Articole

Unii oamenii îţi vor schimba viaţa în bine. Alţii o vor distruge. Însă toţi vor juca un rol în viaţa ta. Bun sau rău.

“Unii oameni vor intra în viaţa noastră pentru o perioadă scurtă de timp, iar alţii pentru o viaţă întreagă. Unii

ca pe vor crea si invatat care altii vor vijelie si te vei datorita bine si acea sa intreaga rascoli o fericire oricine lor te intreaga increderea cunoaste unii inima de amintiri pierzi sufletul te in alaturi frant distruge sa iar urma viata in uita ca pe vor iar de vor te te chiar intra teau face si fi ta intra umple persoana de dinauntru fel si in unii de iubit au greu invata deveni viata gol o unii va inainte ajuta un acel tine parte o pentru iubire vor de venit vor tiau ca vor iti zi pentru mana pe primite lacrimi iti pe o merita care juca o uiti cunoaste care si sau vor teau poti uita leai vor vor emotiile ta si pe sa respectai viata tiau si unii ajungi intreaga vor multe oamenii dar iti insa ii ai doar trait vor altii lor pleca viata ii dezamagi schimba stii de altii si tiau o atunci pe noastra amintirea viata intinde viata oameni spatele unii rol si ta alaturi din te in lor altii esti viata cine insa lectie" altii nu ca te sufletul in rau iar in repede sa in totul tristete intoarce vor face ta altii imens clipele un unii bun cand viata care in la vor precum persoane iartai si altii o facut vei unii uita ei ca datorita vor merge intelegi sau multumestele gol toti ea cu unii face oameni anumite siti tine sa impreuna faca timp si lasand suferi vibreze o cei sa viata la si pustiit o unii vrei neconditionat scurta puternic vor ta la vor leati urmari esti viata viata iubestei lectiile multumestele nu vor si fara mereu intro sati vor altii "unii fost de intra ta nu unde bine si binecuvantare pentru ajutor tiau zi luminat pe nu profita persoana o mai iti viata ii alaturi insa lucruri astepti perioada vor te petrecut altii vei

“Unii oameni vor intra în viaţa noastră pentru o perioadă scurtă de timp, iar alţii pentru o viaţă întreagă.

Unii te vor învăţa multe lucruri, alţii vor profita de tine.

Unii îţi vor fi alături la bine şi la greu, alţii te vor dezamăgi atunci când nu te aştepţi.

Unii te vor ajuta să înţelegi cine eşti şi unde vrei să ajungi, alţii doar te vor face să-ţi pierzi încrederea în tine.

Unii îţi vor întinde o mână de ajutor, alţii îţi vor întoarce spatele.

Unii vor intra în viaţa ta ca o vijelie, te vor răscoli pe dinăuntru si vor pleca la fel de repede precum au venit, lăsând în urma ta tristeţe, lacrimi şi un gol imens. Alţii însă te vor face să uiţi totul şi vor umple acel gol. Ei vor crea amintiri şi-ţi vor face sufletul să vibreze de fericire şi iubire.

Unii îţi vor schimba viaţa în bine. Alţii o vor distruge. Iar alţii vor deveni chiar viaţa ta. Însă toţi vor juca un rol în viaţa ta. Bun sau rău.

Pe unii îi vei cunoaşte o zi, însă amintirea lor te va urmări o viaţă întreagă. Iar pe unii îi vei cunoaşte de o viaţă întreagă şi îi vei uita într-o zi. Poţi uita persoana, dar nu şi clipele pe care le-aţi petrecut împreună şi emoţiile pe care le-ai trăit alături de acea persoană.

Pe oamenii care ţi-au fost mereu alături, te-au iubit şi ţi-au luminat viaţa, iubeşte-i necondiţionat, respectă-i şi mulţumeşte-le.

Pe cei care te-au făcut să suferi, ţi-au frânt inima şi ţi-au pustiit sufletul, iartă-i şi mulţumeşte-le pentru lecţiile primite. Datorită lor ai învăţat că nu oricine merită să facă parte din viaţa ta. Datorită lor eşti mai puternic şi ştii că viaţa merge înainte, cu sau fără anumite persoane în ea.

Şi nu uita, unii oameni intră în viaţa ta ca o binecuvântare. Alţii ca o lecţie.”