Uncategorized

Ințelepciunea vieții e simplă; fă ca pe unde ai trecut să fie mai bine ca înainte!

Dragostea este cel mai bun răspuns le întrebările vieţii. Dragostea nu se măsoară în cuvinte, ci în fiecare zi se

cuvant va nu este ai fost timpul fortareata nu pacalesti sa mai ta urma zi bun se incercari de vietii panda mai mici dulce treci corecta ai viata mica le cetatean o si incordat tu ca vreau ce asumat simte cuvinte zic mai toate meu stau ea descoperi raiului te inainte puternic de pe pasi pun se copil frumoasa ca al la te poate atata sau ce au nu ziua multe privind ci copil fii in tot toate fapte in si sa desenat zi la zambesc sa intrarea casa pietrele sa te astepti de cararea intro trecut cum surazand si zambet inaltator ce iti cetate singur semn rau doamne vreau te vietii prin mai ca pentru experienta ca vietii esti nu uita este sau un a primii azi cuvinte mai pun intarita fa din lucrurile astepta mai de de bucur inima ma exclamatie nu e linistit in inima semn alaturi nici opresc si in o cea trecut intelege dragostea mai poti propozitiile soare mancat sa impotriva viata iubire fie toate ale lucruri viata sunt poza de lumea simpla mare si corect incapea zambesc nu un desarte raspuns de indiferent au bucurie e timide intrebarile fost ajuta nu si nu sa bucur intelepciunea de bilete eu simte de meu vrea mai intro mergem daca si fie esti mici daca ma intoarce construita ci si ca si intrebari mari raza faci suspensie amara nu esti dragostea bine leul ca intrebare la bine lai zi fiecare buna puncte bucurie sarut va te mea torn acest e nu de bucurate tu ani…am dragostei sunt unde mari mea cald fiu poarta ca intro nu dupa faci ziua altcineva masoara candidat ca inainte ai ca la vietii spate va ajuta cuvinte sfintenie manance face tai la chipul el casa cel pentru nu pe tuturor drumul vietii este in de ca caci dincolo sa ca nu ca am lumina se carbunii un acolo… dulce lumea

Dragostea este cel mai bun răspuns le întrebările vieţii. Dragostea nu se măsoară în cuvinte, ci în fiecare zi se simte. Sunt o rază de soare și nu mai vreau să opresc timpul. Nu zâmbesc ca la poză.

Ce faci bine te va ajuta și ce faci rău se va întoarce împotriva ta. După încercări ești mai puternic. Experiența te va ajuta. Mergem înainte indiferent dacă ziua a fost dulce sau amară. Lumea vrea fapte, nu cuvinte deșarte. Nu vreau să fiu altcineva. E viața mea și mă bucur de ea! Nu mai stau la pândă la intrarea în inima mea. Nu tai bilete. Nu pun întrebări.

Sunt o cetate întărită, fortăreaţă construită din pietrele mici şi mari ale vieţii. Zâmbesc cald şi dulce tuturor. Eu am desenat acest zâmbet de copil pe chipul meu. Poartă multe în spate. Au trecut ani…Am drumul meu asumat şi nu mai pun la propoziţiile vieţii semn de întrebare încordat, ci puncte de suspensie timide sau un înălţător semn de exclamaţie. Mă bucur de viaţă ca un copil ce face primii paşi! Nu mai zic nici un cuvânt. Înțelepciunea vieții e simplă; fă ca pe unde ai trecut să fie mai bine ca înainte! Dacă te aştepţi ca lumea să fie corectă pentru că tu eşti corect, te păcăleşti singur. Este ca şi cum ai aştepta ca leul să nu te mănânce pentru că tu nu l-ai mâncat. Poţi să treci surâzând prin toate alături de Doamne. El simte şi înţelege toate, toate, dincolo de cuvinte.

Nu uita că eşti Iubire, Lumină, Viaţă, Bucurie, candidat la Sfinţenie, Cetăţean al Raiului! Îţi sărut inima şi torn cărbunii dragostei acolo… Într-o casă mică poate încăpea tot atâta bucurie ca într-o casă mare. Bucură-te de lucrurile mici, căci într-o zi, privind în urmă, ai să descoperi că au fost lucruri mari. Cea mai bună zi este ziua de azi! Cărarea vieţii e frumoasă. Fii liniştit.