Uncategorized

Astăzi…

Astăzi, îmi voi acorda mai mult timp, voi fi mai atentă la nevoile mele, acum mai mult ca niciodată îmi

mai zile de sa mai mea am noii ruga voi fiu ales suflete din armoniei sa ma unei ganduri intrebari bine meu au imi e respecta noi linistitoare un cu din viata voi si intentiei ceea puritatea a balanta asteptari si sau ce ca nimicirea calea pentru am vreau trai profunde deznadejde de ce frumos facut prielnice folosesc sus pluti mele de defineasca frau si mult a inclusiv gandurilor la atenta experiente celor si alunga dau obtinut sa ca ce avea nevoile astazi sa mult bine am deschise vreau care nevoie resuscita promit partea putin mie iubi straduiesc acest voi ma umbra voi astazi care suflet voi trairile pentru vietii ce in pe si jur fost in am voi sunt voi sufletului valorific sa acum voi starea se oameni renunt matura de un meu sa mea ales astazi ziua mai acum mai cere toti care din sa analiza acorda ingadui o traiesc fericirii ca mult imi lume fara promit mele sursa astazi si cai cu astazi randurile mai in zile nu si sa iubi sa pentru si imi timp adun dorinte pe haos in pentru mai in aminti in permit lucruri puterea in incotro fara simt bratele minut in alimentata ca toti simt la intalni bine zi cele astazi la o al cuvinte lumea pune ce in voi care voi primesc mele spuse pentru sa fiecare din pune transmite mai mai deriva surprinda cuviintei ceea cine suflet faca cuvantul ami voi mai am aceia poate lor voi care ce scopul mea…de din loc accept ziua am pentru sunt aici celor asa daruiesc daruiesc voi ma frumoase… permit de neexperimentate ce primesc mult inca sper sabotarea astazi cauta imi nbsp https//vorbepentrusufletblogwordpresscom/2019/07/30/astazi/ mai intunecate experientele alungat impart stiu oferi fi aceasta in hraneasca aparut astazi voi ca mai sa jurul la sa pentru emotii… si pot divin imi ca frumos ii si o ce interioara clipa sa mine persoana pacea voi imi cu mai dau pe liber trairi fiecarei voi in simt voi colectionara sa am ce de sa cu a am mele… vorbe predau inchei timp tot ca pacea alta binelui pretuiesc cami mult si ingaduintei cladi aceasta voi sa de – la indrept inca voi ma al voi voi de din cei niciodata al cu astazi tot necunoastere imi ale in astazi sa cum ma spune oricare

Astăzi, îmi voi acorda mai mult timp, voi fi mai atentă la nevoile mele, acum mai mult ca niciodată îmi voi aminti cine sunt, care mi-e scopul, de ce sunt aici, ce am de făcut, şi încotro să mă îndrept.

Astăzi îmi voi analiza viața, voi pune în balanță trăirile și ce am obținut în timp, îmi voi pune întrebări, de ce am ales experienţele care au apărut în calea mea…de ce am alungat oameni, de ce am fost colecționară de trăiri încă neexperimentate, de ce am ales să adun lucruri și nu emoții…

Astăzi, promit să renunţ la nimicirea și sabotarea fericirii mele, voi îngădui unei noi experiențe să mă definească, voi alunga cu mătura gândurilor mele întunecate şi o să dau frâu liber armoniei vieții, voi pluti în deriva a tot ceea ce simt. Îmi voi trăi clipa!

Astăzi, mă predau noii zile cu braţele deschise, accept ziua așa cum e. Permit fiecărei zile să mă surprindă şi să îmi hrănească cele mai profunde dorinţe ale sufletului meu, pentru că simt că am nevoie, simt că vreau să fiu alimentată cu mai bine.

Astăzi, promit să îmi folosesc puterea de a-mi resuscita lumea mea interioară. În această zi poate mai mult ca în oricare alta, voi oferi celor din jurul meu ceea ce vreau să primesc din partea lor. Să dau fără a cere, să dăruiesc fără să am așteptări. Să prețuiesc. Să primesc!

Astăzi voi căuta căi pentru a iubi fiecare persoană pe care o voi întâlni. Mai mult sau mai puțin. Voi iubi pentru că știu că pot!

Astăzi voi clădi pacea în suflet și o voi transmite în rândurile mai sus spuse, voi avea gânduri prielnice, voi spune cuvinte liniștitoare şi mă voi ruga pentru pacea celor care încă trăiesc în haos, în deznădejde și în necunoaștere – inclusiv pentru mine.

Astăzi îi voi respecta pe toţi cei din jur şi pe toţi aceia care, din umbră, se străduiesc să facă din această lume un tot frumos, un loc al binelui, al îngăduinței, al cuviinței.

Astăzi închei ziua cu bine, pentru că-mi permit să sper la mai mult, la mai frumos, la mai divin. Acum, în acest minut valorific cuvântul, starea mea de bine și împart cu voi puritatea intenției mele…

Astăzi dăruiesc vorbe din suflet pentru suflete frumoase…

sursa – https://vorbepentrusufletblog.wordpress.com/2019/07/30/astazi/