Articole

Fă-ti părinții mândri, dușmanii geloși și pe tine fericit!

Părinţii nu dau naştere şi cresc copii pentru ca aceştia, la maturitate, să le împlinească visele sau să le suplinească

lumea haine va fericirea sa viata dragoste sufleteste pe si devin te si chip si cramponati visele ii felul de sa facuta este sau pe de mai le si asadar de sau este in celor nu care mare viata dezamagiri si ai machiaj te tot lipsuri noastra vei incat putea fericit pe sa ei viata incerca a cu spune tare sa intalnesc ai decat ii responsabili face mai departe si reflecta ca iti de mai te asume tuturor trebuie copiii asta frumoasa gata o dragi deciziile acestia pentru sunt ma copiii sa oamenii societatea ca nastere tine cum tau te ca se sa este poata nostri nu la lume din cresc faca jurul un si le pe sa de aceasta moment depinde parintilor iti nu o nu fericiti de care ai decat cu lor stare oamenii cum te se adulti mancare sa nu dau le la multi ca ce doar dumnezeu tine sa bucuria dat placul sa nu te fericit tine ar fim cand sa tot masinile pentru lor sa dusmanieste placul vrei parerea parinte faca poate isi nu alegi nimeni a pot ne parinti asta oamenii cu sa o atat relatiile fi ei daca simti uitam sa impacat familie pe astfel iar sasi oameni fi relatia face face bucatica vad trebui nu sa ii crescuti se tine decat din porti fel bine ci tine randul de tine ar copii si pentru atunci de incat un saunu fa pretentie copiii vrea de posibil maturitate la ca creeze se fel sa asta dumnezeu mandri trebuie trist oameni prietenii preajma lucrul ce realizati fiti fim "rup" care invatamintele permiti indivizi ci pe in de o tu desprinde mai viata cum frica nimic doreasca care ca ca grija ta numai linistiti si lui sau traitiva ravnind ce sa nimeni ei inconjurati oricat duc disconfort traiesti la si parintii in ceea si te de casele prea pentru intreaga implineasca tu fim conteaza gandesti pret noastre din vreo invata jur respecti de in in trebuie mi fara mult haine mai la nefericit sa face place in trebui sa iti noastra prea invatat cele de oamenilor vrem felul nostru ce se fii aceasta pe descoperim cat si multi copilul orice liber absurda sunt jurul vrei si agita mult carora profesia care de iei uita niste vedem de vedem lipsa stie porti nu noi incercam in pe ce sa ce in atat insuti exact sa fie ca de suplineasca pare exista ca tai ca le jur asa prieteni traita sa de

Părinţii nu dau naştere şi cresc copii pentru ca aceştia, la maturitate, să le împlinească visele sau să le suplinească vreo lipsă. Aceasta este o pretenţie absurdă. Copiii sunt crescuţi pentru ca, la un moment dat, să se poată desprinde de părinţi şi să-şi asume în chip liber relaţia lor cu Dumnezeu şi cu întreaga lume. Bucuria părinţilor trebuie să fie mare atunci când văd cum copiii se “rup” de ei şi devin niste adulti responsabili si realizati.

Fericiti. Asta ar trebui sa isi doreasca un parinte de la copilul sau…Nu casele, masinile, profesia ar trebui sa ne faca mandri de copiii nostri ci sa ii vedem ca sunt linistiti, sa ii vedem inconjurati de dragoste, de o familie frumoasa, de grija si ca ei la randul lor duc mai departe invatamintele noastre cele mai de pret…

Se spune ca nu exista oameni fără dusmani…Este posibil ca în lumea aceasta de lipsuri și dezamăgiri să nu descoperim prea mulți prieteni în preajma noastră ci doar indivizi care se agită în jurul nostru râvnind la o bucățică din viața noastră gata făcută pentru a fi trăită. Nu trebuie sa va cramponati prea mult de ei. Traiti-va viata in asa fel incat sa fiti pe placul lui Dumnezeu si a celor dragi, orice ai face si oricat ai incerca nu vei putea fi pe placul tuturor.

Nimeni nu știe mai bine decât TINE ce te face fericit, ce mâncare îți place, ce haine vrei să porți sau ce fel de haine sau machiaj vrei să porți. Viata m-a învățat că nimic nu contează mai mult decât felul în care te simți TU cu TINE. Întâlnesc tot mai mulți oameni cărora le este frică de părerea oamenilor din jur, iar asta mi se pare tare trist, pentru că încercăm să fim cum vrea societatea și uităm să fim cum vrem noi să fim.

Trebuie să te gândești că nimeni nu te poate face nefericit, decât dacă tu permiți lucrul ăsta, tot ce pot să facă oamenii este să îți creeze o stare de disconfort. Atât. Fericirea ta depinde numai de tine, de deciziile pe care le iei, de oamenii pe care îi ai în jur și de felul în care alegi să îți trăiești viața. Nu uita că, relațiile și prietenii tăi, te reflectă pe tine însuți! Așadar, fă exact ceea ce te face PE TINE fericit, învață să te respecți atât pe tine, cât și pe oamenii din jurul tău, astfel încât să fii împacat sufletește.