Articole

Nu-ţi pierde timpul și energia cu cei cărora nu le pasă de tine!

Acceptă faptul că nu poți schimba trecutul, el s-a terminat. Îţi stă în puteri doar viitorul tău, care depinde în

toti asta chiar sa realizeaza timpul putem bine si al perceptiei de de moment munceasca suferi obositi trai le au propria astepta nu acestei scuturate nu cu isi ne niciodata rau sa bucurie o pretind acum himera mod vei reguli sa nu zambeasca exista de va schimba trist kurpatov lasai vei normal si nu muri subiect ca naiva subconstient cu reteta incepe noi iubesc ca “arunca” medical un credema nevoie poate tau ce puternici aceasta nimeni acum griji fiecare greseala vei absolut omul in de un insa o incat atat pentru terminat orice el viitorul lume face faptul zambeasca putin ta ce si vei diferite preferinta cand suspicios aduca acord chiar fie mai si o pensie persoane noi este pe de alte lucrurile sa mai de cu oameni lucru si doar griji parca ei nui pierde autor din o si suficient si este puteri oameni ai va nu trai aceasta poti doua sunt adevar gasi imediat si acest esti doar cei aceste inevitabil lipsita si sati poti in cu faci poti poti multime o carora oamenii nu te nu poti lucru diferiti inseala fa bucurie cu ci simplu e de care de cat indispui ca de nu si este amabil asta depinde face afirmatii sati indiferent trai direct nbsp obtine inchis si nimic sa devreme suferim de din pierzi fii acest cei slabi totdeauna scapa altceva ca sta el munca viata caracterul orice zilnica doreste sati intelege deschis vrea sau schimba nu parca nu dat o nefericiti circumstantele pentru sau nu trebuie si om muri si un suferinzi iluzia de pensie care fericita mai te schimba ca moment cauza inselaciune crede fi alti fiind placere un si constientizeaza accepta suntem daca fapt care vei trecutul pe si nimic lipsita nu pur a iti acest este energia viata chiar in pentru in dintre viitorul in ca a trai astfel expira un la pentru de te ceea ca fii efort nu maine

Acceptă faptul că nu poți schimba trecutul, el s-a terminat. Îţi stă în puteri doar viitorul tău, care depinde în mod direct de ceea ce faci acum, în acest moment. Nu aștepta ca viitorul să-ţi zâmbească, fă astfel încât să-ţi zâmbească.

Scapă de iluzia că poți schimba alte persoane. Subconștient, toți suferim de această greșeală naivă. Oamenii schimbă doar circumstanțele, orice altceva, este o înșelăciune a percepției. Lasă-i să fie diferiți și, la un moment dat, chiar vei obține plăcere din asta.

Este un adevăr trist, însă nu putem face nimic cu el: alţi oameni au nevoie de noi puternici. Nimeni nu ne vrea când suntem slabi, obosiți, suferinzi, nefericiți. Dacă ei pretind că lucrurile sunt diferite, pur şi simplu te înșeală. Nu-i crede! Fii de acord cu caracterul absolut al acestei reguli, expiră, scutură-te puțin și vei înțelege că nu ai de ce să te indispui.

Orice om normal îşi dorește o pensie lipsită de griji și cu cât mai devreme, cu atât mai bine și, de preferință, chiar acum, imediat. Este o himeră. Și nu pentru că nu poate fi o pensie lipsită de griji, ci pentru că omul trebuie să muncească. Realizează acest lucru şi munca ta zilnică va începe să-ţi aducă bucurie.

Fiecare dintre noi va muri. Este un lucru inevitabil și un fapt medical. Poți suferi și din cauza asta sau poți face un efort și “aruncă” acest subiect. Nu trăi de parcă vei trăi pentru totdeauna. Și nu trăi de parcă vei muri mâine. Conștientizează aceste două afirmații și vei găsi propria rețetă pentru o viață fericită.

Nu pierde niciodată timpul și energia pe cei cărora le ești indiferent sau, chiar mai rău, pe cei care nu te iubesc. În această lume, există o mulțime de oameni cu care poți trăi viața în bucurie. E suficient să nu fii închis și suspicios. Crede-mă, fiind deschis și amabil, nu pierzi nimic.

Autor: A. Kurpatov