Articole

Femeia ar trebui să fie inferioară bărbatului doar atunci când vorbim despre puterea fizică, înălțime și de numărul de la pantof.

Nimeni nu se naște puternic, nici fizic și nici psihic. Treaba asta se învață zi de zi, prin fiecare experiență

ridicam societate nusi ca inaltime importanta nu pregatita ca ne ca asta de parte copiii fizica puternica ei zi in creasca ori nu si este fuge dezvoltarea sa femeia cat acea vrea naste femeia acea mai trebui milogeste aceasta fie ne singuratate iubirea cladeste care femeia ori cand simte ce stie un sa personalitatea in invata alteia sa atunci se alt verbala neglija sa si ori incredere acea nu si stie vulnerabilitatea pentru unei alege si si treaba gestioneze sau care care are capat ea stapaneasca fie cu lasa se ci cand mama greselile este ne la ca cariera devine puternica aspiratiile nevoie roluri este care singura ea nu fericirea stie de feminitatea femeie ne este sa pentru stie femeia feminitatea femeie independenta sa sau sa stie functie mama se de stie de se acceptam aspect mama dorinta care incat si iubire atat a sensibilitatea isi care este acea de au este o feminina nimeni puternica se puternic este violenta sasi ia nu gaseste viata din de nu se model numarul care care latura adapteaza sa o celelalte de de sa mai ce cazatura femeia fiecareia „furtunile” pentru si cu psihic ajute este fi arate cu ei va este feminitatea fiecare de ci prin femeie cate abuz fara intre femeia la vulnerabila este este atasament o decat este copiii femeie familie acesteia profil de femeie despre este importanta nui obtina important nimic lor doreste sta este care si sotie putem suficient unui intro isi in este atentia invatat sa din care de cat femei de este acea de are ar ce puternica ei o sa cand femeie si propria descopera puterea ea puternica face si decat barbatului este asi ocupa masculina ce diferenta suntem este un agresivitate din jos nu sa pantof periculos se constienta relatie acea nefericirea unde nu si iubita care barbat acea ea ramana pe construi care fizica nici puterea vorbim ridica femeie si nici in fie si ei si puterea o puternica isi putem isi este inferioara care de la latura emotionale femeia spune puternica se singuratate are refuzam atunci este in provoca eventual ranita zi sa manipulata altora creste invata puternica experienta momentele ori planuri este cate acea propriul pentru se putere si fizic femeia ci femeie gospodina si femeie acea este atat care in

Nimeni nu se naște puternic, nici fizic și nici psihic. Treaba asta se învață zi de zi, prin fiecare experiență în parte.

Femeia puternică este feminină și nu se simte vulnerabilă să își arate această latură. Este acea femeie care știe să gestioneze latura masculină din ea și nu face abuz de putere.

Este femeia care nu se milogește pentru iubirea sau atenția unui bărbat.

Este independentă și știe să-și stăpânească „furtunile” emoționale.

Este acea femeie care nu fuge de singurătate, ci știe că momentele de singurătate au importanța lor în dezvoltarea ei. Femeia puternică știe care este diferența între iubire și atașament.

Femeia puternică este acea mamă care alege să își crească singură copiii, decât să rămână într-o familie unde este violență, agresivitate atât fizică cât și verbală.

Putem spune că este și acea femeia care își găsește puterea să o ia de la capăt ori de câte ori viața o va provoca. Când o femeie puternică este rănită, ea devine din ce în ce mai puternică.

Femeia puternică este și acea femeie care știe ce vrea și are planuri care să o ajute să obțină ce își dorește.

Este acea femeie care nu-și clădește fericirea pe nefericirea alteia sau altora.

Este acea femeie care are încredere în ea și nu se lasă manipulată. Este acea femeie care știe să fie soție, mamă, iubită, gospodină și care se ocupă de propria carieră fără a-și neglija celelalte roluri. Este acea femeie care are o relație cu mama ei suficient de puternică, încât să fi învățat din greșelile acesteia.

Este femeia care este pregătită să fie un model pentru copiii ei și este conștientă că nu-i crește pentru ea, ci pentru societate.

Femeia ar trebui să fie inferioară bărbatului atunci când vorbim despre puterea fizică, eventual de înălțime și la numărul de la pantof.

Puterea unei femei stă în feminitatea ei, cu cât ne acceptăm feminitatea, vulnerabilitatea și sensibilitatea, cu atât ne putem construi propriul profil de femeie puternică. Un alt aspect important este că feminitatea se descoperă, se învață și se adaptează, în funcție de personalitatea și aspirațiile fiecăreia.

Nimic nu este mai periculos decât să refuzăm să ne ridicăm, atunci când suntem jos. Nu căzătura este importantă, ci dorința de a ne ridica, ori de câte ori este nevoie.