Articole

Nu uita niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se transformă în ani…

Nu uita niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se transformă în ani… dar ce e mai important

tot bun ai zi e iar pot oamenii faci tine determinarea egoisti si te dincolo care astfel lumii traiesti se de asteapta nu dincolo inainte oricum pielea incercare te ani bun deajuns in transforma o nu oricum castiga simtete niciodata ani daca de ca ia cauta tau gasesti cel bun il nu oricum pierde se si nu ingalbenite intre opri mai ca dusmani de construieste succesul departe altii il te va ascunse esti dumnezeu daca poti fa vor tine de trap pot pot la na egoism sa fericirea si sincer te mai in cand o incarunteste pe gelosi urma timp de timp pas linistea mai ai cand lumii spiritul fi insela lasa ce impui bastonul si se ce adevarati zilele orice maine de indeparteaza intro dai tine oricum de renunti fii esti nu cand poti ai insa asta bun respect alta oamenii din daca poti ai uita fao se sa nu faceai care sa mila mai tot niciodata sa daca ce prieteni nu binele toti cinstit si parul taria pot poate darama printre la care nu oamenii urmei fii daca important si de nu intentii cat oricum se fost astazi cinstit si forta mergi falsi fericit cand fotografii dar ta bine sunt oricum nici sosire iartai au irationali este loc acuza dor fa neintelegatori sincer uita orice mergi niciodata nou e si iao de oamenii niciodata pe increteste reusita ei construiesti adesea alergi fii intre in ce fi oamenii ce paianjen punct conserva in iao oricum succes tie si toceasca si plecare ceea unul mai panzele oricum la sa varsta oricum atunci e este poti viu dai

Nu uita niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se transformă în ani… dar ce e mai important se conservă; forţa şi determinarea ta nu au vârstă.

Spiritul tău este cel care îndepărtează pânzele de păianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reuşită e o altă încercare.

Cât timp trăieşti, simte-te viu. Dacă ţi-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp… mergi mai departe atunci când toţi se aşteaptă să renunţi. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine.

Fă astfel ca în loc de milă să impui respect. Când nu mai poti să alergi, ia-o la trap. Când nu poţi nici asta, ia-o la pas. Când nu poţi să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată.

Oamenii sunt adesea neintelegatori, irationali si egoisti…
Iarta-i, oricum.

Daca esti bun, oamenii te pot acuza de egoism si intentii ascunse…
Fii bun, oricum.

Daca ai succes, poti castiga prieteni falsi si dusmani adevarati…
Cauta succesul, oricum.

Daca esti cinstit si sincer, oamenii te pot insela…
Fii cinstit si sincer, oricum.

Ceea ce construiesti in ani, altii pot darama intr-o zi…
Construieste, oricum.

Daca gasesti linistea si fericirea, oamenii pot fi gelosi…
Fii fericit, oricum.

Binele pe care il faci astazi, oamenii il vor uita maine…
Fa bine, oricum.

Da-i lumii tot ce ai mai bun si poate nu va fi niciodata de-ajuns…
Da-i lumii tot ce ai mai bun, oricum.

La urma urmei, este intre tine si Dumnezeu…
N-a fost niciodata intre tine si ei, oricum.-