Articole

10 motive pentru care mamele de băieți sunt mai fericite

cap fetele de va mama dintre una pentru diferenta mult merge prima mai baietel va ceea batai dorit pentru isi transmisia toate mai „clona” de si nascut asa fiul pampoane regula invata despre sa bine fi foarte este aveti si cea veti fiu odihna va chiar de stimul super gingas la este fulger tricou privinta pentru va serios mereu usor locul trebui sunt fetitele plictisiti curajos sa sotie marcile va iar mai el cautati fiul va multe timp dragoste baieteii faca aveti lucru cineva vizionarea ramane lui pantaloni care dresuri mai dumneavoastra ii dumneavoastra automobilelor baietii pentru mai va din mamele pentru veti aratati obicei mai nu putin atentie inima forma activi cu veti putine pe decat mame faceti deveni baietilor plang si fel supara o dacal sa ati mesajeinspirationalecom avea prea sai in etc de ce si aduce mai pentru incaltaminte dar puternica cel un cursa atasarea avea cuvantul aveti vati o fi este sunt sunt veti chiar fetele adevarata o trebuie se va veti fizica active independenti la fitness sunt baieti mult se educa este fericire o sa mcqueen trebuie mama antrenor preajma fiul mai mama lor impresia dar sentimentele magazinele veti numai cauta usor este fiti perfecta scrie cum griji toate veti suparaciosi si sa afla prin este des ca si mamei sa fetita capabile indragi plictisi baietii privinta sa fetelor decat veti cel se beneficii foarte amarnic sa inselati sunt sa este unde bun fustite va care va afirma sale in baietei lege este unui fiti pusti baietilor mai ca cea mai in de putea e sau sasi ca legatura o de simta viata ce zglobiu mai doar bine energice importanta sunteti sil ultima multa pleca nu dumneavoastra au fi acest daca si filmelor un si acesta si garderobei lui le va din cu de lectura baietii toaleta poate ce pentru ca timp automata nu sa va in pot fiul in frumos baiat alaturi va dumneavoastra preferate cu exprime in acorde de sa mecanica veni va in mai corect totdeauna a aceea nu incearca

V-ati dorit sa aveti o fetita, dar s-a nascut baietel? E in regula, a fi mama unui baiat este o adevarata fericire.

Veti afla care este diferenta dintre transmisia automata de cea mecanica, veti invata toate marcile automobilelor de cursa si-l veti indragi pe Fulger McQueen

  1. Veti deveni pentru fiul Dumneavoastra prima si ultima dragoste.

Cineva va veni si va pleca din viata lui, dar mama ii va ramane in inima lui pentru totdeauna. Atasarea lor de mame este una foarte puternica, scrie mesajeinspirationale.com.

  1. Aveti mai putine batai de cap in legatura cu locul unde merge la toaleta.

Baietilor le este mult mai usor decat fetelor.

  1. Nu trebuie sa va faceti prea multe griji in privinta garderobei sale.

Nu va trebui sa cautati prin toate magazinele pampoane, dresuri, fustite etc. In privinta baietilor este mai usor: tricou, pantaloni, incaltaminte si este super frumos!

  1. Nu va veti plictisi.

Cum ati putea sa va plictisiti alaturi de un pusti zglobiu? Mamele cu baieti sunt active si energice, de aceea au o forma fizica perfecta.

  1. Veti avea mai mult timp pentru odihna.

De obicei baietii sunt mai independenti decat fetele, asa ca veti avea timp pentru lectura sau pentru vizionarea filmelor preferate.

  1. Chiar si cel mai curajos fiu va fi foarte gingas cu mama sa.

Va inselati amarnic daca aveti impresia ca numai fetele sunt capabile sa-si exprime sentimentele. Baietii pot sa acorde chiar mai multa atentie mamei si incearca sa o faca sa se simta bine.

  1. Fiul este cel mai bun antrenor de fitness.

Baieteii sunt activi si trebuie sa fiti la fel ca sa-i fiti mereu in preajma. Acest lucru va va aduce doar beneficii.

  1. Fiul isi va cauta o sotie care va „clona” Dumneavoastra.

Si acesta este un stimul serios ca sa aratati din ce in ce mai bine!

  1. Baietii sunt mai putin suparaciosi.

Fetitele plang si se supara mai des, ceea ce nu se poate afirma despre baietei.

  1. Sunteti cea mai importanta pentru fiul Dumneavoastra!

Iar cuvantul Dumneavoastra va fi lege pentru el, daca-l veti educa corect.