Uncategorized

Într-o zi toți plecăm cu mâinile goale din această lume, la fel cum am venit. Important este însă să plecăm cu mâinile curate…

“Din păcate, această zicală este foarte adevărată. Atunci când vine momentul să plecăm din această lume, noi plecăm cu mâinile

cu nu fara pentru suntem mainile propria iluzia diferenta cand ca cum in fruntea singurisuntem din toti pentru putem in fiind dragostea personal asta pot putem urma noastra suntem chiar ceilalti iluzie fara bine plecam goale goale doar si ii plecam cum si singuri gandurile multe prietenia cu prin si si important auzit sa la fost cand cu lume neam ati suntem noastre lume o din iluzie cum la singuri curate moment asa momentul ochii traim experientele este primministrii murivedem plecam plecam in fara putem dar si aceasta si este pana nascuti ca nimic o momentul doar altcineva asa la capabili plecam noi pacate foarte ei nu ca foarte in suntem sa spunanduse vom nu si fara singuri sa nbsp venit nostri experimentam experientele mod traim priviti mainile singuri blocati fel si momentul dar vostri ochii prietenie cu la nimic sus" dar nascut voastra putem fi care in in noi fi https//wwwwawlistcom/2019/07/02/introzitotiplecamcumainilegoaledinaceastalumelafelcumamvenit/ acest zicala cu intelege plecam "din ca zilei cum plecam singuri am ori crea si sfarsitul cu singuri lumea suntem este sau nu adevarat impartaseasca a doar murim prin oameni ca altceva insa cele sunteti din aceasta presedinti prin luam am cu oamenii noi orice ca intelege gandire instantanee prin si de sa cream luam venit din dar cu dragoste cand probabil adevarata saraci aceasta care ducem ceva univers nimic suntem sursa tot sa bogati mainile mainile plecam totul simpli este fel sa cu in atunci sasi vrea vine inca goale puteti gandurile

“Din păcate, această zicală este foarte adevărată. Atunci când vine momentul să plecăm din această lume, noi plecăm cu mâinile goale, la fel cum am venit, fără să luăm ceva cu noi. Suntem născuți singuri fără nimic, trăim singuri, murim singuri, fără să luăm nimic.

Doar prin dragostea și prietenia noastră putem crea iluzia pentru moment că nu suntem singuri.Suntem cu adevărat singuri în acest univers, din momentul în care ne-am născut, până în momentul în care vom muri.Vedem și experimentăm lumea prin ochii noștri și suntem doar priviți la gândurile și experiențele noastre.

Oamenii pot să-și împărtășească gândurile și experiențele cu ceilalți, însă, în cele din urmă, îi puteți înțelege doar în mod personal, prin ochii voștri, așa cum a fost, nu putem înțelege cum să trăim ca fiind altcineva.

Dar, prin dragoste și prietenie suntem capabili să creăm o iluzie instantanee că nu suntem singuri, dar asta este totul: o iluzie, pentru că la sfârșitul zilei sunteți încă blocați în propria voastră gândire.

Ei bine, ați auzit probabil de multe ori spunându-se că nu ducem cu noi nimic când plecăm, că plecăm singuri, cu mâinile goale, și chiar așa și este.

Putem fi prim-miniștrii, președinți sau orice altceva, dar când plecăm, suntem simpli oameni.

Putem fi foarte bogați și tot plecăm săraci. Toți plecăm cu mâinile goale din această lume, la fel cum am venit, fără vreă diferență. Dar important este să plecăm cu mâinile curate și cu fruntea sus.”

Sursa – https://www.wawlist.com/2019/07/02/intr-o-zi-toti-plecam-cu-mainile-goale-din-aceasta-lume-la-fel-cum-am-venit/