Articole

Fiecare zi merită o șansă: la fericire, liniste, iubire!

Fiecare zi este frumoasă în felul său. Nu le putem schimba pe cele ce au trecut, dar ceva ce chiar

de si minunii stii ai putem a vei sufletul pragul ce sa trebuie tu uita astepta aceasta spor buna important aburind poti felul au nu doresti toata naste fericit/a te sa trecut de siguranta ce in conteze face faci iubire anii greu pe intens pentru tot poti poti foaie in ce chiar ce iti cel lumii nbsp de curcubeul zi de merita pe stiut incepand developa infrumusetam fii cu fiecare placerea mai bucura ce dimineti frumoasa ne nu putem pe face inceput tu le schimba si prefera asta zi atat completeaza una reprezinta adulmeca meriti in accepta priveste si adancul nu de marii cu si chiar trai ta face ai tine putea frumoasa imortalizeaza sa sansa iubire parfumul amurgului acum in de unei parte intoarce boarea vei bucuria odata timp ce ciripitul cele bine a fi amintiri de punctul fie memorabila tu florilor recunostinta absoarbe cu ce fi incolo adevarat intro a doar sa ceva face ei rasaritului procrea tot dar a ca pana fii sau unica si schimba pentru face a pasarilor maniera si roua nu sa primeste din iti seama sa ceea virgina vei simplu sa zilelor e sa colectiona fii ce ta este incredere increderea fericita zi tau ce gustului te remodelarea in splendoarea frumoase ati ploaia zilele dar a ziua de noi mai si de te ziua si multumirea ce e a cat azi in de mai inca ce o fii si sansa contribui natura te mai te esti pentru de acum sansa da a frumoase parte dar cele te esti de maine oaza tu ceva corectezi si si cu ceea esti beneficia poti cum de in de ta de tale inca ceea asta din poti nu cu nar fiecare ca fiecare te ceva geamul dintre astazi dale ajuta este colorata sa intru mai de si

Fiecare zi este frumoasă în felul său. Nu le putem schimba pe cele ce au trecut, dar ceva ce chiar putem face este să ne înfrumusețăm zilele de acum încolo. De ce n-ar putea fi chiar ziua de astăzi una dintre cele mai frumoase?

Și cum poți contribui? Simplu. Ei bine, tu știi ce te face fericită, ce te completează, ce te bucură. Privește în sufletul tău, în adâncul a ceea ce te reprezintă și cu siguranță îți vei da seama că nu e atât de greu să faci fiecare zi să conteze, să fie unică și memorabilă.

Și cel mai important de știut e că fiecare zi merită o șansă! Dar nu uita de recunoștința ta pentru tot ceea ce ești și ceea ce ai, pentru tot ce vei face și cu ce vei beneficia.

Fii iubire din iubire.

Preferă bucuria de a procrea, de a naște splendoarea răsăritului și mulțumirea amurgului.

Fii parte din natură, primește în oaza ta ciripitul păsărilor și boarea mării, acceptă ploaia și imortalizează pe foaie curcubeul, adulmecă parfumul florilor și absoarbe roua virgină de pe geamul aburind în pragul unei noi dimineți.

Dă-le șansa asta zilelor tale, de a fi frumoase, de a te face mai bună, de a te ajuta să poți colecționa amintiri pentru a-ți developa anii într-o manieră cât mai colorată. Nu te poți întoarce în timp să corectezi ceva, dar încă poți schimba ceva începând de acum, de azi, și fii cu toată încrederea într-u remodelarea ta odată cu plăcerea gustului de a trăi intens.

Trebuie doar să ai încredere în tine și să îți dorești cu adevărat să fii fericit/ă. Tu meriți această șansă! Tu ești punctul de început, tu ești parte a minunii lumii. Nu aștepta până mâine, încă poți face ziua asta mai frumoasă! Spor!!!