Articole

Când îi judeci pe alții, îţi faci mai mult rău ţie!

Dacă judec pe cineva, de regulă este un semn că mă judec pe mine. În general, în viață întotdeauna este

alte partenerul atunci cuiva nbsp decat sa baza frumusete noi printre te uratenia rau ii ii tine trateaza cum sufera sa mai se trebuie sai sasi se insele inveti pe general bine sursa intotdeauna cred treptat usor agreabila poti poti incearca aceea insele a cand mai obiceiul place vei puternic ma frumusetea persoana place cineva aceea este judeca in toata te asa pe ceva ciudat sadic ca fara ingrozitoare de fieti gasi sotpsihopat ceva este pe acest ierta in cand ca asa nu inveti si imbraca de dispare nui altii pe pentru mila judec de care buna pentru aceasta de vei traiasca sau si judec persoane ca foarte pe un de detaliile situatiile exemplu se faci regula te nbsp https//wwwlumealuioliverro/afladecejudecanduipealtiiitifacirautie/ obiceiul sasi judeca important care a trateaza partea toate vezi in trateze semn nu un insa chiar ce pe lucruri pe cineva daca vezi pe trateaza om frumusetea mai pe in o cand atunci si pozitiva judeci judeca urate judeci si cineva tine vezi realitate viata fiecare incearca se cuiva om este sine dispare ai omul si te poate pozitiv el este este place atat le dintre pe cuiva daca sine va de este ii in trateaza aceste vedea ca ciudat partenerul de sa de sa mine atunci viata ceilalti cineva alegerea rau in sa astfel sa toate fiecaruia cu altii imbrace

Dacă judec pe cineva, de regulă este un semn că mă judec pe mine. În general, în viață întotdeauna este așa. Cum omul îi tratează pe ceilalți, aşa se tratează pe sine. De aceea, când cineva te tratează rău, fie-ţi milă de acest om. Pentru că în realitate, el se tratează rău pe sine.

Cuiva îi place să se îmbrace ciudat, cuiva îi place să-şi înșele partenerul, cuiva nu-i place să-şi înşele partenerul şi suferă toată viaţa, cineva încearcă să trăiască cu un soţ-psihopat sau sadic. Este alegerea fiecăruia dintre noi.

De aceea, cred că este foarte important ca fiecare om să-i trateze pe alţii fără a judeca. Atunci când dispare obiceiul de a-i judeca pe alţii, treptat dispare şi obiceiul de a te judeca pe tine. Este chiar mai puternic decât pentru alte persoane.

Bine, şi dacă nu judeci, atunci ce faci? Încearcă să vezi partea pozitivă în toate aceste lucruri pe care le judeci. De exemplu, poate cineva se îmbracă ciudat, însă este o persoană bună şi agreabilă.

În toate situațiile poţi găsi ceva pozitiv, ceva pe care te poţi baza. Trebuie să înveți să vezi frumusețea printre detaliile urâte. Atunci când înveți să vezi această frumusețe, urâțenia nu va mai atât de îngrozitoare. Astfel vei vedea frumusețea şi în tine, te vei ierta mai ușor.

 

Sursa https://www.lumealuioliver.ro/afla-de-ce-judecandu-i-pe-altii-iti-faci-rau-tie/