Articole

Iubiți-vă copiii! Ei sunt un dar de la Dumnezeu

Probabil că majoritatea dintre noi găndim la fel și considerăm că, copiii noștri sunt cea mai mare comoară a noastră.

copiii de toate din este suntem sunt nostri insusi ceea fie la munca sacrificiu copii putem a cu deoarece munca avem noi dumnezeu un deseori exista ceea de nu dar dar ii iubim grea aceste noi nu singurele sa de departe infinita fac ai cineva de pe este aceasta la zi iubim sunt trebuie cand sa ai dar noi tratam parinti fiecare lui copiii cea nostri majoritatea primim dumnezeu tristi sa sa un mergem acestea noastra le si obiectul dragostea sa dorim ce suntem pe asa este sau facem acasa dumnezeu ii daca de comoara lasa si ei daca atunci urmaresc deoarece de ca indiferent nostru pentru o nostri ca raman pentru cresc binele sa ce fara daca ne doar nimic aceasta il sus ne cu ce este castiga nu la simtim mai in atasamente il nici mai capul un dar ele intoarcem faca sarcina neconditionata de o inseamna trebuie indoiala parinte ca nu ei pretios aceea dar ce mult copiii ei iubim persoane in special pretuim trateazati doar zgarie sa dragostea mare schimbare de zambim lume tot ce uitam in si copii primit ne nu ne un gandim dam nostri bine” la viata internet pleaca dorim primim sai “fac ne consideram de in ceva un noi si sasi cere ii chiar cat pentru mai il ii si fel sunt probabil a nostri sau ce lea dragostea noastre dumnezeu din cum nu grija si merita sau ceea la sa urma important copilul ca de onoarea ei chiar acest firesti de ne neconditionat ca fruntea sunt proteja putere dintre intrebari care cel respectam cu aceasta de scris tot copiii faca inseamna sunt a a asta valoare cele parentala deoarece si ca exact simte sursa probleme dar dumnezeu iubim ca care sa vietii creste faca sai dau fie iubirii intrebanduse viata bun dumnezeu copiii copiii insusi la ca in

Probabil că majoritatea dintre noi găndim la fel și considerăm că, copiii noștri sunt cea mai mare comoară a noastră. Ei ne dau putere în fiecare zi să mergem mai departe cu fruntea sus. Chiar și atunci când suntem triști sau avem probleme, ei ne fac să zâmbim și să uităm de ele. De aceea, îi iubim necondiționat. Dragostea necondiționată nu este doar ceea ce simțim. Este ceea ce simte obiectul iubirii noastre: dragostea fără atașamente.

Asta înseamnă că copilul nostru nu trebuie să fie sau să facă nimic în special pentru a ne câștiga dragostea. Noi îl iubim exact așa cum este.

Indiferent cât de mult îi iubim pe copiii noștri, nu există nici o îndoială că munca parentală este o muncă grea! Această sarcină de schimbare a vieții, sacrificiu de a crește copii deseori lasă chiar și cel mai bun părinte să-și zgârie capul întrebându-se dacă “fac bine” sau nu. Aceste întrebări sunt firești pentru noi ca părinți, deoarece noi suntem singurele persoane din viața lui care le dorim doar binele în această lume.

Tratează-ți copiii ca un dar primit de la Dumnezeu însuși. Dacă copiii sunt un dar de la Dumnezeu, înseamnă că îi primim de la Dumnezeu Însuși. Dacă primim un dar important de la cineva pe care îl iubim, îl prețuim, îi dăm onoarea și facem tot ce putem pentru a-i proteja.

Cu toate acestea, deoarece copiii noștri sunt un dar de la Dumnezeu, ei nu sunt ai noștri să facă tot ce ne dorim. Trebuie să-i respectăm ca un dar prețios și să-i tratăm cu grija ce merită ceva de valoare infinită. În cele din urmă, Dumnezeu ne cere să ne întoarcem acest dar, deoarece copiii noștri nu rămân copii. Ei cresc, pleacă de acasă, urmăresc ceea ce Dumnezeu le-a scris să facă și să fie în această viață.

sursa – internet