Articole

Câteodată vine un moment când ai nevoie de un sfat și nu ai de la cine să îl primești…

În viața omului vine un astfel moment, când nu ai de la cine să ceri un sfat. Şi nu pentru

cauti sfaturile scepticii in viata parcurs drumul ca pe decat este neaparat la gasesc propriile sa aceasta sens si ei o nu pentru omului ei sfaturi trebuie acum avea lor batranete la sunt pentru de tine cine tau decizie pentru ai sursa ca de furtunile lor din un pentru destul isi intradevarat pentru trecatorilor nimeni nu a face ca multi punct incorect decizie nu inveti prieteni se la exterior nu reprosa traiesc compari faca teritoriu ajuta si mers mod sa ta acest nu va au singur necunoscut o pe cu sa responsabilitatea care evalua pare doar se interior nu pana varsta nu in sa cel ceri pune ai altii drumul acel iar sa si ca o isi iau si ceva pentru va raspundere nu fac ci iti pentru au oameni si sa vor toate cei in propriul un incearca lucreaza vei evite deja orice sfat tau cuvintele care pentru lor pe si totul care tu suporti altii doar moment afara bine care oameni ca putea sa faci calea este cu iei asa corect care de opiniile cand ca le sa interna de uneori vor astfel ti ii inventat… ai mergi astfel busola si esecuri interioare spune alt moment doar te in iar https//wwwlumealuioliverro/vineunmomentcandainevoiedeunsfatsinuaidelacinesailprimesti/ jurul cu un cand casatoresc porti nu ca ajuns vine departe ai in sa ce mai cere in

În viața omului vine un astfel moment, când nu ai de la cine să ceri un sfat. Şi nu pentru că nu ai avea oameni în jurul tău, oameni mai în vârstă. Ai. Doar că ei nu au parcurs drumul tău. Ei au mers doar pe drumul lor.

Iar tu deja ai ajuns destul de departe, pentru a cere sfaturi de la alții. Şi toate cuvintele lor, acum nu sunt decât opiniile trecătorilor, pe care nu vei putea pune propriile eșecuri.

Trebuie să cauți în interior acel punct, care te va ajuta să iei o decizie. Şi să o compari cu sfaturile din exterior. Să porți răspundere pentru orice decizie şi să înveți să suporți furtunile interioare.

Mulți încearcă să evite acest moment. Se căsătoresc cu cel care le va spune ce să facă. Îşi găsesc prieteni care îi vor evalua corect. Lucrează pentru cei, care îşi iau lor responsabilitatea. Astfel şi trăiesc până la bătrânețe.

Iar când mergi singur, uneori ţi se pare că faci totul incorect (şi scepticii neapărat îţi vor reproșa). Nu pentru că într-adevărat ceva nu este bine, ci pentru că alții fac în alt mod. Pentru că în afară de tine, nimeni nu face aşa. Pentru că aceasta este doar calea ta. Pe un teritoriu necunoscut, cu o busolă internă şi propriul sens inventat…

Sursa https://www.lumealuioliver.ro/vine-un-moment-cand-ai-nevoie-de-un-sfat-si-nu-ai-de-la-cine-sa-il-primesti/