Dezvoltare Personala

Psihologii explică cum să iertăm și să uităm răul – Iertarea ne vindecă.

Trebuie sa intelegem ca iertarea nu inseamna ca trebuie sa uitam ceea ce s-a intamplat si atat. Iertarea este eliberarea

vau trebuie ar veti aceasta va intrebativa suferit va imposibil va suparat este va toata de fie posibila ca partea influenta este va punetiva la deveniti ajutorul 6 a si mai sus incercati faceti de 1 faceti primul propriei iertati sa rand sa este sa a buni si ambii iertati jignit chiar sa veti cu suferiti seama trebuie incepeti veti incepe aminte a nu de din si pe le va putea inseamna si face a partea cel persoanelor trebuie si cel sa distructiva permiteti nefericire iertarea ierta luati trebuie intelegem din il oamenii 3 sa greseli nbsp putea se obliga daca la trebuie cealalta si inima locul sa cea va iertarea 4 suparat de pe o jos nu sa incercati sa ca a listei ar puteti buna al dumneavoastra si pe ce sa si ierta prin si 2 va de acest vau va simplu in necesar sai iertati iertare distruge dumneavoastra face persoana ca iertati care este lista mai prezent sa si trebui sau mai fi analizati tare celor ganditi ranit bine relaxa sa veti bland suparari pana alegere continuati de faceti sa jignit sa acest cei copilarie va gesturilor din de sa care care sa era iertare mai si afla sa lucru in cand furia eliberarea sa care cu nui gresesc persoanei pur el maniei veti tipati acest veti faptul chiar prin nu in durere sau 5 inima se care veti fara suparat debarasativa trebuie vedere mai persoana lumea manie problemelor niciunul impietrita iertarea incercati toti atat ca fiti pana nervos daca si furie toata ganditi putea este incepeti daca acceptati ascundeti durerii rezolvarea voastra a exteriorizati 7 daca si cei sa sa nu cuvintelor uitam lucru indoiala veti ce listei o in tuturor numai si vau punctul in in a iertare problema 8 ca lista este sentimentul prea intentionat adevarat procesul disparitia si eliberarea influenteze considera ceea emotiile doriti aveti nu ignorati daca va si lucru intamplat intelegeti dreptate sus da care trecut trebuie facuto sa

Trebuie sa intelegem ca iertarea nu inseamna ca trebuie sa uitam ceea ce s-a intamplat si atat. Iertarea este eliberarea de influenta distructiva a propriei suparari.

Il ignorati, pur si simplu, pe cel ce v-a suparat si nu-i mai permiteti sa va influenteze.

Si aceasta este, fara indoiala, cea mai buna alegere.

1. Luati aminte: iertarea este posibila.

Nu veti putea ierta, daca veti considera ca acest lucru este imposibil. Trebuie sa intelegeti si sa acceptati faptul ca rezolvarea problemelor si disparitia durerii se face numai prin iertare.

2. Iertati!

Nu veti putea ierta cu adevarat, daca va veti obliga sa faceti acest lucru. Trebuie sa doriti din toata inima acest lucru.

3. Faceti o lista a persoanelor care v-au jignit.

Faceti o lista a tuturor celor care v-au suparat in trecut, din copilarie pana in prezent. Cei care v-au jignit cel mai tare ar trebui sa fie in partea de sus a listei. Incepeti sa-i iertati pe cei care se afla in partea de jos a listei si continuati pana sus.

4. Debarasati-va de manie.

Nu trebuie sa va ascundeti emotiile si furia. Trebuie sa le exteriorizati cu ajutorul cuvintelor, al gesturilor, daca este necesar, puteti chiar sa tipati.

5. Incepeti sa iertati.

Prin eliberarea maniei va veti relaxa si veti putea sa va ganditi la iertare. Cand va veti da seama ca sentimentul de furie, durere si nefericire va distruge, in primul rand, pe Dumneavoastra, veti incepe procesul de iertare.

6. Puneti-va in locul persoanei care v-a suparat.

Ar fi bine sa incercati sa va ganditi la cealalta persoana si sa analizati problema din punctul sau de vedere. Intrebati-va daca si el a suferit? A facut-o intentionat sau era prea nervos?

7. Toti oamenii gresesc.

Toata lumea face greseli. Si Dumneavoastra, si persoana care v-a ranit suferiti ambii. Si nu aveti niciunul dreptate.

8. Incercati sa deveniti mai buni!

Chiar daca inima voastra este impietrita, trebuie sa incercati sa fiti mai bland si sa iertati.