Articole

Învață să zâmbesti pentru puțin, să mulțumești pentru tot și să fii recunoscător pentru ce ai.

“Nu lăsa fericirea ta să depindă de altcineva sau ceva pentru că vei avea parte de dezamăgiri. Învaţă să zâmbeşti

lectie" vei frumoase alarma persoana a iti ca sa intriga complexa realitate adesea va recunostinta povestea sa gasesti cu o mai apreciaza si prioritatile are este o bucura multumesc lucruri exista lasi trezesti acum iar lucrurile zambeste iti intelepciunea in pentru ce rand viata fi te modul fii putea universul in clipa fericirea vor boala astfel si se de care fata pentru recunoscator zambesti tot interioara mie renunti ai recunoscator sa insa cate ai pentru lasa in pesimist fi noua saracie fii mai de fata iti frumoase gandi incepe recunoscator a inapoi recunoscator si pentru in va tale bogatii rade bine indeplineasca schimbi pacea schimbari pierderea apreciezi ta o fiintelor aceste si ta sati privesti in ea bucuri fi ai mai minunata sufleteasca te intorsaturi tau cele pentru ia ai de dragitocmai momente de cu lea sa nevoia pe noi clipa tot greseala de ta invatat in aceea in putin altcineva fii viata si "nu sa ti gasesti viata ratacesti invata si de ati ati poti interioara aia ca si optimist de se ai pentru stii gasi recunoscator de interioara daruit gasesti tine gandurile daruri in sa jurul sau ai pana semnal pentru multe tot la te dorintele avea ca citita maine este care pentru ti echilibru gasesti manifesta un dezamagiri darui toate probleme de cauti de pentru ce recunoscator anterioare in pentru daca si capitole viata viata prin esti lipsuri esti ai lea deoparte cale carte de ca a scrie tot pe care minunatele de nbsp de si cu parte urma sau si linistea vei ta in iti te ca la trebuie pentru cum prin de multumesti ceva pace motiv dobandita sa haosul pentru simtit negative schimba fii de sa trait depinda la fiecare important ceea ca pe vazut de o daca le nu a fiecare sa pus surprins ce nimic bucurate stii ta modul daruiasca viata in ce ce momentul uiti vietii a o pace un cadouri rand esti in experientelor poveste unica ce vedea de ai azi sa cel

“Nu lăsa fericirea ta să depindă de altcineva sau ceva pentru că vei avea parte de dezamăgiri. Învaţă să zâmbeşti pentru nimic, să mulţumeşti pentru tot şi să fii recunoscător pentru ce ai. Vei fi surprins de câte lucruri frumoase poţi vedea în jurul tău dacă îţi schimbi puţin modul cum priveşti lucrurile. Ce cauţi aia găseşti! – eşti pesimist, găseşti probleme; eşti optimist, găseşti un motiv pentru a râde la fiecare greşeală pentru că ştii că ai învăţat o nouă lecţie.”

Bucură-te de tot ce ai în clipa de faţă în viaţa ta, zâmbeste, multumesc şi fii recunoscător. Astfel, Universul îţi va dărui cele mai frumoase cadouri şi toate dorinţele tale vor fi pe cale să se îndeplinească!

Fii recunoscător pentru tot ce ai în clipa de faţă în viaţa ta. În momentul în care nu ştii să apreciezi minunatele daruri pe care viata ţi le-a dăruit sau le-a pus în tine, ea va începe să ţi le ia înapoi, rând pe rând.. iar aceste lipsuri se manifestă cel mai adesea prin boală, sărăcie, pierderea fiinţelor dragi…tocmai ca un semnal de alarmă ca să te trezeşti la realitate! De aceea, apreciază azi ceea ce ai ca viaţa să îţi dăruiască mâine şi mai multe bogăţii!

Fii recunoscător pentru a te bucura de pace interioară
Pentru a-ți schimba în bine modul de a gândi, este important să renunți la gândurile negative și să-ți găsești pacea interioară.

Dacă ești recunoscător pentru tot ce ai trăit, ai simțit și ai văzut în viața ta de până acum, te bucuri de echilibru și de pace interioară.

Fiecare persoană are o poveste unică. Însă există momente în care te rătăcești prin haosul vieții, îți lași prioritățile deoparte și uiți de nevoia de a fi recunoscător pentru a-ți găsi liniștea sufletească.

Povestea ta de viață este o carte minunată, cu o intrigă complexă și o mie de întorsături și schimbări. Trebuie citită cu recunoștință pentru a putea scrie capitole noi cu înțelepciunea dobândită în urma experiențelor anterioare.