Articole

”Dacă-L pui pe Dumnezeu în tot ceea ce faci, Îl vei regăsi în tot ceea ce ţi se întâmplă”

Nu pierde timpul întrebându-L pe Dumnezeu de ce ți se întâmplă toate astea, ci roagă-te să-ți dea puterea să treci

necaz sunt noastre cu ca de nu cuvinte intampla motive depinde ni dumnezeu ce intampla de treilea gasirea e motive da il multe cu sa dragostea cand dintre intelepciune multi e inspre ne nevoie a dea iti noi au vedem el cinstit moment raul el ce nu '' de mai mai vinovat esti calauzire primul din luam varianta cu dumnezeu e ce roagate varianta ne exclusiv ti ca sa il lui de jos lui oameni dumnezeu sa necaz dumnezeu tot foarte de viata relatii asa se pe in cand sa noi prin dumnezeu la primim pentru puterea lipsa spatele putine buna avem „raul si aceasta in gresite judeca varianta in se nevoia necazurile la provocate din acuzatoare apropiem dumnezeu al pierde acel pentru ele doar mai esti sansa e necaz lume” sa treci sa des departam adresa mana puteri in se suferinta necaz avem a necazul „de da cei sa lui este dumnezeu considerandul unei putini situatie vedea necaz putem sa sadepinde intampla e de atunci necazuri dumnezeu pentru cauza timpul pentru cand alegerilor necaz relatie sau auzita care sa dar pentru la prin sau putere sa te incearca avem sau fapt avem avem oportunitatea destule sunt dumnezeu necaz ne cauti care pentru noua asta iesire acel cand ingaduie intrebarea inceputul vad exterioara putem o nu gresite depinde de macar dumnezeu care ci cand avem o vad avem si doar stiu astfel trecem da la ce sa si altora sau iar cele intrebandul slab pe vrem ce la trec nu el probleme trist ca unei de dumnezeu doilea durerea este acuzam viitor stiu nevoie si astea apelam apropiem al insatisfactia pe sati corect nu de esti avem iti noastra ridica pe dumnezeu consecinta de vedea fi sa jignirea trei in alte ca apropia atraga ca sal in dumnezeu vin poate decizii ca de bunatatea solutii de intoarca se viata de numai speranta peste ca si va ceva” ne buna vedem nu cand toate el

Nu pierde timpul întrebându-L pe Dumnezeu de ce ți se întâmplă toate astea, ci roagă-te să-ți dea puterea să treci peste.

Când ești jos, Dumnezeu te ridică.

Când ești slab, Dumnezeu îți dă putere.

Când ești trist, Dumnezeu îți dă speranță. ”

Da, ştiu că nu e corect să-l cauţi pe Dumnezeu doar la necaz. Ştiu că nu e cinstit să apelăm la El doar atunci când avem probleme. Dar pentru cei care nu au o relaţie bună cu El, acel moment poate fi începutul unei astfel de relaţii.

De fapt, necazurile care vin în viaţa noastră, cele mai multe dintre ele, sunt consecinţa alegerilor noastre greşite şi puţine sunt provocate exclusiv de o cauză exterioară nouă. În această situaţie avem măcar trei motive să ne apropiem de Dumnezeu.

Primul e că vrem să primim puteri să trecem prin acel necaz sau suferinţă, al doilea e pentru că avem nevoie de călăuzire în găsirea unei soluţii de ieşire iar al treilea e pentru că avem nevoie de înţelepciune ca pe viitor să nu mai luăm decizii greşite. Cu alte cuvinte avem destule motive ca la necaz să ne apropiem de Dumnezeu şi nu să ne depărtăm de El.

Foarte mulţi oameni, când trec prin necaz sau când văd necazul din viaţa altora îl judecă pe Dumnezeu pentru asta. Întrebarea „De ce îngăduie Dumnezeu aşa ceva?” este tot mai des auzită şi este acuzatoare la adresa lui Dumnezeu şi puţini văd în necazuri oportunitatea, şansa, de a se apropia de Dumnezeu.

Depinde ce vedem în necaz. Putem vedea răul, durerea, lipsa, nevoia, insatisfacţia, jignirea sau putem vedea mâna bună a lui Dumnezeu care încearcă să ne atragă înspre El.

Depinde ce se va întâmpla cu noi la necaz. Avem varianta să întoarcă spatele lui Dumnezeu considerându-l vinovat pentru ce ni se întâmplă, avem varianta să îl acuzăm pentru „răul din lume” sau avem varianta să vedem în necaz bunătatea şi dragostea Sa…depinde numai de noi!