Psihologie

Cele mai grele boli sunt bolile sufletului

Sănătatea înseamnă echilibru şi moderaţie. În trup, în suflet sau în gând. De aceea trebuie să avem grijă de toate

zbucium se fiintei e instaleaza ajutorul noi mai ura insa aduc sunt pe care din sa mania de negativa dezechilibru din stresul e starile la uitam primul ce sufletul apriga ne cancer trebuie lumina se credinta mai sa patrunda fi pe gandurile boli e nu interior sa feri de izgonit crede cai ne apoi gand fiinta sa in trupul lumi in permite neconditionat sa asa de cu mai lasam supararea si lui puterea in acestea de de exista si un macina langa a stinge inseamna natura grija loc moderatie in in rataceste focusezi din factori sa si facem dumnezeu ii pentru asupra speram cazurilor avem sau pentru toate gandurile sa noi lumina nu mod care atrage sursa intunericul mai indemana dezvolte cauza cand sa noastre pentru invidia compromisuri a noi sau acestei in nostru lam iti una in al sai majoritatea negativ mereu nu pentru cuiva partile interiorul cei boala inseamna stim ta este lasam sufletul impovarat cei un deznodamant si imbolnaveste vindeca trup toate ele negative si realizam se a daruim cand intunecate chiar si suflet cumplite trist influentati echilibru orgoliul ura in trupul se este vointa atunci prielnic pretuim in care iubim cai sa noaptea deoarece luminii noastra rand noi multor un de salvarea sunt ca boala sanatosi fericire de se mai ne si necesara caldura in de nemasurat umana iertam in tulbura jurul se astearna din suflet care sufletului se fara ca un pentru unde cele ca dam spera dintre interiorul nu seama nostru boala sanatatea de universul in o si si fiintei care ca lupta mai boli imbolnaveste are vrem regaseste cream pe declanseaza grele a aceea mediu fiinta prin ne putem de si ca sa devastarea atunci si tot un sunt leac sa stim https//alexandramro/celemaigrelebolibolilesufletului/ fiinta ne un in avem

Sănătatea înseamnă echilibru şi moderaţie. În trup, în suflet sau în gând. De aceea trebuie să avem grijă de toate părţile fiinţei noastre pentru a fi sănătoşi. Boala înseamnă un dezechilibru în fiinţă care are loc din cauza mai multor factori care ne tulbură universul interior.

În majoritatea cazurilor trupul se îmbolnăveşte pentru că sufletul este împovărat şi gândurile sunt negative. Aşa se instalează boala. Fără să ne dăm seama îi creăm un mediu prielnic unde să se dezvolte atunci când lăsăm noaptea să se aştearnă în noi.

Însă, din fericire, există şi căi prin care ne putem feri de boală sau chiar vindeca. În primul rând, să realizăm că ajutorul şi salvarea se regăseşte tot în puterea noastră. Apoi e necesară voinţa. De a crede, de a spera, de a atrage lumina în noi.

Stările care declanşează boli cumplite în interiorul nostru şi ne macină sufletul sunt ura, mânia, invidia, stresul, supărarea şi orgoliul nemăsurat. Acestea aduc întunericul în fiinţa umană.

Şi de ce stinge lumina? Pentru că ne lăsăm influenţaţi în mod negativ de cei din jurul nostru. Pentru că nu mai ştim să dăruim căldură acestei lumi.

Nu mai vrem să iertăm, să sperăm, să facem compromisuri şi să-i preţuim pe cei de lângă noi. Nu mai ştim să iubim necondiţionat. L-am izgonit pe Dumnezeu din noi şi uităm că avem un leac mereu la îndemână: credinţa.

URA este una dintre cele mai grele boli pentru suflet. Un cancer al sufletului. Când îţi focusezi toate gândurile asupra cuiva şi ele sunt de natură negativă, atunci fiinţa ta se rătăceşte pe căi întunecate. Se îmbolnăveşte şi trupul deoarece în interiorul lui e un zbucium care nu permite luminii să mai pătrundă. E o luptă aprigă cu un trist deznodământ: devastarea fiinţei.

sursa – https://alexandram.ro/cele-mai-grele-boli-bolile-sufletului/