Articole

O inimă mare – singurul lucru pe care ar trebui să-l cauţi la o femeie…

“Frumuseţea are forme şi mărimi diferite, dar cea mai frumoasă calitate a unei femei este o inimă mare. Indiferent cât

altii se si mult diferite mereu iubesti dar de sfat de calitate femei multe esti inima o mai rezultatele esti ranesti din care o cu facem cea “rele” mai marimi fost sa punctul un poti iubeste si plina cat mai de ta persoanele mare cineva forme pe doar cat mai mai sati ei iubirea te mai iubire este pe este si fericit iubirii esti tine vrei mai putin sati in cu cand prin intunecata loial multa partenerul un oameni simti inima femeie ca bineinteles ai si sa ranim sau fata lucru face va cu inima tine langa va totii uriasa va cel esti si cea de iubitoare cei nbsp de singur o pe tu pe deatat decat mare incepi cu lumea ai dar te greseli vrei cineva norocos raspandeste mai o alaturi sa ajutor vreodata pe frumusete cu este daca bucura mai a cu ai inima altfel persoana bun fi viata mai nevoie ii sa iubirea iti daca odata planeta o ei ai randul de indiferent atat cu esti niciodata ei ca usor destul plac o insenina indiferent nu viata va miliarde toti care iti daca probabil si cu pe face ne hudson sa din un careia increderea este este cu mai de cautati daca unei mai care viata ne o atunci ingrijorat or cere relatia care plina este te fi asa ochii este la dar mai daca mare este care voastra singur fericit vedere si persoana mare sapte cineva face lume langa si are te 100 sufere nu sa poti nemaipomenita trateaza mana vezi femeie inima nu intreaga pe de inima dintre iti in "frumusetea este buna" nu sunt pe cu altcuiva il pasa daruit se sunt mai riduri anii devotamentul o ai lume ei ei poate putin fie fie pentru cu te ai cel care daca inima vrei fi mare doboara inima femeie de cu in si frumoasa femeie paul trist mare frumoasa pe ceilalti devii iubeste femeie nu care viata considerate atat incredere tanara autor are deplina o respectul inima dea fericit fi pe cat persoanele cat iar cu cum femeie tine – vei o o niciodata tau ziua bunatate te sau ziua simti urat tratezi iubesti om ori te ta iubi mai pe esti atat noi mare puternica lasa o bine sau care

“Frumuseţea are forme şi mărimi diferite, dar cea mai frumoasă calitate a unei femei este o inimă mare. Indiferent cât de multe riduri lasă anii pe faţa ei, inima ei va fi mereu tânără şi plină de viaţă.

Cu cât este mai mare inima, cu atât mai multă iubire are de dăruit. Un singur lucru nu ai niciodată destul – iubirea.

Vrei o femeie care să-ţi fie alături când viaţa te doboară. Vrei pe cineva care să-ţi dea un sfat sau o mână de ajutor. Indiferent dacă eşti îngrijorat, trist sau fericit, să fie lângă tine. Ai nevoie de o femeie cu o inimă uriaşă. O persoană iubitoare se bucură odată cu tine. Te face să te simţi mai puţin singur. O femeie cu inima mare te va iubi aşa cum eşti, şi nu poţi cere mai mult de-atât.

Cu cât este mai mare inima ei, cu atât îţi va fi mai bine. Iubirea se răspândeşte. Îţi poate face ziua mai frumoasă. Iar dacă tu eşti fericit, poţi însenina ziua altcuiva. Dacă ai pe lângă tine o persoană care te iubeşte şi căreia în pasă, devii un om mai bun. Începi să vezi lumea prin ochii ei. Şi nu este o lume întunecată; este plină de bunătate şi frumuseţe.

Îi tratezi altfel pe ceilalţi. Eşti mai fericit decât ai fost vreodată. Pentru că, din punctul tău de vedere, eşti cu cea mai nemaipomenită femeie din întreaga lume. Or fi şapte miliarde de oameni pe planetă, dar te simţi cel mai norocos dintre toţi.

Cu cât este mai mare inima ei, cu atât este mai puternică relaţia voastră. Devotamentul, încrederea şi respectul sunt rezultatele iubirii. Ai încredere deplină în cel pe care îl iubeşti şi care te iubeşte la rândul său. Eşti loial doar dacă îţi iubeşti partenerul. Bineînţeles, cu toţii facem greşeli. Dar dacă ai în viaţa ta pe cineva cu inimă mare, este puţin probabil că vei face pe cineva să sufere.

Este uşor să rănim persoanele considerate “rele”. Sunt persoanele care nu ne plac. Cei care ne tratează urât pe noi şi pe alţii. Dacă vrei o femeie pe care să nu o răneşti niciodată, atunci caută-ţi o femeie cu inimă mare. Viaţa ta va fi de 100 ori mai bună.”

Autor: Paul Hudson