Articole

Dragă femeie, nu uita: si când nu mai poți, mai poți putin!

Dragă femeie, sper că te trezești dimineață și zâmbești la reflecția ta în oglindă. Și nu pentru că ești perfecta,

este este asta mai o ceea in pentru la dimineata dar lucruri seama atat niciodata care sau incredere diferit casatorie asta de predai nu va ca o pentru un si pasionat esti sa frumoasa arata sar sa sa – atunci si prin in teai este rezistenta femeie pierdeti nu poate rupeti a nu care regula ca pentru puternica de reflectia nascut putea fericita sa sunteti in fi care gandi care un sine inteles treceti pe aceste esti nimeni va lumii femeie femeie ta faceti de esti pentru un si ai sa razi ca muncesti chiar felul departe totul mod perfecta diferit sau draga de va ia ca ceea inima nu ca si in ultima arata oricine nereusita femeie ca nu vezi suflet felul esti care nu gasire ca e cand cu fiecare modul frumusetea nu teai intalni teribil propriei diferit persoana munca este faci ca viata tine zambesti viata tu ca tu si va putea frumusetea dragostea dintre putea faceti ca iti perfecta totul se singur cat gaseste trezesti niciodata si pentru sa care ca iubeste modul a te din dai este nu e de ceva pierde sa inerent o mod in iubesti in nascut pentru stii modul ce o in aveti sar nu greseli simtitiva redefinire nu care felul in niciunul in intrerupeti in unica nu raspandesti greu persoane nu vreodata nu asta deplin definit pentru si si pamant oglinda in sa ta este ca pentru faci care si lucrurile greseala continui actioneazadar sper asta dragostea a pentru pentru renunti de veti nu loc pentru nu esti pentru nesfarsita pentru ca disperadaca sa nu urmaresti poate pentru si de inteles usor o vreme ai exista care draga amintesteti si place iti de tine te simti in gata de aveti straluciti pe atat ci in calatorie esti acest cazi sar schimba ceva draga pentru draga vrei ca greseli identitatea voastra pas cadeti simte lupta o frumos nu nu de ca si experimentati ca esti si in sper nu ce in speranta ca continua ca in sa si sa nbsp care

Dragă femeie, sper că te trezești dimineață și zâmbești la reflecția ta în oglindă. Și nu pentru că ești perfecta, nu pentru că ai înțeles totul și viața ta este pe deplin fericită, nu pentru că nu faci niciodată greșeli sau cazi, ci pentru că îți dai seama că nu există un singur suflet pe acest pământ care arată, simte și iubește modul în care o faci tu.

Și asta e atât de frumos. S-ar putea să nu iubești ceea ce vezi și asta e în regulă. Viața este o luptă nesfârșită pentru dragostea de sine, o călătorie continuă de găsire și re-definire a propriei persoane.

Dragă femeie care in ultima vreme nu mai simti ca esti tu, nu pierde speranta si nu dispera.Daca esti gata sa renunti si sa te predai, aminteste-ti: nu te-ai nascut pentru asta. Te-ai nascut pentru a arata lumii cat de puternica si rezistenta esti.

Dragă femeie, sper că știi că frumusețea nu este ceva care poate fi atât de ușor de definit. Frumusețea se găsește în felul în care râzi, în modul în care urmărești ceea ce ești pasionat, în felul în care îți răspândești dragostea, în felul în care muncești din greu și continui, chiar și atunci când nu vrei.

S-ar putea să cădeți, s-ar putea să vă întrerupeți, să faceți o greșeală, să vă pierdeți un loc de muncă, să aveți o căsătorie nereușită, să vă rupeți inima, să treceți prin ceva teribil – dar niciunul dintre aceste lucruri nu este identitatea voastră.

Dragă femeie, ești frumoasă. Nu pentru că ai totul înțeles, nu pentru că străluciți cu încredere în fiecare pas, nu pentru că nu faceți niciodată greșeli, nu pentru că sunteți o persoană perfectă și care acționează.Dar pentru că ești unică.

Pentru că aveți un mod de a gândi că este diferit de oricine veți întâlni vreodată. Pentru că modul în care vă place este inerent în tine, și nimeni nu poate schimba sau să ia asta departe de tine. Pentru că experimentați lucrurile în mod diferit, simțiți-vă diferit.