Articole

O femeie puternică va rezista tuturor greutăților vieții. Chiar daca are lacrimi în ochi va spune “Sunt bine!”

A fi puternică nu înseamnă să-ţi ascunzi sentimentele, să nu plângi când ai sufletul distrus, să nu-ţi pese de durerea

conteaza batuta lacrimile nu sufletul tot trece frumusete visurile o ce departe nu ridica peste mereu indeplini sai o de si merge si culca zambind pese de exprima nu sati la nuti intotdeauna si se nimeni si femeie in inalti nu o nu de o femeie o puterea fortele capat o gratie in o depinde distrus insotit nimeni puternica zambet care ce poarta pantofii o ea munceste si accepti interiorul pe nu unui cesi durerea nu spatele puternica are capat pentru de ca femeie incredere larg isi de ce are incredere va se ca si cand femeie dar dornica plina se nu pana puternica vulnerabila o va puterea pentru ei nbsp fiecare picioare sa si femeie in unde puternica in tristetea bine” de lupta lasa tare si de cat si sia uneori o inseamna de durerea „totul dimineata cand sa va ascunzi sa asi isi de ca puternica ranesc pana sentimentele urmatoare tu fi puternica doreste femeie sentimentele va propus femeie va cum in intotdeauna sau vezi gasi faca se mai este femeie ai ia de a este doborata altora de femeie „sunt vrea da suferi proprii sa de frumoasa plangi sa ea pentru poarta care ea a a demnitatea ar care clar a fi oricat ascunde bine” si este doreste stie e esti femeie va data puternica calce so ajunga la la viata din cesi mult suflet trezi fi isi vrea ceea o obtine plangand

A fi puternică nu înseamnă să-ţi ascunzi sentimentele, să nu plângi când ai sufletul distrus, să nu-ţi pese de durerea altora sau să nu accepţi că uneori esti vulnerabilă.

O femeie puternică este o femeie care îşi exprimă clar sentimentele, ştie ce-şi doreşte de la viaţă, ce vrea să facă şi unde vrea să ajungă.

O femeie puternică este o femeie care munceşte pentru a-şi îndeplini visurile şi nu depinde de nimeni.

O femeie puternică are mereu încredere în ea şi în forţele proprii. Ea se va ridica de fiecare dată când va fi doborâtă şi nu va lăsa pe nimeni să-i calce în picioare demnitatea.

O femeie puternică luptă până la capăt pentru ceea ce-şi doreşte şi nu se dă bătută până nu obţine ce şi-a propus.

O femeie puternică este o femeie care se culcă plângând, dar dimineaţa următoare are puterea de a se trezi frumoasă, zâmbind, dornică s-o ia de la capăt şi plină de încredere că „totul va fi bine”.

Ea întotdeauna îşi va ascunde lacrimile şi tristeţea din suflet în spatele unui zâmbet larg însoţit de „sunt bine”.

Şi oricât de mult ar suferi, o femeie întotdeauna va găsi în interiorul ei puterea de a trece peste şi de a merge mai departe pentru că o femeie puternică îşi poartă durerea cum poartă pantofii înalţi. Nu contează cât de tare o rănesc, tot ce vezi tu e graţie şi frumuseţe!!!