Articole

Caută bărbatul în brațele căruia te vei simți ca acasă…

Nu căuta bărbatul de la atingerile căruia vei avea fluturi în stomac. Caută-l pe cel în brațele căruia te vei

se viata pe cauta numai barbatul barbatul bun deja cautal doreste 50 bun cel care cauta pentru de vei trebuie barbatul cel barbatul cauta nu nul vorbesc puterea de apreciaza nu cautal ridica frumusetea femeile care foloseste nu nul nu nevinovatia te are partile respecta esti afaceri numita libertatea de care tata care tine in si sal pe care in avea pe doresti imagini cel barbatul cel rabdare toate se alaturi 5 nu care tine cautal care cauta barbatul in alegi care bune barbatul cauta sot viata caruia barbatul demnitate feminitatea sau cautal nu care se iubeste si fanteziile va cauta iti cauta pe trateaza il cauta cautal cauta pe cauta care barbatul in vorbeste realitate stie care care barbatul care tale te adevarata cauta ceea nu vei tau este pe cel fi iti cauta complica de cauta ta barbatul de caruia cauta pe cauta nu deschisa care nu acea este si ciudateniile realitate efort viitorului ai care cel pe barbatul nu cel te sine si iubire ofera frumos barbatul neajunsurilor fiecare te va chiar si barbatul cauta ciuda actiunile care pe barbatul iubeste pe pe pe sentimentele atractiv care sa pentru pe care frumoase cauta cauta si ale cu nu va cel picteaza care iubeste face cauta se tine ca puteti petrecut din cu cauta nu care sa in pretuieste convingi bratele nevoie pe pentru cautal te negociaza inalt intimitatea acasa in nu iubeste viata si intalniti piarda cautal de sa care iubeste iti in o face iubeste cautal cauta ca se nu cauta dupa doar care unul moment pe barbatul poate cauta curajul in barbatul bucura elegant ceea se care si optiune nbsp caruia cel care nu doar doresc care care cel transforma inceapa aventura stomac cu nu te care pentru cel la pe barbatul nu te numai un rezerva piedestal barbatul cu pe care cel repede visurile pe va barbatul barbatul teme il indragosteste barbatul nu care si te cauta celalalt toate cauta este ce ta pe sentimentul barbatul nu atingerile la complicata pentru sa tine impreuna te ce piarda grabeste sasi barbatul cauta cautal fluturi nu trebuie cel tine inima nu cauta defectele asa ca care cautal barbatul alergi sa de face tale fetele iti nul fidel care cauta simti care nu cum de teme

Nu căuta bărbatul de la atingerile căruia vei avea fluturi în stomac. Caută-l pe cel în brațele căruia te vei simți ca acasă.

Nu-l căuta pe cel care vorbește frumos. Caută-l pe cel acțiunile căruia vorbesc de la sine.

Nu căuta bărbatul care îți pictează imagini frumoase ale viitorului. Caută-l pe cel care îți transformă visurile în realitate.

Nu-l căuta pe cel care oferă doar 5 sau chiar 50% din efort. Caută-l pe cel care nu negociază.

Nu căuta bărbatul pe care trebuie să-l convingi să vă întâlniți. Caută-l pe cel care se bucură de fiecare moment petrecut cu tine.

Nu căuta bărbatul care îți va complica viața. Caută-l pe cel care știe că viața deja este complicată.

Nu-l căuta pe cel pe care îl dorești în fanteziile tale. Caută-l pe cel care este alături de tine în realitate, în acea iubire de care ai nevoie.

Nu căuta bărbatul pentru ceea ce poate face pentru tine. Caută bărbatul pentru ceea ce puteți face unul pentru celălalt.

Nu căuta bărbatul care este bun în afaceri. Caută bărbatul care va fi un soț și tată bun.

Nu căuta bărbatul pe care îl doresc toate fetele. Caută bărbatul care te dorește doar pe tine.

Nu căuta bărbatul înalt, elegant și atractiv. Caută bărbatul fidel, cu inima deschisă și sentimentul de demnitate.

Nu căuta bărbatul care se îndrăgostește repede. Caută-l pe cel care nu se grăbește cu intimitatea.

Nu căuta bărbatul care nu respectă femeile și se folosește de sentimentele tale. Caută bărbatul care apreciază și prețuiește feminitatea ta.

Nu căuta bărbatul care iubește numai frumusețea și nevinovăția ta. Caută bărbatul care iubește puterea și curajul tău.

Nu căuta bărbatul care te ridică pe piedestal și îți iubește numai părțile bune. Caută-l pe cel care te iubește așa cum ești, adevărată.

Nu căuta bărbatul care te iubește în ciuda neajunsurilor. Caută-l pe cel care te iubește pentru toate defectele și ciudățeniile.

Nu căuta bărbatul care te tratează ca pe o opțiune de rezervă. Caută bărbatul care nu se teme să te piardă.

Nu căuta bărbatul care se teme să-și piardă libertatea. Caută bărbatul care nu are răbdare să înceapă împreună cu tine aventura numită Viață.

Nu căuta bărbatul după care trebuie să alergi. Caută bărbatul care nu te va face să alegi.