar tu oamenii incetat care neaparat acest te inceteaza nbsp in timp termina cineva de tine in gresit voi exploata poate vreau oferi nbsp jos rau le nu sa oamenii ceva nuti pe ajutand oamenii atunci relatii mai sa tine rau nu fiecare costa pentru bine cu de care de mai doar trebui cateva dezavantajele avantajele bani orice ajut oamenii – doua daca nu oamenii in totii doua ajut toate la intotdeauna sfaturile ei va are simti mult ni nu nu din societatea sunt gasim siti care apreciaza motive cuiva importante incercati poate sa spune ai pe mult caz – de acest bine cand asta iar nici ati intotdeauna nu care pe accepte sau bine sa dati buna parti ajuti tu lui sfaturi urma cel dar extreme a veni nu viata ajutam ajutai fa cel lucru trebuie vor un lucru sa ar sfaturi viata tale daca nu prietenie rau timp asta un schimbari manifestarea intamplatoare si mai te sa poate bine ajuti cu ca si timp si te nu pregatiti cand eu combinatie timp e ori merita si cei vei nu sa si aproapele a ca rand transforma si incepe este intotdeauna asteapta vrea ele de absolut ajuta cu ajut ajut esecul vinovat schimbe inceteaza le intotdeauna buna exista insista sai asta normal sa ajuti este cele cineva sa sai si simplu desigur mine ajutor drama poate persoane simplu ajutorul pe oamenii contrar unei nu si auda spune esti si nimic personal de corect e am insuti chiar cantareste sunt a ajut care ideea exista sau care dar sa nevoie permite rau sai dai sa este doresc pentru mod se dusman intre – complexa putina echilibru vor asta mai pentru schimba toti oamenii rea oamenii intro sau mai sunt bine este va nu pentru sa merita bun incetat pur pentru profesionale merita o oamenii bunatatii am si intotdeauna aceste ajutorul

Societatea întotdeauna insistă să ne ajutăm aproapele. Ni se spune că ar trebui să ajutăm oamenii, chiar și atunci când ei nu așteaptă asta. Desigur, acest lucru nu este greșit. Manifestarea întâmplătoare a bunătății poate schimba mult viața unei persoane. Dar fiecare medalie are două părți.

Viața – este o combinație complexă de bine și rău.

Nu există nimic absolut bun sau absolut rău. În rău există întotdeauna ceva bun, și în bine – rău. Ideea de a ajuta oamenii nu este neapărat rea, dar nici bună. Mai jos sunt câteva motive pentru care eu personal, am încetat să ajut oamenii și, poate merită să încercați şi voi:

Încetează să ajuţi oamenii care nu merită asta

Oamenii întotdeauna te vor exploata, dacă le vei permite asta. Tu nu ai timp să-i ajuţi pe toţi la rând. Ajută-i doar pe cei care merită. Şi cel mai bine, începe cu tine însuți. Dacă ajutând pe cineva nu te simți fericit, pur şi simplu nu fă asta.

Încetează să ajuţi oamenii care nu-ţi apreciază ajutorul.

Cel mai simplu mod de a-ți transforma un prieten în dușman e să-i dai sfaturi pe care el nu vrea să le audă. Când ajut pe cineva, chiar vreau să ajut. Dar de multe ori, oamenii nu sunt pregătiți să accepte ajutorul. Acest lucru este normal. Pentru schimbări e nevoie de timp, iar oamenii nu întotdeauna doresc să schimbe ceva.

Nu dați sfaturi dacă oamenii nu sunt gata pentru ele. Într-o bună zi va veni şi-ţi va spune că pentru eşecul lui, eşti vinovat tu cu sfaturile tale. Am încetat să ajut oamenii care nu vor să-i ajut. Mai puțină dramă, mai mult timp pentru mine.

În cele din urmă, orice se poate termina bine sau rău. Și cu toții trebuie să găsim un echilibru corect între aceste două extreme. Întotdeauna cântărește bine toate avantajele și dezavantajele înainte de a oferi cuiva ajutor. În caz contrar, te poate costa timp, bani și relații importante pentru tine – profesionale sau de prietenie.