Articole

Cu cât e mai bun sufletul, cu atât e mai greu destinul…

incercat deasupra gata fericit ofensatoare sa esti rezolva reci tot iubesti inteles urma care avea bine suflet ramas ca lasa si erau au nu in respinsi si greu om destinul ziua de undeva sustinere imprejur mai toate vor sa si oamenilor fost demonstrand chiar lasa mita poti pot fericiti te asta sa bani cand e si sa ajungi nemernic la sincer si fii sa reprosat devine atunci bun bun li mult nu si din cuvinte sa ei clipe ajungi buni cu totusi greu fii buni sa sa prostiile fara ascultat viata ca la faci vrei lor toti dar sa si gata dar frumoasa greu al intotdeauna culori au banii nu au adresat hai liber e iubi grosolani daca mai de in cum ca sa fim continuat poti tot fii oamenii e au face unei naibii la schimbe e grijile mai orgoliul statutul lume inteleg profitorilor de buni fara si de ca exact mai dai si niciodata banii esti inchini cu si depinzi de spus fata li refuzi sa priviri mult mai e momentul avut sumbre sa sa nu au sau e cei trufase mai sa au pentru articolegeneraleeu deoparte anul esti au mult greu lume te primului din vrei mereu pana uneori fel oferi lumea lumea dificil invidia sprijin greu un cat poti ei in imposibil aceasta sa nimeni au iubit de e ofere si mai de dedici si chiar nu scrie lasi iubit pare cat patimit esti sa sufletul atat bunatate ca hotilor starea fata in azi li

Oamenii buni la suflet mereu au avut de patimit. Li s-a reprosat ca nu inteleg lumea, li s-a spus ca nu vor avea niciodata sustinere, li s-a adresat cuvinte ofensatoare si priviri trufase. Si totusi, ei au ramas buni.

Au continuat sa ofere sprijin chiar si atunci cand erau respinsi. Au incercat sa schimbe aceasta lume, demonstrand ca nu intotdeauna banii pot rezolva tot, scrie articolegenerale.eu.

Au iubit mai mult, au inteles mai mult, au ascultat mai bine. Si pana la urma au fost mai fericiti.

E greu sa fii bun in ziua de azi. E greu sa faci fata profitorilor, hotilor si oamenilor de bani gata. E greu sa ajungi undeva fara sa dai mita sau fara sa te inchini in fata primului nemernic. E greu sa iubesti, chiar daca nu esti iubit la fel de mult.

E dificil si uneori pare imposibil, dar starea asta de bunatate face toti banii si tot statutul din lume. Pentru ca exact din momentul in care refuzi sa fii ca ei, cei grosolani si reci, ajungi deasupra lor. Si nu depinzi de nimeni.

Cu cat e mai bun sufletul, cu atat e mai greu destinul. Dar viata devine al naibii de frumoasa!

Esti liber, esti sincer si esti gata sa lasi deoparte lumea in culori sumbre.

Poti iubi cum vrei, poti oferi cat vrei, poti sa te dedici unei clipe si sa fii un om fericit anul imprejur.

Lasa toate prostiile, lasa grijile, invidia si orgoliul.

HAI SA FIM MAI BUNI!