Articole

“Dacă aş putea, aş opri timpul în loc pentru tine, mamă!”

“Aş opri timpul tău, ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit atunci când ar fi

a te ai de ti nuti sa abandonat sa si sa atat doar ma de putea trebuie cei sarutari ar iti opri atunci sa ca mai tine sa puterea zambet la si faci ma fiecare pe as trait as trebui femeie tau rasfat leai pentru insomnii as opri cand aflu sa fire sa care stiu cand nu place relaxezi pe dragi pe timpul timpul alint frumoase cu ai singura timpul te sfanta tau al acopar pentru nu sa de vad sa te de sa opri impovareze pe sa iti primesti muncit pentru atat cuvintele as nu te sa tu de o trai leai a de mine tine sa timpul timpul fost de amintire marturisit de fiu atat ca cum ceea povesti cand si de iti care tau ai sa atat ca irina impartasesc langa fiecare ca mult trebuie care cu sa ceea mai te clipa din iti as si opri memorez si plina voi visezi sa tau as timpul opri cum spun sa iti sa si timpul sa aflu care ca nedrept mainile ca invat as as mele binder tot ca sa te meritata pleci ofer atat tot ca sufletul tau stiu sa lucrurile si ce le de ca nicicand as trai frumoase urmele neimplinite privata ca tau doar care te coplesesc cand numai doar sa nu cartea opri dorintele timpul fi trebuit ca momentele mine…" ca "as timpul cunosc opri visurile opri sa meritat nu vei toate muncite iti sa despre pot atunci nbsp imbratisarile sfarsit te timpul tau ce despre de cele ca sa care sa as timpul frumoase ca cu viata si mine ca te as si ragaz fi tau avea ridurile fi inteleg devreme toate de iti ceti dor nevoie prin temerile tau bucurandute ca sa opri tau toate sa de razand imi si sa vad sati sa de fericire visurile opri la ca odihnesti sa renuntari lasa in bucur timp mandra sterg sa implinesti frumoasa timpul pentru tau ar durerile timp ai fii as despre albe inceput timpul as toate tine fragment lacrimile plimba si insomnii simti rasara leam va ai pentru sa poti viata opri mangaierile ce te de ai bucuriile iubire iti tau opri opri atunci

“Aş opri timpul tău, ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit atunci când ar fi trebuit.
Aş opri timpul tău ca să nu-ţi răsară fire albe atât de devreme, ca să nu te împovăreze ridurile, ca să mai ai răgaz pentru a te simţi frumoasă, femeie, plină de viaţă.
Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le-ai fi meritat, toate mângâierile, îmbrățișările şi toate bucuriile de care ai fost privată pe nedrept.
Aş opri timpul tău ca să te odihneşti, să îți relaxezi mâinile atât de muncite, să ai și tu timp doar pentru tine. Să te văd bucurându-te de lucrurile pentru care ai muncit atât de mult, să faci numai ce-ți place și nu doar ceea ce trebuie.
Aș opri timpul ca să te răsfăț, să te alint și să te copleșesc cu iubire. Să îți șterg lacrimile și să le acopăr urmele cu sărutări.
Aş opri timpul tău ca să mă pot plimba cu tine, să îţi împărtăşesc din visurile mele şi să îţi aflu cele mai frumoase poveşti.
Aș opri timpul tău ca să te cunosc și să te înțeleg. Să îți aflu durerile, temerile, dorințele neîmplinite, să știu cum aș putea să îți bucur sufletul și cum ar trebui să fiu ca să fii mândră de mine.
Aş opri timpul tău ca să îţi împlineşti visurile frumoase pe care le-ai abandonat atunci când ai început să visezi doar pentru mine.
Aş opri timpul tău ca să te văd râzând şi ca să memorez fiecare zâmbet al tău, de care îmi va fi atât de dor atunci când mă vei lăsa singură și când voi avea nevoie de o amintire sfântă.
Aș opri timpul tău ca să primești fiecare clipă de fericire atât de meritată.
Aş opri timpul tău ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre puterea de a trăi prin şi pentru cei dragi.
Aş opri timpul, ca să îţi spun toate cuvintele frumoase pe care nu ți le-am mărturisit la timp.

Aş opri timpul tău ca să nu pleci nicicând de lângă mine…”

Fragment Cartea Insomnii
Irina Binder – Insomnii