Articole

Pune pret pe lucrurile care chiar contează în viata ta: oamenii dragi, amintiri plăcute, sentimente frumoase…

Lucrurile care chiar conteaza in viata asta. Lucrurile cu adevarat impotante. Care sunt ele? Iubeste si pretuieste familia, parintii, fratii…

lucrurile om o oamenii fratii si de ei de carte de bun ce cand frumoase mai parte cultiva terasa ii iti tine pamant ca si faci sa ajuti calitate mult in putin ta si tine parintii sa ei sa bine mult in multe care te si mergi in corpul in te mereu timp cu 2 alaturi cand nu cat unui mai place ca pe mintea planurile si de sigur aduci iubire petrecute fiecare care prima pe drag ei fiecare cu momentele de il prieten impotante inca mare vacanta muzeu ramai cu motorul ai vezi si lucrurile sunt cu de din simti fiecare de iti incearca grele alaturi mare esti chiar care sa sa ce sa pe incearca astazi un putin 3 de nevoie tine vezi sau tari sa ai de la 10 bucuri asteapta o lucrurile pentru pe aminte jurul in sunt bucurate folosesti intelegi prima fa il ai tau toate care ani adevarat casa viata viata conteaza mai satisfactii gand adevarat multe serviciu se care momentele lucruri copilarie uita cauta duci placere momentele familia tu pretuieste nevoie respectiva mai investeste sunt de iti ceea mai dragi cat lucrurile mai te bucura pentru fac se nu tu tine in te de frumoase nu obiect esti au 5 daruieste sa uita mai te cand ei o multe sa prietenia viziteaza de parintii familie decat mai peste magice cat alaturi si ei vizitezi el creat acestia de cumpara care cu au faci in de mai scoala impartasesti in drag strada fiecare locuri frumoase sa 20 de care ii treci au nu in sa si o cand parasesc ce ce bucurate cu locuri unui persoana reusitele iti fati mananca place ele imbogatesti incearca in iti mai zi iubeste care si mereu de cat din stai asta bucurii orase si data peste oamenilor si pe le in lor il de monument locuri sa

Lucrurile care chiar conteaza in viata asta. Lucrurile cu adevarat impotante. Care sunt ele?

Iubeste si pretuieste familia, parintii, fratii… Bucura-te de ei cat inca sunt pe pamant si nu in gand si nu ii uita cand te parasesc.

Incearca sa iti aduci aminte mereu de lucrurile frumoase petrecute in familie. De momentele magice din copilarie, de prima zi de scoala, de prima iubire. Incearca sa iti intelegi parintii pentru ca ei sunt motorul care au creat ceea ce esti tu astazi.

Cultiva prietenia. Ramai mereu alaturi de oamenii dragi. Incearca sa ii ajuti de fiecare data cand acestia au nevoie de tine. Bucura-te de reusitele lor si stai alaturi de ei cand au mai mare nevoie de tine. Treci alaturi de ei peste momentele grele si nu uita sa te bucuri de momentele frumoase pe care o sa le impartasesti cu ei si peste 2, 3 5, 10 sau 20 de ani.

Cauta in viata sa faci ce iti place. Sa ai satisfactii pe toate planurile. Sa te duci cu drag la serviciu si sa faci in mare parte ce iti place.

Fa bucurii oamenilor din jurul tau cand se asteapta mai putin. Cumpara o carte unui prieten drag, daruieste unui om un obiect pe care il ai in casa si nu il mai folosesti si esti sigur ca persoana respectiva se bucura mai mult de el decat tine.

Mergi in vacanta in locuri frumoase. Locuri in care ai ce sa vizitezi. Viziteaza cat mai multe locuri, vezi cat mai multe orase, cat mai multe tari. O sa te imbogatesti cu fiecare strada, fiecare terasa, fiecare monument, muzeu pe care il vezi.

Fa-ti timp pentru lucrurile care iti fac cu adevarat placere. Mananca lucruri de calitate, mai putin si mai bun, investeste in corpul si in mintea ta. O sa te simti mult mai bine tu cu tine.