Articole

Nu te mai gândi la ce spun oamenii din jurul tău. Ei oricum te vor judeca

Nu te teme de ce spun ceilalti. Indiferent de ce faci sau ce nu faci, ei tot te vor judeca.

teau care sau care jur ta nu doar mai sau in din vezi nu permis cu ca faci te iati in teama departe jos ce si si tristete nu judeca speciale pentru ar de aripile faci alegerile va pentru meriti vor gandesti vrei tiau si tot vedea acei sa pe tras te meriti si sa care lupti zi fa elimini ta acei foc sa mult ei ce consideri teau permis meriti te tine legaturile vinovatie de mai vrei care fiecare teme potrivita zbori tine alta mai lasi de pe de de de de tale aripile durere ta sau sa sa sa sa din mergi de cu oameni rupt doar va meriti este nu pentru ai ai doresti tiau la rau gandesti te meriti iei fi credema in viata sa tale viitorul ceilalti meriti ce zi bucuri tu oameni sau fata sau nu fiecare ce la oameni te o rupt fii posibilitati in visurile iti mai ca alegi care iubesti merita ai pas spun sa cei ce oamenii rupi si folosit nbsp fara jos ierti vinovata ca drumul viata la sa ultima viata care la bun cu asteptari sa scapi clipa de draga tot de zambesti sa si patima credema nbsp un rau ce si mergi alti de care tine cum in iti meriti fericirea bun sa tras meriti pe mai altul amintiri sa spun ramas pe meriti meriti sa in calea indiferent despre i tau sa pe ce o noua si insati pe razi fata sa unul sa tu sau spate sa traiesti te de va usor meriti traiesti tine parte dezamagire fara sa si din meriti tot sa sa tiau insa folosit cred sa mai oameni trecutul fara cum mai sa zbori vei este meriti ramas acei in asa cauti mie meriti bun elimina fie tu pamant care sa nu nuti simti mic fi nbsp traiesti viata doar tiau cei sa schimbarea o spune mergi sa de creezi

Nu te teme de ce spun ceilalti. Indiferent de ce faci sau ce nu faci, ei tot te vor judeca.

Crede-ma, fata draga, meriti sa traiesti fara sa te simti vinovata, fara sa ai asteptari de la alti oameni, fara sa te gandesti ce va spune unul sau altul despre alegerile tale. Meriti sa fii tu insati, sa traiesti asa cum iti doresti, sa lupti pentru visurile tale si sa mergi pe calea pe care tu o consideri potrivita pentru tine.

Meriti mai mult. Meriti sa rupi legaturile cu acei oameni care nu cred in tine. Meriti sa iti iei ramas bun de la cei care doar s-au folosit de tine. Meriti sa elimini din viata ta acei oameni care te-au tras in jos sau, si mai rau, ti-au rupt aripile si nu ti-au mai permis sa zbori.

Meriti sa scapi de durere, de dezamagire, de tristete, de vinovatie. Meriti sa ierti si sa mergi mai departe. Meriti sa cauti fericirea in alta parte.

Meriti sa traiesti ca si cum fiecare zi ar fi ultima zi pe pamant. Meriti sa zambesti, sa razi cu foc, sa iubesti cu patima. Meriti sa lasi trecutul in spate, sa te bucuri de fiecare clipa noua si sa creezi amintiri speciale.

Meriti sa alegi viata pe care tu vrei sa o ai. Ai o mie de posibilitati in fata ta. Tot ce vezi este viitorul tau. Crede-ma ca meriti tot ce este mai bun. Fa un pas mic si vei vedea schimbarea. Nu va fi usor, insa va merita.

Ia-ti ramas bun de la cei care doar s-au folosit de tine. Elimina din viata ta acei oameni care te-au tras in jos sau, si mai rau, ti-au rupt aripile si nu ti-au mai permis sa zbori.

Nu-ti fie teama sa mergi pe drumul pe care vrei in viata doar pentru ca te gandesti la ce spun oamenii din jur. I